PVC Transport vagnGymnasiet som undervisar på genomgår för närvarande en fullständig ombyggnad. Befintliga campus slits och en ny reses i exakt samma utrymme. Tillfälliga bärbara har använts att tränga undan lärare att göra campus stora spretande mäsk av gammalt och nytt. Stängsel separata delar av campus som orsakar avstånd att öka tio gånger. För att navigera detta utrymme behövs engineering avdelningen en metod av transporter som var mer intressant än promenader och dragande. Detta projekt försöker lösa problemet transporter på ett roligt sätt samtidigt undersöka de användningsområden och begränsningar av PVC som strukturella material.

Jag har använt PVC i andra projekt, inklusive en Xbee fjärrkontroll och jag är imponerad av dess mångsidighet, kostnadseffektivitet och relativt lätt att prototyper snabbt. Visionen för projektet tog över sex månader verkligen ta form i mitt sinne innan jag började med prototypen. I robotteknik tank enheten används ofta för liten skala drive system så med den inte så kraftfull 24V motorer å sidan kunde vi bygga en transport för att bära 200lbs på en PVC ram?

Här är den bygga börjar med materiella listan.

2 24V motorer varje på PartsforScooters.com

2 12 volts 7.2 Ah batterier från del för skotrar

2 kedjan E100 drivhjulen @ $27 varje på delar för skotrar

2 4" Swivelhjul @ $6 Harbor Freight

2 3" Swivelhjul @ $6 Harbor Freight

1 Sabertooth RC motor controller (fel RC-versionen var order så vi improviserade)

RC sändare och mottagare (gamla låg budget sändaren liggandes)

1 tum PVC (dess ganska billigt på ett par dollar för 10ft)

olika 1 tum T kopplingar, 90 graders kopplingar, korsa anslutningar som kan lägga i pris.

3/4" plywood & kedjor för enheter

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cub Scout Camp hink transport vagn

många Cub Scout Day Camp / Resident läger rekommenderar campare och personal att få hinkar med sittplatser och hantverk. Denna handledning är avsedd att gå igenom hur du skapar din egen 16 hink transport rack för din trädgård vagn.Steg 1: leveranser...

PVC kajak Cart

Efter att ha tittat runt en hel del, här är en PVC kajak vagn jag gjort från olika olika mönster som jag hittade på nätet som passar mina behov. Tack till alla som hjälpte till (oavsett om du insåg det eller inte).Steg 1: Reservdelslista. Reservdelsl...

Carrito (kajak kärra för din cykel)

/ / ENG / /En enkel och trevlig PVC kajak vagn bogseras med din cykel.Jag har en kajak, jag har inte en bil och jag vill ha inte någon metall trailer som kan vara dyra, tunga och rostig. Jag kollade runt lite och var inspirerad av en del folk. Slutli...

Lätt vagn för Heavy Duty Transport (från kundvagnen)

detta instructable är för alla som behöver transportera tung last, men inte har rätt utrustning.För mig är det faktiskt ett tillägg till min 3-vägs ljud System.Jag behövde något som kunde hjälpa mig transportera min soundsystem. Jag var ute efter cyk...

Självgående grabben vagn från gamla trädgård vagn och mobility scooter på en $100 till $200 budget.

Ett eller två år sedan, jag tog mina två barn till renaissance faire, och min fru och jag släpade dem runt i denna trädgård vagn. Det var en bra idé, men vi hade ingen aning om hur ont det vore nästa dag efter att dra dem runt för cirka 10 miles. Så...

LITEN transporter CART

Min vän frågade mig om han kunde göra ett lätt vagn att transport gasflaskor eller små saker. Jag har använt material, som människor vanligtvis kasseras.Steg 1: Material: Min vän frågade mig om han kunde göra ett lätt vagn att transport gasflaskor el...

Kajak vagn, liten, lagringsbar vara, billiga.

