Present till familj (lätt) hantverk projektglad mors dag instructavillians! Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel present till dina nära och kära!

Jag kommer att be om ursäkt i förväg, mitt sparade exempel fastnade i min arkivskåp och har sett bättre dagar!

Detta projekt är bra för klassrummet eller hemma och tar mindre än en timme till slut!

Bra för (men inte begränsat till)

Mors dag
Fars dag
Morföräldrars dag
Alla hjärtans dag
Födelsedagens

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hello Kitty klocka - present till April #3

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Jag har en 6-åriga brorsdotter som älskar Hello Kitty, så jag beslöt att göra en en av ett slag present till henne. Min Hello Kitty klocka design mosar konsten att Vedeldning med den nya tekniken för 3D-utskrif...

Återvunnet hantverk projekt: Hur man gör DIY skrivbord organisk

Hej vänner! Denna tid tillbaka med ännu en fantastisk DIY Återvunnet hantverk projekt. Lär dig hur man gör en DIY skrivbord organisk med hjälp av kartong med en steg för steg handledning med instruktioneroch detta fantastiska Händig pennhållare är en...

DIY papper hantverk projekt: Hur man gör mångfärgade pappers Peacock för Home Decor

Ett intressant DIY papper hantverk projekt kan bestå en mängd lätt Göra det själv papper hantverk idéer för dig att göra hemma. Detta steg för steg handledning med instruktioner om hur man gör mångfärgade pappers Peacock för Home Decor projekt är någ...

Papper plattan isbjörn hantverk projekt för barn

Denna bedårande lilla isbjörn är kul att göra och kan enkelt göras med saker du har runt huset!Hur man gör ett papper plattan isbjörn hantverk projektDu behöver:papperstallrikenStyrofoam cupbomullstussarsvart konstruktion papper2 googly ögongrundlägg...

Valentine hjärtan papper mobil hantverk projekt

Kul vinter hantverk projekt för barnHur man gör en Valentine hjärtan papper mobil Craft-projektDu behöver:papperstallrikenrött och rosa konstruktion papperpiprensaregängaröd färggrundläggande konst och hantverk leveranserDetta enkla hantverk gör en v...

DIY en söt present till dina föräldrar

Jag har mitt eget barn 2 år sedan. Jag trodde att det är lätt att vara förälder när jag var ung. Men, du vet, när du får en baby, du kommer aldrig samma känsla.Jag är långt ifrån min föräldern när jag var på college. Ibland kommer de kalla och fråga,...

Treasure Chest, present till min flickvän

Hej där,Detta är en Tresure bröstet i´ve gjorde för min flickvän som en gåva.We´ve hittade den här gamla steelbox på en fleamarket för några år sedan, min flickvän älskar verkligen används utseendet på den gamla box.Tja som sagt detta var år sedan oc...

Ägg kartong pingvin hantverk projekt för barn

Från äggkartonger, färg och papper kan du göra detta bedårande pingvin hantverk med dina barn.Hur man gör ett ägg kartong pingvin hantverk projekt för barnDu behöver:äggkartongsvart, orange, och vita craft målaBygg-papper med svart och orange2 googly...

Toalettpapper rulla pingvin hantverk projekt för barn

Detta pingvin hantverk är lätt att göra och roligt att göra, så gör några av dem, rada upp dem och hjälpa dem vaggande runt huset.Hur man gör ett toalettpapper Roll Penguin hantverk projekt för barnDu behöver:en tom toalettpapper rullarsvart, vit, oc...

Hur man gör en 365 låda. Bästa Present till din fru eller flickvän!

Whats up killar! Jag gjorde denna 365 låda för min frus födelsedag. Dess gjord av valnöt och butternut med 15 graders nedskärningar att bilda en cirkel. Jag skrev 365 anteckningar för henne att sätta i den så hon kan läsa en per dag för ett helt år!...

Pokeball örhängen: En super effektiva present till vänner och familj!

En födelsedag för en vän till mig kommer upp snart, så jag bestämde att jag skulle ge henne något speciellt. Eftersom hon älskar att samla örhängen, var det enda logiska för mig att göra att ge henne ett unikt par örhängen som hon inte kunde få någon...

Present till pappa? Oar Large Mouth Bass Decor

Jag letade efter ett projekt som jag kunde skicka till min pappa på hans födelsedag. Jag hade bara några dagar före sin födelsedag och jag var tvungen att maila honom en gåva. Han är mycket kräsen om gåvor och jag visste att han ville ha något hembak...

Tillämpa en äkta hantverk avsluta Quartersawn ek

många gånger, byggnaden av vad vi gör tar prejudikat, och finishen blir efterhand. Jag har dock funnit att detta kan göra ett bra projekt ganska tråkigt, eller ett bra projekt mycket bättre. (Fortfarande inte kan göra silke ur en sugga öra!) I detta...

Papper plattan pingvin hantverk projekt för barn

Medan den kalla vintern stannar utanför, du kan vara kreativ insida med dina barn och göra denna bedårande papper plattan pingvin projektet!Hur man gör en söt papper plattan pingvin hantverkDu behöver:2 papperstallrikar2 googly ögonsvart och orange f...

En liten present till pappa

en medarbetare kom in med detta en dag. Det var en gåva från sin son. Det var något som de gjorde. Några trä, lite lim, vissa gummistoppers och kanske lite färg eller klistermärken (beroende på hur du vill lägga till orden).Fotbollen kan framför allt...

FLÄTA den BLÄCKFISKEN - ett hantverk projekt för barn åldrarna 4 -10

när jag var barn (ca 4 eller 5 år gamla), min mamma lärde mig att fläta genom att göra en bläckfisk docka och tillåter mig att fläta dess ben. Följande är instruktioner en steg för steg guide om hur att lära din lilla en fläta.Om ditt barn är något ä...

En present till mamma

Varje gång då jag tar en paus från sy min egen garderob för att göra något för någon annan - med förbehållet att de uppskattar mängden arbete som går till att sy ett plagg! Och för att vara ärlig, dessa människor är få och långt mellan. Men min mamma...

Sönderrivet papper pingvin Collage konst och hantverk projekt för barn

Barn kan få verkligt kreativa att göra detta papper pingvin collage hantverk. Det är nästan som quiltning; ta papper, rippa den isär och limma det tillbaka tillsammans att bilda en scen! I att göra denna pingvin projektet barn får öva med rippning, s...

Harry Potter trollstav - Cub Scout hantverk projekt

vår Cub distriktets Summer Camp har vanligtvis ett tema att verksamheten (eller "baser", som vi kallar dem).När vi valde "Harry Potter" som tema, tog jag chansen till att göra trollstavar som bas.Det finns naturligtvis många andra utmä...