Propeller Powered SkateboardSkateboarding blir mer spännande så jag bandet en modell flygplansmotor till slutet av en skateboard.

Jag hade en fantastisk tid med detta projekt. Det var ganska lätt att sätta ihop och en hel del roligt att testa. Jag ser fram emot att spela med det mer och kan uppdatera video med fler upptåg i framtiden.

För mer bilder och videor kolla crazybuilders.com

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga propeller powered Arduino bil

Hej! :)I detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde propeller powered bluetooth kontrollerad bil. Det är cool leksak kan du från bara några delar.Var försiktig med detta, propellern snurrar ca 2000-3000 rpm, tro mig, du vill inte röra den.Ste...

Jet Powered Skateboard

vad gör du när du är ute i öknen med kitebuggies och svävare och vinden dör? Gör en jet powered skateboard, naturligtvis!Detta är ett ganska korta instructable, men jag var nöjd med hur bra det fungerade, så jag vill kasta den och se vilka andra proj...

Hur man gör en propeller powered heta hjul bil

här är ett enkelt sätt att göra en propeller powered Hot Wheels bil.Ledsen för att inte ha anteckningar, de laddade rlly långsam så jag gav upp på dem.Steg 1: Saker du behöver för att få A Hot Wheels bilaren liten motor med propellerDubbla ett batter...

Magnetiska Powered Skateboard figur--Santa's Shop 2016

Denna magnet powered bil (skateboard figur) är en av många rörliga enheter i jul Display 2016. Denna siffra kommer att få sällskap av alverna, Santa och ovanliga leksaker för att utföra en elektromekanisk show.De små hjul bil har en bar magneten limm...

Propeller-Powered Zipline Racers

MaterialHantverk pinnar, Gem, propellrar, Cardstock, lång gummiband, maskeringstejp, varmt lim, Kite sträng och sax.Hur det fungerarDet är enkelt. Slingrande propellern kommer att lagra energi i ett gummiband genom att vrida den. När den släpps, unwi...

Den billiga DIY elektriska Longboard

Hej yall! CoolRextreme här med ännu en DIY Longboard inlägg...Ja, jag ger dig en detaljerad redogörelse för min bygga. Från frustration till fascination. Varför?Orsaka vi alla vet bygger inte bara om går smidigt och kommer samman perfekt.Nej, jag kom...

Unga ingenjörer projektkategorier

detta Instructable är ett försök att kategorisera den unga ingenjörer projektplan att hjälpa instruktörer besluta vilken lektion är lämplig för sin klass. Projektplaner subdivideds in i lämplig grad spänner på nästa sida och på sidorna som följer de...

Etsning PCB med Pickle Juice

När jag får frågan en fråga om vetenskap, råda jag folk att göra experiment eller att bygga enheten och spela säkert. Det är inte viktigt om enheten fungerar eller inte, det är vad du lär dig från dina ansträngningar."Jag har inte misslyckats. Jag ha...

Bygga en. OGG-spelare använder Pocket Mini dator

tillbaka i slutet av 90 Diamond introducerade den första bärbara MP3-spelaren, Diamond Rio PMP300. Det hade en jättestor 32MB minne (nog att bära de flesta av ett enda album.) Framåt snabbspola 20 år, och nästan alla bärbara enheter har någon form av...

Fix-It-kanal

.step-hink h2 {visas: ingen;} #actionLinks {visas: ingen;} .stepsContainer {visas: ingen;} .nextprev {visas: ingen;} .stepTitle {visas: ingen;} .stepLabel {visas: ingen;} div.box {visas: none;}TräbänkMasken Cafe - kompost med daggmaskar rätt i din tr...

Mentos och Coke Propelled Skateboard

Förbered dig för cola + mentos awesomeness!Detta är en enkel att göra instructable på hur man har kul med Mentos och Coke.Steg 1: Få ditt material • 1 två-liters flaska kolsyrade läsk (helst diet coke)• En skateboard (eller någon plattform med hjul)•...

Färg-Färgskiftande LED Skateboard ljus

färg förändras LED lampor får vår egen Dan Kidd till vamp sin egen skateboard för December anställd DIY-projektet. Kidd installerat 3 fötter av batteridrivna, vattentät, Färgskiftande LED-lampor på sin skateboard på bara ett par timmar. En kompakt oc...

Super Cool flyga Propeller

jag blev inspirerad att göra detta eftersom en gång var jag kliade mitt huvud och tänka "Vad fan kan jag göra för att hålla min klass 8 metall arbete studenter intresserade av?" Jag gör ofta detta kanske för att hålla mig intresserad, alltför.Ja...

Hur man gör en magnetisk monterbar solar minty ljus (solar powered ficklampa)

bygga en solar powered ficklampa i en Altoids tin för nästan ingenting. Innehåller hög effektivitet lysdioder. Helt själv drivs. Använder en solpanel, ett laddningsbart batteri, 5 extremt ljusa vita lysdioder och en Vippbrytare. Allt passar in i din...

Portabel Propeller motor

har du någonsin haft ett gummiband drivs balsa trä flygplan? Jag gjorde, och jag var galen när den gick sönder. Så jag kom på den bärbara Propeller motorn, jag kallar det Porta-Prop.Det är en egen stödjande gummiband powered motor axel och blad. Den...

Puls Jet Powered RC Ice Racer!

Normala fjärrkontroll bilar, flygplan, båtar och RC oavsett är tråkigt. Detta Instructable är om hur man gör en puls jet powered is racer! Detta är en mycket unik högt och farliga RC bil som du kunde bygga om en dag med rätt material och verktyg och...

DJUPGÅENDE: Pedal Powered mixer/matberedare (Kuta drev Version)

detta INSTRUCTABLE är ett pågående arbete. IT WILL COME tillsammans som min tid och energi görTeoretiskt bör en belt drive system vara ett bra sätt att driva en pedal mixer.Detta projekt är min tredje pedal blender. Jag kombinerar tre grundläggande d...

Göra din quick aero powered bil!

I detta instructable, vi kommer att skapa en enkel aero powered mini bil.Steg 1: Reservdelslista Du behöver:-patafix (att fästa komponenter)-en liten motor med propeller-en switch-batteri-ett chassiSteg 2: Gå med komponenter 1. - gå med en motor tråd...

Gummi Powered Airboat "Jag gjorde det på Techshop"

detta är ett försök att göra en leksak gummi powered airboat. Detta används av hylla hobby lagra objekt som normalt används för att göra windup gummi powered flygplan. Båten ritades på Autodesk Inventor och laser skära på en Epilog 60 watt laser på T...