Jag paddlade den berömda "stora floden Rumble" (http://www.riverrumble.org/) 2013 och planerar att paddla både 2014 stora floden Rumble och St. Croix paddeln (http://www.riverrumble.org/ i år. Flera stannar på förra årets paddel krävs lagra båta...

Enkelt hopfällbar kajak vagn på 20 minuter

en enkel kajak vagn, gjorda i PVC slangar. Lätt att demontering för transport.Det är lätt och passar perfekt en oceanen kajak Malibu II sit-on-top kajak. Om du har olika kajak, behöver bara justera avståndet mellan hålen i ramen för att få det att pa...

10 Hacks life med PVC #11

10 Hacks life med PVC #11[TITTA PÅ VIDEO]Här är den 11: e upplagan till vår "10 Hacks Life med PVC" serie. Vi byggt och testat dessa projekt med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.Hacks ingår:1. mobiltelefo...

Bygga en mångsidig PVC Light Stand för Under $5

måste du lägga till ljus att korrekt exponera din bild (antingen för foto eller video). Jag hade samlat en anständig DIY ljus kit, men behövde någonstans att riktigt hänga mitt ljus. Lägsta kostnaden retail montern jag kunde hitta var $20. Jag lyckad...

PVC sko tork

har du någonsin hade blöta skor och behöver dem torka i en kort tid? Här är lösningen. Denna handske / pjäxor är perfekt för utomhus typ av person. När du kommer hem kan du torka dina handskar och boot! Perfekt lösning för skidåkare eller brädåkare.D...

Bygga en mjölk spjällådan vagn

min fru gillar verkligen går till jordbrukarna marknaden på lördagsmorgonen... men hon hatar bära väskor av färskvaror. Hon behövde en vagn, men hon ville inte ha mig att köpa en (och inte jag heller).Så, min intrepid assistent, högra hand och son Ma...

Air compressor vagn

I området jag bor vi överskrids med punktering vine eller vad vi kallar helt enkelt "Get huvuden" det röret och slanglösa däck #1 fiende. Så däck din fästande flats och vädring ganska ofta. Det är irriterande att dra kompressorn från Boden och s...

Gör en bärbar, hopfällbar kläder rack från PVC för 10 dollar i under en timme

Min dotter behövde en liten bärbar kläder rack för en danstävling. Göra detta en av PVC-rör och rördelar i en timme för ca $10. Använd inte lim och du kan ta isär för lagring och transport.Du behöver:Två 10 fot längder av 3/4 tum PVC-rörSex 90 grader...

1.000 lbs docka/strand vagn för under $50

jag hade letat efter en bomb-proof docka/strand vagn som lätt kunde rulla på gräs eller sand med en full kylare, hela SCUBA dive kit, och några andra redskap att starta upp. Jag ville inte spendera mycket och hitta inte något på marknaden som passar...

Bygga en vakuum vagn för våren rengöring

Detta instructable hjälper dig skapa en miniversion av en sucker lastbil. Jag har tillbringat många långa dagar gå runt städa upp bladen och grus som önskar det fanns ett bättre sätt. Jag älskar min gräsmatta och leaf vac makt men jag hatar att dumpa...

Avsats stil Gypsy vagn

Detta Instructable visar hur jag byggt (ett arbete pågår) min avsats stil gypsy vagn. Jag är en nybörjare på denna webbplats och detta är mitt första inlägg så förlåt mig om jag har gjort något fel.Steg 1: DesignJag vet det är inte en klassisk trä bå...

PVC Multi Ukulele Stand

Efter att ha gjort mitt PVC enda ukulele stå bestämde jag mig för det var bra för vad det var, men jag kunde också använda ett stativ för flera ukuleles. Kanske inte alla som jag äger, men fyra eller fem.Just runt då jag såg Janis Wilson Hughes Tillb...

PVC Ukulele stå (förbättrat)

Jag har hopat ukuleles och bestämde det var dags att bygga en monter; Jag har ett stativ, en vikning som jag kan ta med mig till klasser och föreställningar, men jag ville ha en huvudsakligen för användning i hemmet. Jag bestämde mig att bygga den fr...