PVC Laptop Standdetta är en snabb, enkel och billig laptop står det tog mig 2 minuter att sätta ihop, jag kommer för en steampunk utseende, detta var ett litet projekt jag gjorde för min pappa som han behövde en laptop stand, och jag kommer att följa med andra små projekt.
Relaterade Ämnen

$18 PVC Laptop Stand med tangentbord/mus enarmade

ibland använder jag mitt skrivbord för datorn och ibland för andra aktiviteter som kräver utrymme på skrivbordet, så jag ville ha en bärbar dator stå med en bekväm plats att stuva tangentbord och mus när de inte används.Jag tyckte om massor av olika...

7$ PVC laptop stand för macbook 13"

ingen kapning, ingen limning, ingen borrning, bara plugg & lek! Lätt som fan, bara för 7 spänn!!!Passar perfekt till min macbook 13".mer instructables i min blogg: https://tomseworkshop.wordpress.com/Steg 1: Anslut rören tillsammans Det är inget...

Hemlagad DIY laptop stand av PVC-rör

Känner mig trött när du skriver normalt, obekväm utan tillbehörLåt mig visa dig ett enkelt sätt att göra en LAPTOP STANDSteg 1: material(1 x) härskare(1 x) sax(1 x) sågPVC-rörBärbar datorSteg 2: PROCESS Mäta Laptop storlek (bred, längd)Tillskurna 3.4...

Laptop STAND PVC tabell

jag fick denna idé från andra INSTRUCTABLES och tillämpas för en PVC laptop bord stå att jag ändrade för användning av hur vi (min familj) mestadels använder den bärbara datorn i horisontellt läge.Vi vet dess dåliga för dig kropp, hållning och sämre...

Kartong övning cykel Laptop Stand

surfa interwebs och få ditt hjärta att pumpa. Placera din laptop på din motionscykel. Du kan köpa dyra plast står, termoforma och lasercut egna plast modell, användning metallregeln lager att bygga en med pvc-rör för att göra en eller snickra rester...

Lätt Laptop Stand

Problem: så här lata gamla Geek slutade min sängram med massor av förvaring. Att vara lat och gamla, jag gillar att ligga ner mer än sitta upp och att vara en nörd, jag gillar att surfa på internet och spela på min laptop. AHA! Jag behöver en laptop...

Enkelt, Billigt, bärbara laptop stand/kylare

detta är en Super-enkel, billig projekt som alla kan göra. Denna laptop stand/kylare kan göras för någon storlek eller någon märke laptop (jag gjorde min för en 13,3 tums MacBook).Steg 1: Lista Behöver du:PVC (ca 1 tum storlek)Grippy pad (inte säker...

Bygga en möbel kvalitet Laptop Stand och TV bricka

en lätt att bygga och montera Laptop Stand/TV fack som ska bli en integrerad del av ditt vardagsrum. Med en justerbar lutning topp, kan justera för att rymma en bärbar dator till den perfekta att skriva vinkel, eller gå platt att hålla ett glas och p...

Rörliga laptop stand/mini skrivbord.

Funna gamla "AB Dollyn 2" på Goodwill lagra för 2 dollar och var tvungen att sätta det alltför använda. Jag behövde verkligen en bärbar desk/laptop stand.Steg 1: Få en dolly! och andra saker. Hitta en "AB dolly 2". Visst finns det en o...

Kontor stol → Laptop Stand

Som de flesta familjer vi göra våra datorer på bärbara datorer eller tabletter och inte längre har en dator skrivbord med en stationär dator. På grund av detta hade vi två office stolar som i princip hade förvisats till ett mörkt hörn. För några måna...

Billigt och lätt laptop stand

min macbook är alltid varmt... så jag behöver en laptop stand. Så jag börja söka en på linjen men det var för dyrt och de är så frikin enkelt!Så gör jag min egen...Steg 1: Tänka på det... jag letar efter några användbara material i mitt kontor och så...

Specialgjord laptop stand från regenererats woods.

Jag behövde något att ta upp min laptop skärm för att förbättra min hållning, så jag beslöt att göra en laptop stativ, och jag gick en extra steg längre genom att använda återvunnen woods och rensas elektroniska komponenter!Steg 1: Steg 1: utforma mo...

Justerbar Laptop Stand

ibland behöver du en laptop stand som är lite mer justerbar. Detta stativ är bra när du behöver att ändra höjden på din bärbara dator.Detta stativ är lätt och snabbt med några coola skrot akryl och halkfria stoppning.Steg 1: leveranser För detta behö...

Billiga aluminium Laptop Stand

har du ville köpa en laptop stand men de är antingen för dyrt för don'y passar den stil du vill ha? Detta instructable visar dig hur man gör en billig bärbar dator stativ av aluminium för mindre än $20 i material.Åh, är jag inte ansvarig om du kungli...

Lätt tennisball laptop stand

att göra en laptop stand är verkligen lätt! allt du behöver är en tennisboll, en laptop och en hobbykniv.Detta foto är från version 1, jag kommer att göra en andra version eftersom jag av misstag slet en bit av tyg och var tvungen att slita allt.Så,...

Hur man gör en Laptop Stand ur en läsk kan

jag tittade på andra instructables för laptop stativ, och jag hade inte material. så vad gjorde jag? Jag gjorde min egen! Detta instructable visar dig hur man gör en laptop sticker från endast ett väldigt lätt material att komma med: läskburkar. Denn...

IKEA stil Laptop Stand

några månader efter att jag gjort Instructable Laptop Stand för din Netbook slog det mig att det kan vara möjligt att använda liknande komponenter att designa och skapa en bärbar dator stå för större bärbara datorer. Snygg, lätt, och robust- och till...

Poor mans bil Laptop Stand

första, en uttrycka av försiktigheten. Använd inte datorn medan du kör! Den här enheten fäster vid ratten. Jag kallar det den stackars mannens bil Laptop Stand.Steg 1: Material och verktyg För att komma igång, vi kommer att behöva 5 till 6 fot av en...

Hur man gör en Laser Cut Laptop Stand

jag hade hämtat en laptop stand och skär ut runda TechShop Rock - Austin och det var extremt tunn. Jag tyckte inte detta. Jag designade denna laptop stand att passa min 15-tums Macbook Pro. Jag laddade upp den. AI fil så att du kan skala den sedan an...