PSP EXTRA grepp och ljud - joystick bar och 2W högtalarehur man gör en "Lägg till på grepp" för psp med hjälp av en gammal joystick och 2W, förstärks, stereon talaren. (vande för dålig engelska)
Se Steg
Relaterade Ämnen

3D utskrivbara grepp och objektiv täcka för ASUS XTION handskanner 3D

en 3D utskrivbara grepp och objektiv täcka för den ASUS XTION motion sensing hårdvara som är mycket prisvärt och populärt används som en handhållen 3D skanner.XTION står normalt på en bas för bordsskiva vars inte syfte är att vara handhållen. Denna 3...

Sugru grepp och stötfångare för kombination skiftnyckel

i ett antal projekt jag montera, det finns mjuka metaller nära bultar måste jag dra åt. Ofta, kommer att sidan av skiftnyckel drabba dessa metaller och markerar dem. Jag la Sugru till området under skiftnyckel öppning som ger mig ett bra grepp och nä...

ESP-01 Extra stift och hem gör lödkolv huvudet

ESP-01 Extra stift och hem gör lödkolv huvudetExtra stift på ESP-01GPIO 0 och 2 är redan finns.GPIO 4, 5 och ADC är extra och kommer att visa dig hem för att göra det härDelar:(1) ESP8266 - ESP01(2) knappen(1) 3.3V converterTestare:(6) LED(6) 220 Ohm...

Extra grepp till en Logitech tangentbord, för en iPad Mini.

Detta är stor Logitech tangentbord för iPad mini med extra grepp på baksidan/undersidan. Det hjälper till att placera iPad någon där och på alla underlag. Det kom ut att titta mycket skarp och materialet är tufft. Hoppas du njuta av denna roliga och...

Väckarklocka med IR- och Bluetooth-högtalare

INTRODUKTIONHej, mitt namn är Ben Hur Gonçalves, jag är en mekatroniska ingenjör utexaminerades Universidade de São Paulo, Brasilien i 2010. Arbetar numera jag med verkligheten, men jag gör dessa projekt med arduino på helgerna, bara på kul. Detta va...

DIY: Att lägga extra grepp till en Logitech tangentbord, för en iPad Mini.

Fick detta stora Logictech tangentbord för min iPad mini och efter ett par månader insåg jag, så behövs några extra grepp på baksidan/undersidan av det. För att hjälpa det verkligen hålla någon yta jag lägga den på. Det kom ut att titta mycket skarp...

Hur man gör en billig och enkel högtalare för Mp3, ipod, etc

hur man gör en enkel och billig högtalareDet är enkelt men inte högljudd och inte använder stora högtalareoch om du vill ha högtalare för ipod eller mobiltelefon (någon sak som jack inte 3,5 audio jack, du kan ändra jack.)och om du har några frågor s...

Utöva cykel uppgradering - pedaler, grepp och en Fender (Fitness, DX900, XR-7, EX-1000. etc.)

Detta är del av en sammanställning av MIY och DIY som kom ur min "damma av" motionscyklar och titta på dem från ett förnyat engagemang synvinkel. Jag hade redan gjort de flesta av ändringarna av fitness över de senaste 20 åren. Dock dokumentera...

Monitor väggfäste (nu med extra tangentbord och netbook innehavaren)

jag gjorde detta för min nya verkstad. Det är ett rektangulärt rum med skrivbord på långsidan, så jag ville kunna flytta bildskärmen vänster och höger för att titta på filmer etc från vardera änden av rummet. For resten, detta sparar mig det utrymme...

Toffifay kloner (extra stora och vegan)

Toffifays har alltid varit en av mina favorit godis, men sedan jag blev laktosintolerant jag kan inte äta dem längre.De är riktigt fina godsaker med kola och hasselnöt och lite nougat/nougat och choklad. Det är härlig kombination och jag också på någ...

Liten bergsprängare (mindre förbrukning och dubbla högtalare)

Hej, vänner är en booooom! låda med två olika stora högtalare varför??? för två ändamål ett för högt lyssnar och annat som hörlurar. Det körs på mobiltelefon! som det tar kraft från mobiler hörlursuttag jag tog detta stora högtalare ut från gamla tel...

PVC och Plywood högtalare står för billiga

jag behövde står några högtalare till min hemmastudio nyligen, men ville inte betala detaljhandel för dem. Jag gjorde en sökning på internet och hittade några instruktioner för TNT Stubbies, men de var lite mindre än jag behövde, så jag skalas design...

Logitech ljud trådlöst Bluetooth högtalare adapter - intervall förlängning

jag ändrade spänna av bluetooth-ljudenhet i titeln genom att ta bort en 3mm tjock stålplåt i basen, som är där bara för att ge vikt och bra grepp gummi fötter. Bilderna visar endast stegen, det lim som används är mycket mjuk och lätt flyttbara.Du beh...

DIY raket tvättbjörn kostym

Min nördiga barn beslutade vår familj ska vara väktare av galaxen efter att titta på filmen. De valde vad tecken som vi skulle alla vara. Min fru fick raket tvättbjörn värderade roll. Liksom alla projekt var forskning nyckeln till en stark start - fö...

Segling kniv Mod för True-flygning som tävlar i kallt stål

Steg 1: Verktyg och material Verktyg:1. glasögon, handskar (Safe!)2. städ3. bågfil jag använder en konstant spänning stil med Starrett 24tpi blad(Ditt val av bågfil och bladet är upp till dig. En hel serieinstructables kan skrivas om Handsågar och an...

Hur man Skimboard (Flatland)

På min första semester till Atlanten seglar utmed kusten av Frankrike ett par år sedan jag såg några killar ombordstigning i kraftigt. De var inte surfa på djupt vatten eller mot men parallellt med kusten på mycket grunt vatten. Det såg roligt så jag...

Hantlar av tomma Soda flaskor - DIY

vill träna i bekvämligheten av ditt eget hem utan att spendera tusentals dollar på en mängd olika hantlar? Eller kanske du behöver bara ett nytt hantverk projekt att ta på.Vi ska ge dig instruktioner om att göra en hantel ställa av tomma läsk flaskor...

Sipriani gevär V 2.0 (reviderad)

kolla min Sukito TS-1120 Dune Buggy också!För "Mods" av Knexmaster7000, gå till denna länk.Här är det!Den reviderade Sipriani gevär!Jag bestämde mig att återskapa denna pistol eftersom vissa människor hade problem med tunn fat (det bröt i två me...

Zombie vapen ändringar

har förmågan att ändra eller korrigera brutna vapen är en viktig färdighet att ha. Det kan bara rädda ditt liv i den kommande Zombie apokalypsen!I denna video, kommer jag att visa upp några mods jag har gjort.Steg 1: Machete: Handtaget för att min ma...