Pumpa hasselnöt och kanel karamell godis barerpå grund av tid på året, jag har tänkt nyligen om recept med pumpa. Så småningom bestämde jag mig att göra en chokladkaka liknar en Snickers, men mer höst/pumpa orienterade. Dessa barer skulle ha en pumpa smaksatt nougat med hasselnötter och rostade pumpakärnor i den. Detta toppas av en karamell som är smaksatt med kanel, muskot och kryddnejlika härmar några av varianter av pumpa paj. Hela är täckt av halvsöt choklad.

Varning: Detta recept innehåller flera steg som innehåller kokande hett socker blandningar. Var extremt försiktig med dessa blandningar eftersom de kan orsaka allvarliga brännskador om de kommer i kontakt med huden.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Homemade Baby Ruth godis barer

Baby Ruth godis barer är som Snickers med en dubbel dos av jordnötter - vilket gör dem mitt favoritgodis bar överlägset. Det blir inte bättre än nougat, kola, jordnötter och choklad. Nu kan du göra Baby Ruth hemma - och låt mig berätta, är det hands...

Kola och Nougat godis barer

jag använde Snickers godis barer. ... eller, åtminstone, jag trodde jag gjorde.Jag gillar konceptet. Genomförandet tenderar att vara en besvikelse, men. Billigt, hylla stabil ingredienser och inaktuella nötter gör inte en stor chokladkaka. När jag ko...

Snickers skarpare godis barer

Det finns en ny snickers bar på marknaden kallas Snickers skarpare godis barer. De smakar riktigt bra, istället för att använda en nougat med jordnötter, kola och choklad, de har rice krispies/puff ris. I den här videon kommer jag visa dig hur man gö...

Hur man gör personliga godis barer

Förra året försökte jag få godis barer, helt enkelt smält och häll dem men det vände inte ut som förväntat. Jag ville inte ge upp eftersom jag har sett många göra det och det ser så enkelt att göra. Jag var undrande där jag gick fel och slutligen jag...

Bacon lönn godis barer

ibland känns det som en gris. Ibland du inte.Maple mandel godis barer är bra, men de har inte magin i bacon. Dessa barer gör. De är lite väl magstarkt, så inte kanske du vill äta en hel chokladkaka i ett sammanträde.Obligatoriska ingredienser:Vitt so...

Gender avslöja godis Bar sveper

dessa skulle vara bra för en baby dusch tjänst, eller som ett kön avslöja, eller ens i stället för en cigarr.Steg 1: Först köpa några Hershey's cookies och grädde full storlek godis barer. (köpa extra för småätande lol)Välja ett papper som passar dig...

Bramley äpple och kanel Crepe Cake

Stora brittiska Bake Off finalist Holly Bell har producerat en underbart ursprungligen alternativ för fettisdagen i form av en Bramley äpple och kanel Crepe kaka. Kolla in hollys hemsida och Bramley äpple för mer läckra recept.IngredienserFör kanel B...

Äpple och kanel Coffeecake

smakar fantastiskt! Mycket, mycket bra! Apple smaken var mycket bra! Doftar fantastiskt. Kanel glasyr var fenomenal.Steg 1: ingredienser 1 cup water1 ägg2 msk förkortning2 3/4 kopp bröd mjöl1 tsk salt1/2 tsk kanel1/3 kopp farinsocker, packade2 1/4 ts...

Äpple och kanel chips

några år sedan köpte jag en förpackning med "äpple chips". Jag letade efter dem igen i snabbköpet nyligen men till ingen nytta. Jag tyckte de såg enkelt att göra, så efter att ha spelat med matlagning gånger, här ett recept på äpple och kanel ch...

Maräng efterrätt med äpplen och kanel

maräng efterrätt med äpplen och kanel.Denna delikata dessert är en höjdare på vintern under säsongen apple. På sommaren är det himlen i kombination med röd frukt till exempel jordgubbar.Den hemliga ingrediensen: rosenvatten.http://www.youtube.com/wat...

Äpple och kanel svamp

Kanel har en av de största smakerna till en efterrätt (förutom choklad av... kurs). Denna svamp är definitivt en att komma ihåg för juletid!Gör 12 cupcakes - dubbel för en 2 tier sockerkaka.För sockerkaka:60g osaltat smör - mjuknat120g strösocker40g...

Sockerkulör fyllda mjölk och vit choklad godis

en steg för steg guide till att göra läckra choklad och kola fyllning och en vit choklad topp. Ingredienser: Vit choklad, mjölkchoklad, kola choklad, nötter (beroende på vilket du vill) (valfritt) redskap: stor gryta, mindre pott, sked, silikon mögel...

Lätt honung & citron och kanel Orange nypon sirap

runt mina trakter du inte kan gå några meter utan att krocka med en bush drypande ljusa röda nypon; de finns överallt!Tanke på att de har mer C-vitamin än apelsiner, samt vitamin A, K och B vitaminer tiamin, riboflavin och niacin, det verkligen förvå...

Hembakade polkagrisar och hårt godis från Scratch

Att göra din egen polkagrisar är verkligt lätt! De bara kräver några enkla ingredienser, smakar bättre än de från butiken, och har alla typer av tecken. Det är en av de mest grundläggande godis-making projekt du kan göra, och ett enkelt sätt att börj...

Vegan blackberry karamell nougat barer

Idag har uppfunnit jag dessa läckra skönheter! :) De är mycket beroendeframkallande, rå, vegan, glutenfri läckra fantastiska frys barer! Ååh Ja, kolla in dem! ;)Dessa är de bästa raw barer jag har någonsin uppfunnits än mindre gjort! :) De är fantast...

Fikon och bär godis rullar och strängar

jag var motiverad av Instructables's tävling lila för att ge bonuspoäng för dem som införliva fikon i deras projekt. Jag kollade omedelbart vad är fuzz om fikon. Söt, rik på phyto-näringsämnen, antioxidanter och vitaminer, jag! Jag försökte att göra...

DIY andetag MYNTVERKEN och middag MYNTVERK godis

någonsin ville göra egna andetag myntverken, antagligen inte men im kommer för att visa dig hur!Steg 1: Vad du behöver1 3/4 dl ren sockerrör är bästa eller 15 fl oz3/4 kopp ljus majssirap 6 fl oz1/2 kopp vatten1 tsk mynta olja(Läs om hur du extrahera...

Kors och tvärs Solomon Bar Paracord armband

** om när som helst i detta instructable du inte kan räkna ut hur till gör något eller flera av stegen, lämna en kommentar, skicka mig ett meddelande eller skicka mig ett e-mail. (Min e-postadress är i min beskrivning) **Om du är bekant med cobra väv...

Billigaste och enklaste wii sensor bar

här är beskrivs det enklaste sättet att bygga en Wii sensor bar, det fungerar för mig med min dolphin emulatorn på 21 fötter.Behövde bara:4 IR lysdioder (vara säker på en re Infra Red) $ 1.5En oanvänd USB-kabel (gratis)Vissa tråd (om en fot) (gratis)...