Profiterole á la crème dà © CitronAKA citron fylld grädde puffar (det låter mer aptitlig franska.

Jag grunda ute i sista minuten jag skulle ha någon familj komma för te i morgon, så jag omedelbart fick panik. Jag visste att det fanns väldigt lite jag kunde dra ut och göra i sista minuten, och att mitt kylskåp hade blivit fyllt med restraurang ta bort kartonger och ölflaskor under min senaste frånvaro.
Så gjorde jag det jag gör bäst...

Jag satt och grät och skrek och kanske har även förbannat några... då men Hej vad jag har som kan omvandlas.
Jag hade mjöl, mjölk, smör, ägg, citroner, salt, lite socker och en liten mängd grädde... Detta kan säkert göras till något, rätt?
Ingredienser höll genom mitt sinne, tills voila!
Citron fylld grädde puffar!
Så är här vad du behöver
Lemon Curd fyllning ingredienser

1/2 kopp socker
1 stort ägg
1 1/2 tsk citron skal - fint riven
3 msk färsk citronsaft
Nypa salt
3 msk osaltat smör
1 dl grädde (väl kyld)

Choux eller "Puff" bakverk ingredienser

1 kopp helmjölk
1/2 kopp osaltat smör
1/4 tsk salt
3/4 kopp allrengöringsmedel mjöl
4 stora ägg
2 stora äggulor

Se Steg
Relaterade Ämnen

Profiteroles

denna lite pösigt bakverk är himmelska dealicious. Jag har en teori att de är någon slags gudomligt ingripande.De är söta, ljus och blank. Det kan fyllas med glass, frukt, Melaminytan grädde och guarnished med en silkeslen chokladsås.Det är mycket lä...

Bruleed Meyer citron Cookies

dessa cookies har allt!-Krispiga på utsidan, mjuk på insidan-Bara perfekt söt-Tartness från saft och stickande pop från citronskal-Toasty karamelliserat socker på toppen-Kommer att hålla i en vecka utan att bli blöt (på grund av det sätt citronskivor...

Choklad Cookies med citron toppning

Bitter choklad och creme citron tillsammans utgör en läcker kaka, perfekt för Halloween.Video:Cookies: 0:00-3:14Steg 1: ingredienser1 ägg1 kopp mjöl1 ½ barer bakning choklad (300 g)Toppning creme (citron smaksatt)Vispgrädde (1 pack)Choklad droppar (v...

Choklad citron pinnar

Av kärlek till cookies är dessa klubbor super bra. Ett annat recept från min mans sen mormor som vi gillar att göra då och då här i kammaren. Jag tror du kan subs citron lime eller även orange, men kalk är inte så vanligt att användas vid bakning i U...

Blommande citron ingefära Cupcakes med mynta

Standard gul kaka (min favorit, jag är lite av en purist!) cupcakes görs exceptionella med citron ingefära mjukost glasyr och smarriga små ljus som smakar mint blommor. Jag är inte världens bästa cupcake dekoratör på långa vägar, så jag bestämde mig...

Blåbär citron muffins med honung buttercream

Jag har alltid varit ett stort fan av cupcake-långt innan de blev hip och dyrt (jag menar verkligen, jag har sett några av dessa fancy shmancy cupcake platser hawk sina varor för $4.00 en cupcake. $4.00 människor! För kaka som passar i din handflata!...

Choklad Orange & vanilj citron

1. Baka choklad cupcakes och vit/vanilj muffins.2. gör krämig vit Frosting och dela den i 2 omgångar.3. med den första nedisning batchen, tillsätt citron arom och gula gel karamellfärg. Mix4. med den andra omgången, lägga till Orange extract/smakämne...

Sötaste choklad-citron x-mas Tree Muffin

Sedan 2 år organisera en vän och jag en x-mas bakning tävling för FoU -avdelningen på jobbet. Om man anmält sig, en hade att ta 20 lite cookies eller muffins och kan prova söta skapelser varje dag i 20 dagar under x-mas tid. Det är alltid en stor fra...

Halloween kostym: När livet ger dig citroner

detta är en bedårande & söt kostym hoppas du njuta avSteg 1: Vad du behöver För denna kostym du behöver1 vit skjorta2 eller fler citronertunn byråkratisaxSteg 2: Klippa remsor av byråkrati bildar bokstäverna livSteg 3: Hur man gör kostym arbetet På H...

10 skäl att dricka citronvatten + DIY citron infunderas vatten! │ Hud, hår, energi & mer

Jag har varit dricksvatten med citroner varje dag ett tag nu, och jag älskar det! Jag har sett så många förändringar i mig själv, från min energi nivå att min hud!Vatten är bra för dig:1. hjälper till med matsmältningen 2. Renar munnen för dålig ande...

5 stor citron knep

vanligtvis används för att göra saft, citroner har många användningsområden förutom mat. Med en påse med citroner runt huset kan du vissa upp med några coola projekt!Här är 5 av de mest intressanta jag hittade, om du har mer länka till dem i kommenta...

10 ovanliga användningsområden för citroner

Citroner är en av naturens coolaste gåvor. Inte bara göra de håller hov i köket, de har också många andra användningsområden som bara lägger till deras awesomeness. Här är 10 ovanliga användningsområden för citroner som är enkelt och roligt!Steg 1: B...

10 unika använder för citroner!

Tro det eller ej, det finns mycket mer att göra med en citron än bara lemonad .stuff du aldrig tänkt på ~PS: Jag är ny här så alla kommentarer och foder ryggar är mycket uppskattade :)Steg 1: Skapa naturliga Blond höjdpunkter Schampo hår och skölj me...

Awesome vitlök citron kyckling

Vem älskar inte vitlök citron kyckling? I den här videon visar Ewa hennes awesome recept på denna favorit maträtt.Steg 1: ingredienser Benfria kycklingbröst (5 användes i video, anpassa sig till din familj storlek)Färska citroner (kommer att använda...

Lyxiga citron Hand Scrub (och laxerande!)

Denna hand scrub gör händer mjukare, och bleknar även solfläckarna och mindre hand missfärgningar! År sedan deltog jag i invigningen av en mycket hög klass butik. I badrummet hade de en prov burk en salt scrub. Butiken blev senare ett offer för den e...

Gör din egen citron socker Hand Scrub

Super enkelt! Hur man gör egna Lemony socker Hand ScrubEn FiberArtsy handledningJag vet inte om ni, men mellan våta tovning och ta hand om alpackor och kycklingar, mina händer ta stryk i vinter! Torr, sprucken hud är inte kul så jag tänkte jag skulle...

Naturliga citron damning dukar

ett enkelt hemlagad och kemiska gratis sätt att rengöra och damm ditt hem.Damm är överallt, ibland mest märkbart i våra egna hem. Detta kan vara särskilt svårt för personer med allergier eller andningsproblem. Rengöring produktmarknaden är mättad med...

10 minuters räkor Pasta med paprika, citron och spenat

jag absolut älskar detta recept, det är mycket lätta och smakrika. Perfekt för en lunch som du inte vill ta en tupplur efter... Jag gjorde detta en eftermiddag när jag var bara matlagning för en och det var så mumsigt, jag satte den på min lista över...

Hur man gör Spaghetti med citron peppar Marinara sås

Syftet med detta Instructable är att beskriva hur man gör spaghetti med citron peppar Marinara sås. Denna typ av spaghetti är snabbt och enkelt att producera, att göra mer tid i din dag. Frigöra tid är viktigt i en värld som är alltmer snabbt tempo o...