Present till pappa? Oar Large Mouth Bass DecorJag letade efter ett projekt som jag kunde skicka till min pappa på hans födelsedag. Jag hade bara några dagar före sin födelsedag och jag var tvungen att maila honom en gåva. Han är mycket kräsen om gåvor och jag visste att han ville ha något hembakat - han vill alltid något hembakat. ;) Tack vare Akademi sport att vara öppen till 10 pm på en fredag kväll fick jag bara den rätta presenten! En stor mun bas Decor Oar!

Leveranser:

1) random kartong eller handdukar att täcka golv och väggar från sprayfärg

2) slipning Block-Jag använde en lägre grit för att få klarlack och färg, redan på åran, off.

3) trä oar från den lokala sportaffär. Få den minsta de erbjuder - min är 3 fot lång.

4) vit Matt sprayfärg - kommer att alla märken göra. Som alltid använder inomhus för inuti projekt och utomhus - du får och den.

5) polyuretan fläcken - någon brand fungerar, men du vill ha en med en ljusare fläck att låta vita undersidan Visa genom.

6) trasor - vissa tyg som du inte har något emot att bli förstört för att torka av färgade åran innan det torkar.

7) penna

8) akrylfärger - alla märken.

9) penslar

10) klart Top Coat sprayfärg - alla märken. För att täcka det akrylfärg som går bort vid åsynen av vatten.

11) öga krok - ju mindre desto bättre.

12) fiske Bobbers - jag gick med den mer traditionella. Faktiskt om du fiska - ta några från vad du har på hand! Det är vad jag gjorde.

13) garn - jag svepte detta runt handtaget, så du kommer antagligen 4 eller 5 fötter - men det beror på hur du vill dekorera din åra.

14) sax

15) klart starka lim - jag använde gorilla lim. Du behöver det vara klart. Detta går på varje Knut du gör att säkra det på plats.

Tillval:

Karbonpapper

Målarna tejp

Se Steg
Relaterade Ämnen

En liten present till pappa

en medarbetare kom in med detta en dag. Det var en gåva från sin son. Det var något som de gjorde. Några trä, lite lim, vissa gummistoppers och kanske lite färg eller klistermärken (beroende på hur du vill lägga till orden).Fotbollen kan framför allt...

Hello Kitty klocka - present till April #3

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Jag har en 6-åriga brorsdotter som älskar Hello Kitty, så jag beslöt att göra en en av ett slag present till henne. Min Hello Kitty klocka design mosar konsten att Vedeldning med den nya tekniken för 3D-utskrif...

Present till familj (lätt) hantverk projekt

glad mors dag instructavillians! Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel present till dina nära och kära!Jag kommer att be om ursäkt i förväg, mitt sparade exempel fastnade i min arkivskåp och har sett bättre dagar!Detta projekt ä...

DIY en söt present till dina föräldrar

Jag har mitt eget barn 2 år sedan. Jag trodde att det är lätt att vara förälder när jag var ung. Men, du vet, när du får en baby, du kommer aldrig samma känsla.Jag är långt ifrån min föräldern när jag var på college. Ibland kommer de kalla och fråga,...

Treasure Chest, present till min flickvän

Hej där,Detta är en Tresure bröstet i´ve gjorde för min flickvän som en gåva.We´ve hittade den här gamla steelbox på en fleamarket för några år sedan, min flickvän älskar verkligen används utseendet på den gamla box.Tja som sagt detta var år sedan oc...

Omvandla magiska kuben till papper Rose

Lär dig hur man gör ett papper modulära origami magiska rosa kuben instruktioner.Detta är en bra modulära origami modell av 6 enheter. Kuben (box) kan omvandla lätt för några andra till papper rose och vice versa. Detta är ett trevligt origami siffra...

Hur man gör en 365 låda. Bästa Present till din fru eller flickvän!

