"Pulp Fiction" Flasköppnare med magnetiska fångstJag gjorde detta på Techshop Detroit.

Jag är ett stort fan av Pulp Fiction och kunde inte vänta med att involvera filmen i ett av mina projekt.

Detta är en wall mount Flasköppnare med en magnetisk fånga för mössor.

Detta är inte svårt men det tar tid att få allt rätt.

Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en flasköppnare med en magnetisk Cap Catcher

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör den coolaste flasköppnare någonsin!Det kanske inte ser mycket ut vid första anblicken men dina vänner kommer att bli förvånad när du börjar poppar dessa flaskor. Inte bara gör denna flasköppnare håller...

En spik Flasköppnare med lite design och stil

ännu en flasköppnare. Jag antar att ingen var realling missin en, fortfarande såg jag denna bild whyle gör vissa undersökningar för andra projekt och jag var fassinated och lärde... "Varför inte?".Så är detta ett enkelt projekt att göra en knock...

Yin Flasköppnare med Flathead skruvmejsel - gjorde @TechShop!

Får jag ganska bra på att göra flasköppnare så jag tänkte att jag skulle arbeta med mer organiska former.Jag försöker också att ta klassen för Tormach så på ett sätt jag antar att detta var ett test av min fräsning skillz B)Material:PlåtVerktyg:Kompa...

Billiga vägg monterade Flasköppnare med cap-catcher

gillar du att ha en kall dryck på en varm dag? hatar du leta runt efter en flasköppnare varje gång? Varför inte bygga en billig, enkel flasköppnare som är alltid i samma bekväma plats och kommer att samla alla mössor för dig...och dess alla byggt med...

Flasköppnare med snodd hål - gjorde @TechShop!

För $#! %s och fnittrar-A typ 1 spakMaterial:Täcka belägger med metall klipp till 2 1/2 '' x 3 3/4"Verktyg:Maskin MillSlutet Mills (1/16"-3/16" & 3/8")Metall ShearFilerBänk slipmaskiner/vinkelslip (att forma och polska)Skyddsglasög...

3D tryckta magnetiska flasköppnare av AWESOMENESS

Jag är mycket glad att dela med mig av min första någonsin Instructable: ett extremt enkel 3d utskrift projekt som jag kallar:"3d tryckt, väggmonterad, Cap fånga, magnetiska flasköppnare av AWESOMENESS!"Jag har sett detta begrepp gjort med trä o...

Bifoga en flasköppnare på cykeln med Sugru

Sommaren är här! Det är en perfekt tid att komma ut ur huset, på din cykel och bege dig till den stora utomhus med dina vänner för en picknick.Sol, mat, dryck och roligt... men som mindes flasköppnare?! Tja hand denna super lätt idé tar om det! Det t...

HEMLIG nyckel kostym med flasköppnare

DU KAN GÖRA EN I DITT HEMDU KAN GÖRA DET MED DIN GAMLA T-SHIRT OCKSÅ.DET FINNS EN HEMLIG FICKA FÖR HEMLIG NYCKEL SOM FÖR DIN HEMLIGA DAGBOK ELLER FICKPENGAR BANK.DU KUNDE KNYTA EN FLASKÖPPNARE MED FICKA.Steg 1: Saker som behövs 2 tyg ark (enligt din...

Doorkey flasköppnare

DoomMeister älskar öl och hans tänder, att varför jag är aldrig utan en flasköppnare.På sorgliga nedläggningen av min senaste nyckelring öl öppnare jag letade runt efter något coolt att ersätta det med och kom över dennaVara av den åsikten att den bä...

Pall öl flasköppnare

skapat denna enkla renoverade pall trä flasköppnare, i en anda av The Office, naturligtvis.Steg 1: material you need:-pall-hammare och kofot-såg-borra-skruvar-färg (jag använde en mängd brun, röd, blå, grön, svart och vitt att blanda i en mörkbrun oc...

Hur till skapa en flasköppnare

en flasköppnare kan vara en av de viktigaste verktygen i någon butik eller garage. Denna flasköppnare skulle vara en utmärkt present till en vän eller ett perfekt komplement till den ultimata man grottan. Det är också lätt att göra. Med bara grundläg...

Nyckelring flasköppnare

Månader sedan gjorde jag en läder nyckel arrangör (eller en DIY Orbitkey) och jag ville ha en flasköppnare för det. Jag bär en Nite Ize DoohicKey på mina nycklar, men det brukar passa i organizer, på grund av klippet. Det enda sättet att få en flaskö...

Paw Print flasköppnare

jag är en nybörjare till metallbearbetning, och bestämde sig för att prova ett enkelt projekt att bekanta sig med några av de awesome verktyg har vi på piren 9 shop (jag arbetar här på Instructables, och vi har en fantastisk ny butik! «««Ansöka om fö...

Hur powdercoat en flasköppnare.

Så, när jag slutade senast flasköppnare projektet (min tidigare Instructable), kommer du ihåg att vi lämnat den naturliga patina som framkallar från lämnar medelstora kol stål till vädret i elementen. Medan detta gör verkligen för ganska ett attrakti...

Katapult flasköppnare

HejJag vill presentera min prototyp av en flasköppnare, som påminner mig om någon form av katapulten.Först av allt, är här en video om hur det fungerarI videon du inte kan se hur långt Kapsylkatalog flyger, men jag kan säga: det flyger genom hela rum...

3D tryckt M8 dricka hållare med magnetiska flasköppnare och stativ

Sommaren kommer, gör dig redo att hindra dina drinkar från att få omkull!Jag behövde en drink hållare som är stark, stabil, kompakt (måste passa i min strandväska) och mångsidig. Efter googla runt utan att hitta något att uppfylla mina behov bestämde...

Magnetiska flasköppnare

jag råkade på en snygg vintage utseende magnetiska flasköppnare i en hög slut butik häromdagen och var Road på hur enkla konceptet var och priset de ta betalt för det. Jag kommer inte ihåg märket på exakta öppnaren såg jag, men gör lite forskning fan...

Magnetiska flaska flasköppnare

I detta instructable jag ska göra en magnetisk flasköppnare som är formad som en klassisk cola flaska.Den är tillverkad av skrot trä så det är riktigt billigt till.För att göra detta instructable tillbringar jag ca 5 timmar. Så snälla som och komment...

Starka magnetiska flasköppnare

Magneter och öl... vad kunde gå fel? Detta kan vara ett bra litet projekt som ska lägga en restaurang känsla till ditt kök eller workshop (varhelst du vill ha en kall en). Flasköppnare kommer att hålla fast någon järn metall yta, som stål eller järn,...