Pretzel rolo jul thingiesmin salig mor lärde mig detta tre jular sedan. Billiga och enkla men läckra.
Här är listan över nödvändiga saker:

Cookie blad
Mini pretzels
Rolo godis
Vax papper
pekannöt halvor
Havssalt (valfritt)
ugn
elektricitet

VARNING: DESSA INNEHÅLLER NÖTTER! OM DU HAR MUTTER ALLERGIER KAN NI INTE ÄTA DESSA.

Se Steg
Relaterade Ämnen

TI MSP430G2 jul ljus Thingie

som alltid är fallet, semestern smög upp på mig. Jag har inte tillräckligt med tid kvar att reda ut tänder - mycket mindre sätta dem upp. Men med familj släppa av haffa deras swag, jag var tvungen att räkna ut några medel så att det visas att jag är...

Rolo kringla smörgåsar

dessa är väldigt enkla att göra behandlar som jag först hade på min brors hus gjort av min syster i lag Dina.De består av en Rolo godis smälte och inklämt mellan två pretzels.Steg 1: Ingredienser/verktyg Det finns bara två ingredienser så detta inte...

Choklad omfattas Pretzel stavar

när vi först blev "fattiga", som var 15 år sedan denna månad, jag måste hitta en enkel, billig något att göra för min gubbe och jag ta att arbeta och dela ut till våra medarbetare. Sedan båda av oss tenderade att arbeta där det fanns massor av m...

Billboard att förstört jul

vi lever i ett historiskt kvarter med zonindelning restriktioner som förbjuder uppförande av skyltar och extremt stora skyltfönster tecken. För två år sedan var en av de äldre byggnaderna i våra affärsdistrikt fördömas och rivna. Byggnaden var förfal...

Snabb och lätt Santa hatt Pretzels

detta är de material du behöver:-en påse salta pinnar-en påse med småmarshmallows-en behållare med vit glasyr-en behållare av rött strösselSteg 1: Det första du ska göra är doppa pretzel i vit grädde. (Ledtråd: sprida grädde med en smörkniv kommer at...

Rolo kringla behandlar

Ingredienser som behövs: Rolo en påse godis, en påse pretzels, en påse med M & Ms, ett Kakfat, ett ark av pergament.Steg 1: Först, ange din ugn att baka på 300 grader.Steg 2: Nästa steg i förberedelserna är att placera ett ark av pergamentpapper över...

Jules Verne 3D-skrivare

detta är ett Work-in-progress, så bilderna visar skrivaren i olika stadier av konstruktionen. Det levererades ursprungligen i vanlig form från MakerBot Industries. Inom några månader, var inredningen full med bitar av skrot, lim, fett och måla spill....

Bygga en rad mardrömmen för jul ljuslåda

I detta Instructable ska jag visa dig hur jag gjorde denna mardröm innan jul LED Light Box thingie featuring Oogie Boogie.Några av de verktyg jag använde:SawzallVinkelslipSvetsareX-rista CNC-maskinBandslipDrill PressLäder DyeNu, du behöver inte ha en...

Jul järnväg bil 4

Detta är järnväg bil nummer fyra i vad (hoppas jag) kommer att bli en serie av tio, en publicerad varannan vecka fram till jul. Detta O mäta bil (hjul, axel, koppel och sängen är alla 3D tryckta plast) är en del av en aktiv tåg.Steg 1:Skriv ut basen,...

Chocolate Peppermint Pretzels

dessa läckra rätter är choklad pretzels med en choklad glasyr toppad med krossad pepparmint godis. De gör stor semester presenter eftersom de ser bra ut, håller länge och levererar bra. Och du kan ha mycket roligt med det, också, att göra oavsett for...

Jul järnväg bil 3

Detta är järnväg bil nummer tre i vad (hoppas jag) kommer att bli en serie av tio, en publicerad varannan vecka fram till jul. Detta O mäta bil (hjul, axel, koppel och sängen är alla 3D tryckta plast) är en del av en aktiv tåg. Det kräver en drickand...

Choklad omfattas Pretzel i ett glas

choklad omfattas kringla skottAlltid dricka ansvarsfullt och använda en utsedd förare!Vad du behöver:1oz vispad vodka1oz Frangelico (hasselnöt smaksatt likör)SaltSnapsglasShakerIceValfritt - choklad doppade kringla till garneringSteg 1: Steg 1 - salt...

Tant Mae jul (och vintersolståndet, alltför) Cookies

Att vara en Instructable på temat bakning, där hemliga holiday cookie recept skapad av Ravingwifes avlägsen förfader "Tant Mae" sprids att se hela internet. Och det fanns mycket glädje.Allvarligt, detta är den bästa cookien någonsin. Göra några....

Jul "Spricka"

om du är en choklad och jordnötssmör aficionado, liksom jag själv, du absolut älskar detta recept. Inga problem, detta recept är lätt uppkallad efter den beroendeframkallande drogen på grund av dess extrem potential för missbruk, tro mig, jag är en m...

4 juli självständighetsdagen Cupcake Toppers

Självständighetsdagen är bakom hörnet så varför inte göra dessa söta lätt att göra cupcake slagklippare! Här är några 4: e juli Cupcake toppers idéer som kan vara just den sak du söker! Väderkvarnar, små konfetti, flaggor och annat kan också användas...

Moishe/Carol "Where the Wild Things Are" papper mache mask

När vi är stora fans av boken, bestämde vi att jag skulle vara en "Wild Thing" och min son skulle vara "Max" för Halloween i år. "Max" dräkten var handsydda och anpassad från ett mönster samt utseendet på dräkten i senaste fi...

Där Wild Things Are Max kostym för alla storlekar

Huvudpersonen, Max, i Where the Wild Things Are verkar vara en populär kostym för barn i år men när noclothes ville vara vara Max för Halloween, hon kunde inte hitta en kostym för en vuxen och bad mig att göra en för henne. Självklart sa jag ja!Det k...

Blå Ugly jul tröja

blå Ugly jul tröja gjord med gnistra skumplastskydd, papper, piprensare och fiberfill. Sätta fiberfill längst ner på tröjan. Scraggle fiberfill att se ut som snö. Twist tan och bruna piprensare tillsammans, form som horn.Använd stor snöflinga punch f...

DIY 4 juli hårnålar!

Hej alla! med 4 juli kommer upp, ville jag dela med mig av en annan söt DIY hair pin video! Jag har redan klädd i dessa icke-stop! Jag älskar hur de visade sig och jag hoppas du också gör! Dela din med mig på Instagram med #SweetBlyssDIYSteg 1: Mater...