Whats up killar! Jag gjorde denna 365 låda för min frus födelsedag. Dess gjord av valnöt och butternut med 15 graders nedskärningar att bilda en cirkel. Jag skrev 365 anteckningar för henne att sätta i den så hon kan läsa en per dag för ett helt år!...

5 jul & nya året gåva kort idéer - lätt & prisvärda presenter - DIY papper hantverk

Denna handledning är det steg för steg instruktioner, så det är mycket lätt att underastand den.Vi inbjuder dig att prenumerera på denna kanal att titta på framtida videor!http://xly.us/XI9s4Glöm inte att gilla, kommentera och dela detta projekt :)St...

En nybörjares Guide till papper skära

Här är en enkel guide för att komma igång att göra papper nedskärningar.Jag har gjort dem i flera år nu och har upptäckt att de är ett riktigt bra sätt att göra en vacker kort, särskilt när tiden är mot dig. Jag gör detta varje gång en födelsedag ell...

Handgjord present till föräldrar årsdagen från mig...

nu dagar kommer att njuta av min föräldrar 24 Continent.så jag försöker göra en överraskning till dem...Du kan också prova för din loveoneSteg 1: material som användskartong bladthermocollimhandgjorda paper(red,orange)sissorBladeträ alfabet för delen...

Kniv, min present till min vän

Jag har vän, som bor i USA. Han är en glad far till två pojkar, tvillingar. Detta är en gåva av dopet.Steg 1: grejer I min verkstad har jag en hel del gamla, skadade hjul bearins. Detta är bra grejer för föreningen. Jag skär uthärda och använde min s...

Spjälsängar. Present till din baby

Detta är en synnerligen meningsfull present för dina barn. Jag hoppas det kommer att främja livet av ditt kärleksliv bättre och mer meningsfull för familjenSteg 1: Hämta och läsa ritningar Du komma åt länken adress för att hämta filen mönster. Då uts...

Enkel (billig) handavtryck present till mor-och farföräldrar eller föräldrar!

detta är en stor gåva några farförälder eller förälder skulle älska att ha! dess super snabbt, super enkelt och super billigt! också en bra sista minuten-julklapp!Steg 1: samla material de material du behöver är:en ugnvanlig vit plattor ($1 @ dollar...

Hur till: papper blommor

i detta Instructable jag visa hur man skapar en blomma av papper. Videon ger en detaljerad steg för steg-progression av blomman fram till den färdiga produkten.Leveranser:PapperSaxLimpistolKontakta mig med några frågor: MaSoeurJewelry eller besök min...

En alla hjärtans dag present till arbetslösa

Ta bort Starburst från wrapper, infoga Starburst i munnen (YUM!), plattar till wrapper och plats färg sida ner.Steg 1: / * Formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyl...

En present till mamma

Varje gång då jag tar en paus från sy min egen garderob för att göra något för någon annan - med förbehållet att de uppskattar mängden arbete som går till att sy ett plagg! Och för att vara ärlig, dessa människor är få och långt mellan. Men min mamma...

DIY ROOM DECOR till jul! Vinter kottar! Decorating idé!

❤Please prenumerera på min channel❤!https://www.youtube.com/user/MORENADIY/featuredSteg 1: Material som krävs! ♡ Hey guys! Jag är så glad för julen! Jag börjar in semester videor med en DIY semester Room Decor!Steg 2: När hon gick igenom hantverk but...

Arduino Intelligent Cap--En omtänksam och användbar Present till far

Min far är en byggnad, han arbetar ganska hårt för att tjäna pengar för att ta oss upp. Han har att arbeta på hög plats under den brännande solen. Han ofta går ut tidigt och kommer tillbaka i skymningen. Dessa dagar är den hetaste och jag är så oroa...

Pokeball örhängen: En super effektiva present till vänner och familj!

En födelsedag för en vän till mig kommer upp snart, så jag bestämde att jag skulle ge henne något speciellt. Eftersom hon älskar att samla örhängen, var det enda logiska för mig att göra att ge henne ett unikt par örhängen som hon inte kunde få någon...