Prövningar och vedermödor av en nybörjare backpacker och hur du också kan ta på världen i relativ komfort!** Detta är min första någonsin Instructable! Många människor frågar mig att skriva om backpacking och vad jag använder, så here we go! Det är inte klart ännu, men jag jobbar på det! All konstruktiv återkoppling är mer Välkommen... i själva verket dess uppmuntras! :) **

I detta Instructable skall jag försöka ge en springa ner för utrustning, fördelarna och nackdelar, do 's och donts av backpacking. Reste jag från England till nya Zeeland på ett infall efter lider tung depression och det var i NZ som jag upptäckte freden av naturen från den stora staden och dess krav. Här, jag lärt mig vad sanna vildmarken. Landskap av de mest fantastiska flora och fauna tänkbara att mannen. Dock utan rätt respekt och försiktighetsåtgärder, kan saker snabbt försämras till en kamp för livet (jag lärde mig den hårda vägen!). Här, jag som mål att hjälpa alla njuta av naturen genom att korrekt utrusta sig med kunskap och utrustning till stöd i de flesta scenarier och hjälpa dig att hitta fred och lugn som jag har från liv och rörelse i ekorrhjulet.

Steg Index:

1. väska

2. skydd

3. matlagning

4. elektronik

5. kläder

6. gångstavar

7. sovsäck

8. vatten filtrering/Transport

9. tätskikt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till Program för nybörjare Ep.1: hur man gör en konstgjord intelligens

Första av all din kommer att behöva ladda ner den senaste versionen av PythonHär är lite information om python:Python är ett 25 år gammal kodning språk, det är allmänt känt som det enklaste kod, svårigheten kan gå från nybörjare till avancerad, pytho...

Tips på röst agerar för nybörjare

någonsin velat vara en kille? Guy människor ser på och gå, "Eh, det är bara någon random kille." Men när de hör du, de tror, "Gee whiz! Han kan göra dumma saker med sin röst!" Bra med min guide skulle du bara kunna! Följ min grundlägga...

Hur man spelar Piano ackord för nybörjare

I detta instructable, du lära dig att spela någon större eller mindre ackord på piano.Vad är ett ackord?Ett ackord är en kombination av anteckningar spelas samtidigt. Det finns olika ackord typer men större och mindre ackord är den vanligaste och lät...

Prövningar och vedermödor: bygga en hopfällbar kajak med PVC

Jag hade en dröm att skapa en hemmagjord hopfällbar kajak och det har varit ett av mina största projekt hittills. Jag var helt energi av den problemlösning och kreativitet det tog för att dra bort.Till slut var jag måttligt framgångsrika. Även med al...

SKÅL CAJON eller försök, vedermödor, fallgropar och triumfer att uppfinna ett musikinstrument

Detta är berättelsen om upp-och nedgångar avser kärnan av en idé, att bli en fullfjädrad musikinstrument. Det har varit en väg av många knock-backs och utmaningar, stora toppar och några djupa dalar.Det är inte en färdig resa heller, det är bara att...

En nybörjares Guide till XSplit programföretag och Streaming på Twitch.tv (Windows 10)

IntroduktionLive Streaming är en växande bransch där alla och envar kan dela deras spelupplevelse med världen. Om du bara titta på andra spela och prata med din favorit serpentiner i chatten, eller live streaming själv, Twitch.tv skapar en enorm, sam...

Pier 9 Guide: Nybörjare och avancerade CAM programmering

Detta Instructable är för Workshop användare vid piren 9. Den var ursprungligen skriven av Dan Vidakovich.Detta Instructable är en detaljerad, steg för steg-anvisningar för hur du kan programmera en del med hjälp av CAM (Computer Aided Manufacturing)...

Bass Fishing för proffs och nybörjare

Steg 1: Välja lockar för olika vatten När bass fiske efter ett regn eller i smutsigt vatten har en spinner bete eller en flashig vev bete bass brukar gå grunt när vattennivån stigerSteg 2: Spö och rulle typ jag har en 13 tackla fiske gjutning rulle p...

