Pussel och drakar Nybörjarguide (uppdaterad till version 8.6)Jag passerade nyligen min 500: e dag på pussel och drakar och jag kan bara sluta inte. : D

För er inte säker är vad pussel och drakar, ta en titt på den officiella hemsidan. Det är ett pussel baserat Pokemon-ish battle spel där du bygger lag av monster och ta på fängelsehålor. Den finns på iProducts, Android och Kindle Fire, och helt gratis att ladda ner. Spelet kan ha en mycket brant inlärningskurva - som en nybörjare jag gjorde massor av misstag och inte förstår många av begreppen, så jag hoppas verkligen denna Nybörjarguide hjälper ni undvika några av samma problem jag hade!

Bästa med pussel och drakar är att fängelsehålor förändras ständigt och monster uppdateras ofta med nya evolutioner, så det finns alltid ett mål att arbeta mot. Om du få brännas, är det lätt att bli upphetsad nästa vecka när det finns en speciell händelse pågår och en chans att få monster du behöver och vill ha!

Det finns två stora sätt pussel och Dragons spelas - i app inköp (IAP spelare) och inte använder i app inköp (icke-IAP spelare). Jag skriver detta främst för icke-IAP spelare, eftersom jag tenderar att luta sig så när du spelar spelet och jag tror det gör det roligare. :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nybörjarguide till att bygga Arduino robotar med Bluetooth och Android

i den här guiden vi gå mot att skapa en Arduino robot som kan styras via bluetooth med en Android-telefon/tablett. Detta är en Nybörjarguide som kommer att kort gå över ledningar och programmering din robot.Steg 1: Bygga lista... Följande är en lista...

Nybörjarguide till att spela Piano

STEG 1 Varför spela Piano?STEG 2 titta på PianoSTEG 3 hem nycklar och A-GSTEG 4 vad är skalor?STEG 5 behandlingen musik: IntroduktionSTEG 6 rader och utrymmenSTEG 7 skrivet Piano musik och rytmSTEG 8 nycklar och tonarterSTEG 9 få det tillsammans med...

Nybörjarguide till OpenGL: Bygg din egen CAD-program

Min Autodesk Maya elevtillstånd löpt ut nyligen. Så jag gjorde vad någon skulle göra, bygga min egen 3D CAD-programvara (se upp Autodesk).Så jag började skriva mitt program i C++ använder OpenGL, SDL och i ungefär en vecka, detta var resultatet.Några...

Nybörjarguide till DIY ljuskrona örhängen

Detta instructable är en Nybörjarguide för de där ute som ännu inte har att gräva i smycken att göra. Jag tror de flesta människor inte inser hur enkelt det är att göra på egen hand. En stor craft-projekt för barn och vuxna och också ett sätt att tjä...

En Nybörjarguide till Intel Edison

Hej där! Jag fick nyligen en Intel Edison ombord från Instructables, som en fin present. Om din undrar vad det är, är Intel Edison en liten dator storleken på ett SD-kort (det är seriöst liten), för elektronik och hobby ute. Det har dual-core Atom-pr...

Nybörjarguide till felsökning i MPLABX med ChipKIT PRO MX7 av DIGILENT

Detta Instructable är en Nybörjarguide till felsökning kod programmerat i MPLAB X IDE v2.0. De åtgärder som omfattas är gemensam tillämpning av debugger programvara och problem jag stött på som en nybörjare användare och en oerfaren programmerare. In...

Nybörjare guide till installera och konfigurera Octoprint på en Raspberry pi för 3D utskrift

Om du har läst någon av mina andra instructables, mest namnkunniga komplett nybörjare steg för steg, 3D-skrivare med alla delar listor, vet du att jag kommer ihåg min egen frustration på ofullständiga instruktioner och guider även efter jag äntligen...

En Nybörjarguide till världen emulering.

Innan du kritiserar och säga att detta är olagligt, det bara är olagligt om du marknadsför spel.Emulering är bättre förklaras genom wikipedia även om du hittar en liten Sammanfattning till denna awesome nya värld. Emulering är i princip att kunna spe...

En djuplodande Nybörjarguide till våtrakning

våtrakning är en teknik som har fallit i onåd sedan tillkomsten av disponibel, flerbladiga rakhyvlar. Det är inte att säga det inte finns fördelar för denna gamla metod; men eftersom du är här, kan vi anta att du har vägde alternativen. För att komma...

ESP32 Nybörjarguide till församlingen & (beta) testning

Din är verkligen en av de lyckliga 200 att ta emot en ESP32 för beta-testning. Det nätta lilla paketet kom några dagar före jul. Ja, julen kom tidigt! Det är ett tufft samtal, brottning med beslutet att rosta fågeln på julafton middag eller utforska...

En nybörjares Guide till XSplit programföretag och Streaming på Twitch.tv (Windows 10)

IntroduktionLive Streaming är en växande bransch där alla och envar kan dela deras spelupplevelse med världen. Om du bara titta på andra spela och prata med din favorit serpentiner i chatten, eller live streaming själv, Twitch.tv skapar en enorm, sam...

Lätt Nybörjarguide till att göra en "BIODIESEL" drivs bilen

de flesta människor inte inser en dieselmotor kan köra på spillolja fritösDetta är ingalunda en perfekt metod, eller det bästa sättet att göra det, bara ett enkelt sätt att lära sig för nybörjare att komma in i detta. Att det är ett första steg till...

Nybörjarguide till att samla valuta

har du någonsin velat starta en valuta? Väl kommer att detta Instructable lära dig grunderna i att samla valuta.Steg 1: Besluta om vilken typ av valuta att samla Det finns många olika typer av valuta Samlingar som du kan börja men här är bara några.S...

Nybörjarguide till POI

nej, inte maten... ledsen.Jag var inbjuden till en liten sammankomst med några vänner till mig och det snart förvandlas till en mini-techno-rave. (och då menar jag ca 5 av oss i en mörk inringade veranda sprängning DDR och andra techno-muzac) Sedan,...

Nybörjarguide till röst agerar för analoga rollspel

uppdatering: lagt till ett kapitel om forum-baserade rollspel i slutet.Detta sprungen ur lite problem jag haft under våra senaste spelsessionen där jag för mitt liv kunde inte hålla sig med en röst som jag hade valt för en icke-spelare-karaktär.Låt m...

En Nybörjarguide till en DSLR

välkomna alla ni newbs, väl kanske inte, men ändå, här är min kompletta guide till en DSLR, om din skytte i manuellt läge, eller auto, du kan nog lära oss något av detta. Detta är min guide vad jag har lärt mig om digitala systemkameror från erfarenh...

Nybörjarguide till Radio kontroll flygplan

Detta instructable är avsedd att bekanta dig med det grundläggande arbetet i radiostyrda flygplan. Det är inte en komplett guide till allt om ämnet, dess avsedda att informera läsaren om vad det innebär och hjälper dig att välja rätt flygplan för dig...

Nybörjarguide till Cribbage

grunderna i att spela CRIBBAGEI detta Instructable kommer jag berätta grunderna i hur man spelar cribbage. Till att börja måste en kortlek med kort och en cribbage styrelse som dem båda finns på din lokala walmart för mindre än 15 dollar.Målet med sp...

Intro till VB Script: en Nybörjarguide: del 2: arbeta med filer

väl i min senaste VBScript instructable, gick jag över hur man gör ett skript för att stänga av din internet att spela Xbox360. Idag har jag ett annat problem. Min dator har varit stängande ned vid slumpmässiga tidpunkter och jag vill logga in varje...