PVC ljus stativPVC ljuset står för min kretsloppsodling tanken. Grundläggande instruktioner, kan justeras för varje dimension. Använder två 24" fluorescerande växa lampor. Har ett snöre galler för växternas tillväxt om det behövs. Jag planerar att lägga aluminiumfolie eller andra reflekterande yta till toppen för att hjälpa innehåller ljuset.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hjorthorn ljus stativ

steg för att göra ett vackert ljus stativ som är formad som deer horn monterad på trä sköld. Jag för min GCSE DT projekt denna produkt.Steg 1: Att välja trä för sheild måste du välja virket som du ska använda för shield. Jag rekommenderar en ljus fär...

Hur man bygger en mat fotografering ljus stativ

mat fotografering är en utmaning eftersom mat berör så många känslor. Jag har stadigt förbättra min teknik, och här visar jag en ljus stativ jag byggt till stöd i att ta bättre bilder.Alla bilder är tagna med en Nikon Coolpix L4 (i själva verket samm...

USB-drivna RGB ljus stativ

detta instructable var inspirerad av mitt förakt för att behöva köpa batterier för saker. Bland sakerna jag inte gillar att köpa batterier för, är en rgb ljus stativ jag plockade upp på en av de vänliga neighborhood dollar butikerna. Jag köpte den fö...

Poorman's PVC arbete ljus stativ

jag lagt alla mina verktyg i min balkong, där utrymmet är kompakt, dessutom finns det inget ljus sockel tillgänglig, så jag har enheten en bärbar ljus i min bekvämlighet, jag kom upp idén efter surfing på instructables någon dag, det är att använda P...

Softbox / ljus stativ från PVC

Detta är inte faktiskt en steg för steg guide snarare bara en idé till en softbox / stå ljus gjord från pvc.PVC = min nya bästa vän.Jag använde google sketchup 8. Jag har bifogat filen för alla som är intresserade....

PVC ljus sabel

om du letar efter en stor eller liten ljus sabel för din Halloween-kostym dessa lätt steg visar dig hur man gör enSteg 1: Material De material du behöver är ductape (klart är bäst) sax (valfritt) pvc en lång eller kort rör, pvc cap. Och en ficklampa...

PVC ljus

Inte du älskar de läskiga scener med hundratals ljus bränning med vax droppade överallt? Men vill inte bränna ner huset? eller har vax droppade överallt?Här är ett alternativ... använda PVC för att göra egna ljus.Verktyg:Hacka såg eller geringssåg el...

Mycket Bright PVC ljus

detta ljus kan användas för läsning eller bara för att se i ett mörkt rum. Det kan göras till ett kretskort, som gör en stor hemlagad gåva för Geeken i din familj.Steg 1: Material som behövs Här är material som krävs för detta Instructable.. PVC slan...

PVC ljus/lampa - skugga

I detta Instructable Visa jag ett sätt att göra en PVC lampskärm.För detta projekt behöver du några PVC-rör, PVC rörsågen och en limpistol.Du behöver också en uppblåsbar boll.Om du är inte intresserad i versionen av detta Instructable och den inbädda...

Lätt lera ljus stativ

gjorde jag ett ljus stå ut från vissa luften torr lera. För att göra som du behöver för att mäta omkretsen på ljusen vill du använda. Se till att ljuset inte är för tung för din monter att hålla, om det är du kommer att behöva göra den tjockare pelar...

10 Hacks life med PVC #3

10 Hacks life med PVC #3Här är den tredje upplagan till våra 10 Life hacks att göra ditt liv lättare. Vi byggt och testat alla dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.[TITTA PÅ VIDEO]-PVC innehavaren på cyk...

PVC flimmer LED ljus

Hur man visar hur man gör ett 3 skiktad PVC ljus med fladdrande LED, pvc-rör och varmt lim!Dessa kunde användas för Halloween, bröllop centerpieces, heminredning och presenter!Jag köpte alla mina PVC objekt på Lowes beror på att den gemensamma jordbr...

$10 hemmagjord Hydroponiska växa ljus

Jag gjorde nyligen en djupt vatten kultur hydrokultur system ur en lagring tot som kommer att hållas inne för resten av vintern. Jag planerar på att hålla den i en garderob så jag behövde en enkel belysningssystem.Här är leveranser:1" PVC pipe-2 fot...

PVC Light Stand

detta är en ljus stativ som jag gjorde med hjälp av PVC. Jag gjorde det för att ge ljus till mina växter och jag ville ha något som kan flytta runt och anpassas vid behov. Detta är enkelt och billigt att göra. Det är ju de flesta PVC pipe!Steg 1: Sam...

Värdelös ljuset (en ljus som blåser sig ut)

Ett tag sedan jag såg "Som den mest värdelösa maskin" av Instructables användare oseriöst Engineering. Detta är en maskin vars enda funktion är att stänga av sig själv. När du vänder på strömbrytaren för att slå på den, dyker en arm ur lådan och...

Vinbär te ljus

I andra projekt har jag redan använt nuvarande trä för att skapa en kniv handtag.I detta projekt Visa jag hur man enkelt skapar en te ljus stativ för en sten glasruta.Steg 1: Skiva vinbärVinbär är en riktigt hårt trä så var beredd att använda sågen f...

Pocket jul ljus

Vad händer om en dag, du är på Mount Everest, på din kompis eller bara hemma och sedan plötsligt vill komma in i julstämning, men du har inte fått en fin levande ljus vid din sida? Frukta inte! Pocket jul ljuset är här!Steg 1: Vad du behöver Behöver...

EMERGRNCY ljus med mobiltelefon batteri

Det fanns några kasseras mobiltelefon batterier ligger runt huset, så jag tänkte använda dem som de hade gott om juice vänster i dem köra något.Detta är hur jag kunde hitta en användning för dem genom att göra en nödsituation LED-ljus.Steg 1: Delar d...

Arbeta ljus / översvämning ljus möter kamerastativ

Denna mod är ganska praktiskt och billigt om du äger ett arbete med ett kamerastativ.Om du är en amatör fotograf som mig, du kommer förmodligen äger någon slags stativ för din kamera, men du won´t har förmodligen den ansluten till kameran hela tiden,...