Pumpa kärlek-O-LanternHalloween är en kuslig festival. Jag vet inte om dig, men jag skulle mycket hellre bli älskad än skrämd! För er som inte gillar spookiness av Jack-O-lyktor, är här ett bra alternativ för din Halloween dekorationer!

Besök www.yokebakery.com för mer DIY hantverk!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skrämmande pumpa Monster Jack o ' Lantern - SFX Makeup Tutorial

Är det Gandalf eller några dude form Assassin's Creed? Är det ett träd eller en pumpa? Oavsett vad - det är en skrämmande men vackra varelse, och här är videon visar hur du kan skapa den för halloween!Ett stort tack till Diana Korab för att låta oss...

Hur man gör en exploderande pumpa ansikte (Blast-O-Lantern)

exploderande pumpa ansikten! Du kan prova att göra dem detta Halloween, men bör nog inte.Glad halloween!Steg 1: Titta på videon!Detta projekt var inspirerad av: SteveSpanglerScience (Exploderande pumpor - Cool Halloween Science)Varning: Detta projekt...

Pumpa Cupcakes med brunt socker glasyr

bladen är färgglada, luften är kylig och det börjar lukta som höst. Fira säsongen genom att pumpa Cupcakes med brunt socker glasyr eller små tuggor av pumpa kärlek.Steg 1: ingredienser Pumpa Cupcakes1 kopp bröd mjöl1 tsk malen kanel1/4 tsk kryddnejli...

Robotic Headless Horseman

SPELA UPP VIDEOJag trodde det skulle vara kul att använda min JD robot för att dela ut godis till människor som besöker mitt kontor. I en anda av Halloween, jag bestämde mig att göra en kostym för JD och den huvudlösa ryttaren var mitt första val. At...

Hur till skapa en ler Pumpking

denna uppsättning instruktioner förklarar hur att snida en pumpa som har ett leende ansikte. Var försiktig när du hanterar knivar.Steg 1: material • Pumpa• Torr radera, tvättbart, eller permanent markör-Torr radera och tvättbara markörer är bra att r...

Hur man gör en järn Golem i Minecraft

En järn Golem är en mycket användbar varelse. Även om det inte kommer att följa dig (såvida det inte på ett lead), det kommer att döda alla fientliga mobs exklusive creepers (såvida de inte har låg hälsa). Det lider inte minskning av skada och kan in...

3-fer: blöjan, Jack-O-Lantern och pumpa frön!

Behöver du bara en pumpa, en punkin och en vass kniv. Kan inte bli enklare...Material:Pumpa tillräckligt stor för din Punkin,Vass knivGrönsak skalaren, (valfritt)Ugn (valfritt, för matlagning frön)Ljus (frivilligt, för visning av Jack-o-lantern)Steg...

Jack O Lantern pumpa Mousse chokladkaka

när din zombie gästerna anländer, de skulle bli spännande att se dessa mystiska glödande, rökning eller blod sipprar choklad Jack O Lanterns. Lite vet de att när de biter i den, den läckra pumpa mousse tårtan inne i kombination med mjölk choklad skul...

Jack-O-Lantern pumpa bollar

dessa spöklika lilla behandlar är ett perfekt sätt att fira Halloween.Steg 1: leveranser Behöver du:-Kakan smular-Glasyr-Vit choklad-Kola godis-Orange livsmedelsfärgämne * icke vattenbaserade *-Godis dekoratörJag använde pumpa tårta och cream cheese...

Glödande Lightbulb Jack-o-Lantern pumpa

detta är den absolut en av de snyggaste Jack-o-lyktor som jag någonsin har gjort. Min man överraskade mig med en pumpa, så jag bestämde att jag ville göra något annat än min vanliga carving. Jag använde saker jag hade liggande i min mycket alltför om...

Hemmagjord pumpa paj med en jack-o-lantern

mamma bestämde sig för att baka en pumpa paj med regelbundna pumpor vi rista för Halloween :D Det ser hemsk... men ändå: P...

Hur att SNIDA en pumpa Jack-o-Lantern 1950-talet stil!

Här är hur vi brukade skära Halloweenpumpor i 1950-talet i New York! Det finns så många mer glamoröst pumpor nuförtiden, men detta är hur typiska pumpa höggs då. Ganska lätt att göra, vi skulle brukar sprida tidningen på golvet och allt arbete tillsa...

Jack o Lantern pumpa huvudet

här är en annan skrämmande behandling för alla er pumpa huvuden, Känn dig fri att ladda ner... för instruktioner om hur du utformar din egen kassan min andra pumpa instructable på här.Gör en stor skärmsläckare för dator, mobiltelefon eller digital fo...

5 minut pumpa Cheescake

Här är ett recept jag hittade efter att ha sett en faktiska recept om Pumpa Cheesecake barer på denna webbplats jag surfade med mitt morgonkaffe.* Jag är fruktansvärt på att förklara saker, så följ bara så gott du kan och njuta av resultatet! *Det är...

Skapa en 3D Minion pumpa från foton med 123DCatch

jag ville prova att använda den relativt nya 123DCatch Web Application skapa en modifierad 3D pumpa för den 3D Jack o ' Lantern utmaning ser ut som en cool program och Edward Lewis har redan gett oss en stor Tom Jack o ' lykta att använda, så Låt oss...

Jack-O-Lantern kostym!

jag gjorde denna kostym för min brorson! Jag använde en cirkel kjol mönster. Du vill göra din mönster först.Måste du mäta din * midja / bröstet * lägga 2 inches och sedan dividera med 6.28 2pi.* För en kjol skulle du mäta din midja men eftersom denna...

Jumping Jack-O-Lantern!

Varje år mina barn har nya en nyskapande idéer för "vad" de vill vara för Halloween, men jag vanligtvis måste komma med "hur"! Ett år, gör min son ville vara en Jack-O-Lantern och del av att vara mig aldrig något del sätt. Dessutom är...

Jack-O-Lantern Baby mage

Hej alla,Detta är vår bebis magen skott av min fru. Hon var en bra sport. Denna lätt kostym konst kan göras hemma. Det viktigaste man behöver är en gravid kvinna (helst om 6 till 9 månader prego, ju större desto bättre din jack-o-lantern kommer att s...

3D Jack o ' Lantern i mixer

vill göra en jack o ' lantern men rädd för alla röran? Jag klandrar inte du! Jag har gjort en Instructable om hur man gör en 3D jack o ' lantern gratis! Är du redo? Låt oss komma igång!Steg 1: Steg 1 Öppna mixer. Jag kommer att använda mixer 2.68a, s...