PVC penna falltrött på de köpta, tunna penna fall som du vet kommer att bryta de första veckorna i skolan? Då har du kommit till rätt ställe! Detta instructable kommer att lära dig hur man gör en billig och praktiskt taget oförstörbara penna fall av PVC.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Tillbaka till skolan Duct Tape pengar innehavaren och penna fall

här är en duct tape pengar hållare och en penna fall, perfekt för skolan, och att hålla dina pengar på att köpa lunch håller dina pennor och pennor osv... Säker för evigt och dragkedjor perfekt.!!! : D ps. Jag önskar verkligen att jag hade färgat des...

Hur man gör en Legend Zelda penna fall motiv

Hej alla ni instructa-människor, redo för information om hur man gör en cool filt penna fall dekoratör? Det är en Legend of Zelda en med en triforce och svärd. Jag är typ av ett fusk som jag gjorde faktiskt inte penna fall men jag gissar om ni vill g...

Penna fall (och mer) från livsmedelsbutiker väska Plarn

Varje hushåll har dem. Överblivna matkassar fyllda i varandra, gömd i ett skåp. Säckar stowed i en automat med en hemsk mönster som kycklingar (eller i mitt fall, paprika) och några rouge som fastnat i slumpmässiga lådor. Men vad du ska göra med dem...

Kartong penna fall

kartong är överallt!ANVÄNDA DEN!Denna penna fall fungerar bra för små barn, du gör det de dekorera den och använda den!använda enkla verktyg som finns i den genomsnittliga hem.Steg 1: du behöver... ett ark med 12 x 12 cm blad av papp med ett veck i m...

Otrolig penna fall av plastfolie (under 7$)

Jag kommer till min nya skola, så jag ska köpa ny penna fall, men plötsligt, jag har en fantastisk idé! Varför kommer inte jag göra det själv? Jag Rota mitt rum (från det slarvigt till skrämmande röran) och hittade plastfolie som min mamma köpt för l...

Juice kartong penna fall

Så halvvägs igenom min första terminen min penna fall packade upp, ett stort hål menade att mina pennor höll flyr in i min väska som var lite av en smärta. De flesta människor skulle ha bitit ihop och köpte en helt ny penna fall, men inte mig; Jag in...

Altoids Tin Doodle Pad / penna fall

Ja, jag äntligen tog steget och köpte mig några Altoids nyfiket starka Peppermints på ebay... Inte att jag gillar myntverk (oroa dig inte, Altoids älskare, de gick till en god sak (min farfar ;-))), jag ville bara burk.Hur som helst, jag hade en tank...

En VHS penna fall

en penna fall tillverkad av en videokassett,Jag apoloise för bildkvaliteten.Steg 1: Öppna upp Få din oönskade Video tape och lossa 5 skruvarna, fyra i hörnen och en i mitten.Var försiktig med insidan av kassetten, några av dem du behöver.Disclaimer:...

100% återvunnen penna fall/bits och bobs väska

Detta är en 100% återvunnet penna fall/bits och bobs väska tillverkad av smält plast påsar och rota dragkedja. Jag var ursprungligen inspirerad att använda plast fusing teknik av detta instructable av amandaggogo som visar hur du gör en plånbok av pl...

Gamla Jeans penna fall

i detta Instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde en penna fall från ett par gamla jeans och ge tips om hur du kan göra dig egen och idéer om hur man ytterligare anpassa din penna fall.Steg 1: Saker som behövs Behövs för följande produkter:-Gam...

Hur man gör en regnbåge penna fall - steg för steg handledning

https://youtu.be/PyLjmzFyM40Steg 1: För att göra en Rainbow penna fall du behöver! Att göra en dragkedja penna väska du behöver:1) dragkedjor;2) filt;3) sax;4) nål & tråd (du kan använda symaskin om du vill);5) limpistol.Steg 2: I denna instructables...

Läder färg penna fall

Du vill göra en penna fall, inte har tillräckligt med pengar, inga problem, jag väl lära dig hur man gör detSteg 1: Vad du behöver?Du behöver detta verktyg:1 - sax2 - linjalen3 - markör4 - gummi5-färg penna5-läderSteg 2: draFörst måste du dra en linj...

DIY alla hjärtans dag gåva / penna fall återvinning papprör inte sy

https://youtu.be/2efOmPlkon8Steg 1: för att göra en penna fall återvinning tube papp nr syr du behöver! Material:-sax;-dragkedja;-papprör;-trasa;-Varmlimma.Steg 2: Idag jag lära dig hur man gör en penna fall återvinning ett papprör och tyg (inga sew)...

Hur man skapar en Back Up penna fall

jag skapat denna efter att jag förlorat min fave penna fall och behöver stationära nödproviant--- och snabb!Steg 1: Först, måste den grundläggande skrivande leveranser, bokstavligen pennor och pennor!Jag fick 2 olika svarta berg bollar och 1bic runda...

Minecraft bröstet penna fall

På min Youtubekanal just nu är det Minecraft månad! Så jag tänkte jag skulle lägga en anvisningar för ett roligt projekt för att gå tillbaka till skolan. Skriv in Minecraft bröstet penna fall!Nedan är en video som kommer att leda dig genom varje steg...

Multi zip penna fall

Nej, jag fel har i titeln, detta är en penna fall!Utan att behöva söka efter öppnandet, kan du öppna den någonstans.Leveranser: 9 icke särskiljbar dragkedjor(gjort with18 cm lång dragkedja men du kan välja din storlek)Steg 1:Sätta dragkedjorna sida v...

Hur man gör en egen anpassad penna fall

så du är på väg tillbaka till skolan och du är förtjust i kundvagnen runt din älskade stillastående i stil.Men för det mesta du inte kan hitta en penna fall som är särskilt "du" och om du gör, penna fall har andra planer än att hålla din pennor,...

Levis knappen flyga penna fall

nu dess officiellt OK att säga: öppen att Fly och ta min penna :)The Idea: att skapa en unik och originell handgjorda penna fall taskolstart med ett par gamla Jeans med knappen flyga stängning system.Steg 0 (verktyg och material)0.1 - material:0.1.1...

Elegant penna fall

det tog mig hela dagen att göra detta.Kärlek och fred!Vänligen rösta på mig på converse tävlingen!Steg 1: leveranser Du kommer att behöva:2 eller 3 filtar i valfri färgLimpistolPenna fallSaxKände klistermärken, pärlor, etc.Tillval:Kulört tejpTråd och...