Pumpa paj bröddet kan se ut som paj men det är definitivt bröd. (pumpa bröd) Perfekt för semester. När jag tänker på semestern, tänker jag på pumpa paj. Men helt enkelt pumpa paj kan bli lite tråkigt år efter år. Så försöker jag att tänka ut sätt att krydda upp. I år kom på ett roligt sätt att tjäna pumpa bröd och så... Pumpa paj bröd skapades. Vill du lära dig hur man gör det? Det är lika lätt som paj ;)

Bakning TIPS (Jag har lärt mig några tips genom åren)

* Pajer, täcka kanten av skorpan med remsor av folie för ungefär hälften av gräddningstiden.
* Kontrollera vad din bakning några min. före den tid som står på receptet. Jag tycker att det mesta är det redo och detta sätt jag inte över grädda.
* Ludd ditt mjöl lite så du kan få en mer konsekvent mätning varje gång.
* Jag fick höra av en kaka bagare sänka föreslagna stekheta värmen med 25 grader. Jag har haft bra resultat. (men göra inte det med detta recept, jag gjorde det redan. Lol)
* Om du är orolig botten bränner kan du sätta en bit folie eller en cookie blad på sträckbänken nedan för hälften av gräddningstiden.
* När du har överblivna nygjorda vispgrädde, kan du göra dollops på ett bakplåtspapper och frysa för senare användning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Holiday värdinna gåva: Pumpa paj infunderas Vodka

Halloween är nästan på oss och det betyder en sak: semestern är runt hörnet, och med det, granne gåvor och värdinna gåvor och medarbetare gåvor att tänka på. Om du startar detta infunderas vodka nu, ska du har till hands en stor gåva till värdinnan f...

Pumpa paj bakad i en pumpa

Om du letar efter ett recept att wow din part gäst, har så du kommit till rätt ställe. Jag nyligen bakat en tårta inuti en pumpa och blev förvånad över hur bra det smakade; så jag bestämde mig att prova den här tekniken för att baka en pumpa paj inut...

Gluten och mjölkprodukter gratis - liten skorpa-mindre pumpa paj

Detta är en variant på en vanlig pumpa paj recept som har ingen skorpa och är pre portioneras för lätt på-den-gå konsumtion.Eftersom jordskorpan är frånvarande, innehåller receptet inte gluten.För dem som måste undvika mejeriprodukter objekt, ersätta...

Hemmagjord pumpa paj krydda

falla i höst utan pumpa paj krydda? Tja, kan göra vår egen med kryddor som du förmodligen redan har i ditt skafferi!Pumpa paj krydda kan används i pumpa pajer, läggas i kaffe, stänkte som garnering på desserter, fungerar underbart med rostade grönsak...

Pumpa paj Smoothie med kaprifol Catering

Det är den tiden på året igen där det är pumpa krydda allt. Jag vet inte om dig men jag få dessa stora cravings som gör att jag känner alla varm och fuzzy inuti eftersom det är höstsäsongen, min favorit! Eftersom jag inte har som timmar att göra en h...

Hemmagjord pumpa paj med en jack-o-lantern

mamma bestämde sig för att baka en pumpa paj med regelbundna pumpor vi rista för Halloween :D Det ser hemsk... men ändå: P...

Pumpa paj krydda Macarons

Om du inte hittar pumpa paj krydda, kolla in nästa steg för att göra egna!Steg 1: Ingredienser och metod Jag vet att franska Macarons är mandel cookies, men dessa macarons med mandel och valnöt! Men naturligtvis kan du använda hela mandel eller hela...

Pumpa paj Fries

Det är den tiden på året när allt är pumpa smaksatt. Jag älskar pumpa! På Thanksgiving gillar jag att äta pumpa paj utan en gaffel. Ja, jag är civiliserade, men för vad någonsin skäl vill jag bara plocka upp den och äta den med mina händer... så jag...

Perfekta pumpa paj krydda recept

Denna pumpa paj krydda faktiskt lever upp till sitt namn med massor av uppvärmningen kryddor blandas i. I denna kryddblandning har jag inkluderat kanel, ingefära, kryddnejlika, kryddpeppar, muskot och kardemumma. : DPumpa paj krydda är inte något jag...

Pumpa paj med en säd gratis skorpa

här är en gluten fri skorpa för en traditionell pumpa paj. Ingen anledning att vänta till hösten att förbereda och bakar. Som du kan förvärva mosad pumpa stryk. Massor av fiber i skorpan med kokos mjöl, 63% att vara exakt.Du kan inte slå det, massor...

Färsk pumpa paj

Thanksgiving och jul i mitt hus är inte komplett utan Pumpkin Pie.Denna paj använder färska paj pumpor! Det är så värt besväret att göra detta från början, eftersom konserverad pumpa är aldrig samma kvalitet och köpte de inte smakar likadant.Färsk pu...

Friska pumpa paj Smoothie

Hej alla! För alla er pumpa paj/pumpa krydda älskare där ute är här för dig. Detta recept är perfekt för hösten. Detta är faktiskt hela mat recept för denna smoothie. Det är mumsigt och hälsosam! Njut av :)Steg 1: Vad du behöver 1 dl pumpa puré1 dl o...

Pumpa paj (vegan, glutenfri, soja fri)

Thanksgiving har den bästa menyn för någon semester i särklass, som kan göra diet en besvikelse kommer November (den enda gången det slår mig att missa Turkiet). Lyckligtvis, den bästa maten för hösten, vilket betyder att pumpa, fortfarande serveras...

Pumpa paj Popsicles

Pumpa paj Popsicles!Det är så krämig, rik och yummy behandla.I stället för normala pumpa paj, prova denna läckra frysta behandla.Vi älskade det :)Steg 1: ingredienser Ingredienser1 dl pumpa puré1/2 kopp tabell grädde1/4 dl mörkt brunt socker1/2 tsk m...

Pumpa paj tapioka

Löjligt krämig och super mumsig combo av två stora desserter!Ingredienser3 dl mjölk1/2 dl vispgrädde1/2 dl pumpa1/2 kopp tapioka pärlor1/2 kopp socker2 äggulor, slagen1 tsk pumpa paj krydda1/2 tsk vaniljsocker1/4 tsk saltRiktningar (ris spis)Separera...

Pumpa paj cupcakes

Jag älskar pumpa paj, små är lätta att ta i farten och pumpa anses en grönsak så det är faktiskt bra för du till skillnad från de flesta av dina desserter med massor av socker.Steg 1: Gör skorpan Blanda 1 dl mjöl med 1/2 kopp smör tills smulig och ti...

Laser Etch en pumpa paj

Etsning en design till en pumpa paj är lätt och kul med en bärbar laserskärare. Du behöver följande.1. en pumpa paj.2. teckningen till etch till pajen.3. en bärbar laserskärare.Steg 1: Välj din grafik Plocka designen är den svåraste delen. Bara låta...

"Ko Pi" pumpa paj

detta är min enkla, men mycket läcker version av den klassiska pumpa paj som använder skafferi ingredienser. Jag älskar att ha detta recept runt för de gånger när jag har företaget kommer men inte har tid att shoppa för färska ingredienser. Jag har l...

Pumpa paj kryddad rostad pumpafrön

Tis säsongen för undrar vad de ska göra med den stora glob av frön och sträng du öste ur pumpan du rista eller gör till en paj.Varför inte spara frön och rosta dem i en läcker rätt?Ännu bättre, vad sägs om en pumpa paj smaksatt mellanmål utan alla so...