Power Distribution för en MultirotorEn av de svåraste sakerna att lösa när du bygger din egen multirotor flygplan får ström till den ekonomiska och sociala råden och tillbehör. Min gode vän Georges Papabeis clued mig till en metod med koppar pläterad styrelse som fungerar riktigt bra.

BOM

 • Ekonomiska och sociala råd (jag bygger en quadcopter så jag har fyra)
 • Flätor för anslutning av batteri och tillbehör
 • En kort bit av kala 14 gauge solid koppartråd
 • Koppar klädda PCB
 • Krymplang
 • Löda

Verktyg

 • Lödning verktyg
 • Dremel med sågsvärd
 • Hjälpande händer
 • Vridbart skruvstycke
 • Diagonal fräsar
 • Wire strippa
 • Needlenose tång
 • Värmepistol
Se Steg
Relaterade Ämnen

Set av brödunderläggen Power Distribution kablar

En mer inspirerande än full blåst steg Instructable hur rädda en massa sladdar från en (döda) ATX PSU att göra set av brödunderläggen Power Distribution ledningar. ;)Du behöver lite lödning färdigheter, detta Instructable förutsätter att du redan löd...

Mini power distribution buss

Ibland behöver du mer stift för strömförsörjning i projektet, men en standard skärbräda är alldeles för stor.Här är en enkel power distribution buss som kan enkelt skall lödas ihop.Steg 1: komponenter 4 x 3 cm perfboardStapelbar kvinnliga huvud stift...

(16) power Distribution Panel för Pluggables

för att koppla in någon av Pluggables, någon av den utrustning som är modifieras för att inte använda en vägg vårta eller batterier, måste ha en Power Distribution Panel att ge den rätt spänningen att fungera.Om du ansluter någon av din utrustning ti...

Låg spänning DC Power Distribution och mätning Adapter

För en tid sedan köpte jag en fin 5V byta läge PSU att ha tillräckligt med ström för en hallon och alla grejer i vill ansluta till den.I en annan instructable skrev jag för en tid sedan jag visade hur jag gillar tråd det upp till har säkra och hållba...

Power Distribution Box

till att börja med, jag byggde en rack för min lastbil kasta några "off road"-lampor på. Jag ville ha en ruta för att kontrollera dessa och några omvända lampor. Jag fick också en gammal fjärrkontroll förrätt från min pappa som råkade ha några a...

250 klass FPV Drone Under $350

Så du vill bygga en första person vy quad copter men vet inte var du ska börja? Tja eftersom du klickade på detta instructable jag sitta tillbaka få en penna och papper ut för anteckningar och få redo att lära dig. Detta kommer att bli en lång instru...

Bygga en HK X650F quadcopter för GoPro stil video och foto

Detta är mitt första försök till en instructable, så vänligen vara förlåtande. Också är engelska inte mitt modersmål, så jag ska försöka hålla det så enkelt som möjligt. Om du hittar några fel eller felaktig information, kommentera gärna, jag ska för...

Billig, crash resistenta bärbar T Copter (i apprx 200 USD)

Hej världens folk.En vacker dag, jag vaknade upp och bestämde mig för att ta reda på vad som händer i världen av aeromodelling. Jag var förvånad över att se världen hade blivit omkörd av drönare. Det fanns multirotors överallt och alla var att göra n...

DIY Modular & omvandlingsbara FPV Racing Quadcopter!

De flesta av quadcopters, särskilt FPV racing fyrhjulingar alltid ser likadan ut: de är X eller H formad, med motor på vänd uppåt.Jag ville skapa en FPV racing drönare som inte såg ut som alla andra fyrhjulingar och dessutom det är omvandlingsbara ti...

En Wide Body Quadrotor - mönster och idéer för att bygga din egen.

Multirotors--hur coola de är!En quadrotor är en typ av multirotor flygplan. Dessa flygplan är enklare än någonsin att bygga. Du kan börja med denna maskin och öka dess kapacitet (och komplicerade) som du lära dig mer. Din erfarenhet, kunskap och resp...

Quadcopter

DRÖNARE ÄR COOL.Nu, efter att jag sagt det, är det dags att ta itu med den äkta varan. Jag har velat bygga min egen quadcopter ett tag. Jag har sett folk som skickar inlägg mycket lätt tutorials för att bygga en, men det kändes alltid som det är "för...

Bygga ett högpresterande FPV Camera Quadcopter

Detta Instructable kommer att visa dig, i detalj, hur man bygger en hög kvalitet quadcopter för flygande FPV och inspelning antenn bilder/video.Vi vet alla människor inte kan flyga. Våra ben är alltför tät och flaxa med armarna inte producerar tillrä...

Hur design och 3D Skriv ut din egen quadcopter!

Drönare (quadcopters) är stora kul, särskilt FPV och kära! Jag har många av dem och alltid ha kul flyger.Men de kan lätt kosta en massa $$ och går lätt sönder, plus de alla ser likadana ut. Jag ville ha en quadcopter som inte ser ut som andra, något...

The Ultimate DIY Guide till Quadcopters

Under de senaste åren, radiostyrda Quadcopters har varit blir allt mer populärt. Till skillnad från helikoptrar, de är mycket mer stabil och kan lyfta en större belastning. Du kan lägga till DSLRs för flygfoton eller göra det helt självständiga, med...

Autonoma Miniquad (församlingen)

Den vänliga folken på banggood.com skickade mig en mini Ardupilot och GPS så jag bestämde mig att göra min miniquad autonoma.Mini fyrhjuling / racing fyrhjulingar är ett bra sätt att komma in i multirotors. De är billiga och extremt robust. De flesta...

Hur man bygger en Quadcopter

Denna guide tar dig från att köpa alla delar, till byggnaden ochlära sig flyga en quadcopter på nolltid! Den viktigaste punkten i denna guide är att framgångsrikt få någon med liten eller ingen hobby bakgrund i flyger RC DIY quadcopters.Här är alla l...

F450 lågan Wheel smart quadcoper för transport av mer än 1 kg

lågan hjulet är en multitasking flygande plattform, ursprungligen gjordes av Dji. Du kan få den ursprungliga lågan hjul quadcopter från Dji, eller gör din egen arduino klon. arduino klonen är billigare och har mycket mer kapacitet.Jag byggde denna qu...

Billiga, robusta, 1 timme Quadcopter

här är en quadcopter bygga som vi gjorde under en timme att vinna ett spel. Vi har fått lite erfarenhet av att bygga och tog några kortkommandon (till exempel handkontroll flyg från en annan enhet, sparar vi tid på att behöva konfigurera den), men ja...

QuadCopter Drone designa och bygga

Drönare finns överallt dessa dagar, det tar bara en titt då och då för att inse hur populära de får. Du kanske har funderat på att få en drönare men avfärda den på grund av priset. Du har i allmänhet betala över $1000 för att få något halv anständig,...