Nybörjare sågning och Piercing projekt

detta enkla såga och Piercing projekt är perfekt för nybörjaren. Jag har utformat ett enkelt bladmönster men detta projekt kan användas med någon sågning och piercing design som framhäver negativa utrymme. Även om jag rullen trycks topplattan, du kun...

3 x 3 x 3 ledde kuben med en 555 timer och en 4020 SKIFT array IC - ingen programmering (för fullständiga nybörjare som jag själv)

se en video av en 8 x 8 x 8 led cube på you-tube, ledde mig till instructables webbplats för första gången, nu jag hooked. Dock hade jag eller ska jag säga har ett grundläggande problem absolut ingen erfarenhet eller kunskap om elektronik. Så är jag...

En 3 x 3 x 3 ledde kub för absoluta nybörjare med en 555 timer och 4020 IC - nr programmering

se en video av en 8 x 8 x 8 led cube på you-tube, ledde mig till instructables webbplats för första gången, nu jag hooked. Dock hade jag eller ska jag säga har ett grundläggande problem absolut ingen erfarenhet eller kunskap om elektronik. Så är jag...

DIY Home Automation för nybörjare. Absolut ingen kodning eller lödning behövs. Android/Arduino för att växla saker på och av

Denna instructiable är att den absoluta nybörjaren. Om du kan hantera en vass kniv utan att skära kan fingrarna av dig göra och anpassa denna hemautomation controller.Dessa instruktioner är också on-line på www.pfod.com.au under Android / Arduino för...

Arduino och LM35 baserade temperaturvakt för nybörjare

IntroduktionGör din egen temperaturövervakningssystem genom att använda Arduino och LM35 analoga temperatursensor. Detta är en mycket enkel DIY projekt för Arduino nybörjare. Alla åtgärder och krav som nämns i detalj nedan.Obs:- Denna handledning är...

Hur att lösa sudoku-pussel (nybörjare och avancerade)

I den här guiden kommer jag att förklara alla tricks jag har funnit för att minska möjligheterna i en sudoku pussel och slutligen lösa den. Varje steg i detta instructable kommer att vara av ett annat trick så om du stöter på någon du redan känner ti...

Färg sensorer och Arduino seriell kommunikation för nybörjare

Hej alla, jag ska prata om färg sensorer: hur man bygger och kalibrera en och hur man använder det med seriell kommunikation genom en Arduino ombord.Det sista steget förklarar hur jag använde detta projekt för en Gimp (står för "GNU Image Manipulatio...

Hur man gör armhävningar för nybörjare.

Armhävningar eller armhävningar eftersom de också är kända, är en av de första övningar jag ville lära mig när jag började The Wag docka protokoll fitness regimen 7 månader sedan.För år jag gjorde "girlie" knäböjande armhävningar på knä, under i...

Hur man spelar piano och lätt piano låtar för nybörjare

Jag började lära piano för några månader sedan, så jag letade efter pianolektioner för nybörjare och lätt låtar att spela på piano.Det är hemligheten för ett framgångsrikt lärande: vistas motiverad eftersom du kan spela lätt piano låtar snabbt. Inte...

Nybörjare guide till installera och konfigurera Octoprint på en Raspberry pi för 3D utskrift

Om du har läst någon av mina andra instructables, mest namnkunniga komplett nybörjare steg för steg, 3D-skrivare med alla delar listor, vet du att jag kommer ihåg min egen frustration på ofullständiga instruktioner och guider även efter jag äntligen...

Hur man gör en origami bokmärke - Origami och Quilling för nybörjare - papperskonst

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami bokmärke.Välkommen till vår Origami och Quilling för nybörjare serie där vi visar dig hur du använder papperskonst att göra några häftiga saker som du kan sälja dem, ge dem som en gåva och m...