Python coding for MinecraftDetta Instructable visar hur du installerar och använder en mod som jag skrev som låter dig styra Minecraft med python skript. Ska jag fokusera på Windows, men OS X och Linux bör fungera lika bra.

Python-skript kan skapa fina saker i världen, och det finns många exempel på webben. Med några rader kan du rita en jätte glaskula, och med lite mer arbete göra en jätte Sierpinski triangel i himlen och även Importera obj filer som en Rymdfärja. Jag har själv gjort roliga skript för att fästa en vattenfyllda glas donut och en gigantisk Klein flaska, vända allt runt i TNT och kontroll Minecraft med hjärnan med hjälp av en MindFlex EEGEN leksak. Det finns en hel bok att införa programmering med python skript för Minecraft, och du kan även göra enkla Minecraft-baserade spel. Jag kommer också att visa hur man gör enkla (och ibland mer framgångsrik) sköldpadda-baserade ritningar i Minecraft, medan du kan rida tillsammans med ritningen som sköldpaddan.

Ett tag nu du kunde skriva python skript för Minecraft på Raspberry Pi. Jag ville ha mina barn för att kunna göra det, men vi har inte en Pi, plus att det skulle vara trevligt att göra detta med hela skrivbordet Minecraft. Du kan köra din egen server med hallon saft plugin som gör att de flesta av python skript för att arbeta. Men inte alla vill installera och konfigurera en server.

Så skrev jag Raspberry Jam Mod för Minecraft 1.8 (nu portas till 1.8.8, 1.8.9 och 1,9 också) som emulerar de flesta Raspberry Pi Minecraft protokoll (ungefär samma som hallon saft plugin ger) och låter Raspberry Pi python skript körs med fullständigt skrivbordssystem Minecraft.

Jag fick senare reda på att någon skrev det mcpiapi mod för Minecraft 1.7.10 ett par veckor tidigare. Detta Instructable är skriven för Raspberry Jam mod och Minecraft 1.8/1.8.8/1.8.9/1.9, men jag kommer att notera några av skillnaderna för mcpiapi och Minecraft 1.7.10. Mesta av mitt arbete var med Python 2.7, men jag ska täcka Python 3, alltför.

Jag antar att du har grundläggande anläggning med att skapa mappar och ladda ner, packa och kopiera filer på Windows (eller ditt operativsystem val).

Du kan skapa Python skript för Minecraft med en textredigerare, SYSSLOLÖS miljö som kommer med Python eller med Visual Studio Python Tools på Windows. Sist är faktiskt den finaste på något sätt, så jag har några valfria steg på hur man gör.

Denna sommar planerar jag att lära kodning och grundläggande 3D-geometri till begåvad mitten och high-school ungdomarna med Minecraft, Raspberry Jam Mod, Python och Visual Studio.

Vill du i stället göra detta med Minecraft Pocket Edition på Android, har jag en Instructable för det, också.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Summer camp klass på Python kodning med Minecraft

Förra sommaren, lärde jag en femdagars 1,5 timmar per dag sommar läger mini-kurs om Python programmering med Minecraft för begåvade barn som en del av Baylor's University för ungdomar. De flesta av barnen var en del av projektet löfte, en begåvad pro...

Verkliga Minecraft

Vi alla vet att Minecraft är ett fantastiskt spel och Raspberry Pi har gjort det mer awesome. Med Minecraft-API kan vi nu skriva enkla python skript till gränssnittet läsa världen sensorer och knappar till Minecraft världen.Steg 1: Vad du behöver 1....

Hur man gör ett stort fint hus i Minecraft

Innan vi börjar vill jag varna dig att detta är bara en allmän guide hus byggnad, jag kommer inte ge exakta proportioner som vissa människor vill ha en annan typ av hus.Varning: Denna guide är gjord fore Minecraft 1.8. Andra versioner kan användas, m...

Minecraft tapp Server Mod skapande

Minecraft servrar är awesome. De låter dig bygga vänner över hela världen, prata med människor och röra runt med alla kommandon tapp och alla plugins som finns för den. Om du vill bidra till att utveckla plugins för tapp och alla dess användare, bör...

Raspberry Pi och lite om det

I detta instructable jag kommer att förklara vad en raspberry pi är och lite om den. Också kan vilka projekt du göra på den.Steg 1: Vad är en Raspberry Pi?Raspberry Pi är en låg kostnad, kreditkort storlek dator som ansluts till en datorskärm eller T...

Python kodning för Android Minecraft PE

Raspberry PI version av Minecraft låter du skriptet i Python, att göra fraktala mönster, ritningar, sköldpadda grafik, enkel spel, etc. Samma sak kan göras på en stationär version med min Raspberry Jam Mod (här är min Instructable på hur man använder...

Hämta och installera Mods i Minecraft (for Dummies)

Detta är ett super enkelt sätt att ladda ner och installera mods för Minecraft PCSteg 1: Ladda hem forgeLeta upp"smedjan" i google-sökning och klicka på den första länkenDet blir en skärm med en massa länkar säger minecraft version och rekommend...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...

Diskmaskin kassaskåp Minecraft Cookie burkar

Gillar du Minecraft? Gillar du cookie burkar? Gillar du använder diskmaskin för att tvätta din nerdy cookie burkar?Är detta instructable för dig!Dessa Minecraft tema cookie burkar är perfekt gåva for...well någon. Vem älskar inte cookie burkar?Vad du...

Krypteringsalgoritm baserat på glada tal med hjälp av Python 2.7

Hej killar, så vi kommer att göra en algoritm, med hjälp av en grundläggande matematik sekvens och lite programmering.För grunderna, låt mig berätta vad glada siffror är siffrorna som är enskilda siffror square lägger upp till 1.Du kan gå kolla in Wi...

En regnbåge av fraktaler i Minecraft

Jag gjorde en massa Python skript för att generera färgglada fraktaler i Minecraft. För att köra dem med den stationära versionen av Minecraft, du behöver min Raspberry Jam Mod (det finns också en version för Android Pocket Edition), och många av min...

Fighting folkmassor i Minecraft P.E!!!

Mobs är mäktiga varelser på minecraft som försöker skada dig. Vill du inte bara att döda dem? Väl är här vett och etikett att förstöra dem!Steg 1: skelett Skelett är mobs som leker i mörka utrymmen eller natt.Gör: Använda pil och båge mot den. Du kan...

Jätte påskägg i Minecraft

Påskmorgonen bestämde jag mig att generera några jätte påskägg i Minecraft med ett python-skript. Jag använde min Raspberry Jam Mod som gör Raspberry PI Minecraft API på skrivbordet Minecraft. (Du kan också använda skriptet på en Raspberry PI, men fä...

Minecraft PE Nerf Strongarm

Hello and thanks for viewing this! Jag ville visa en Nerf strongarm jag gjorde i minecraft pe. Jag är egentligen inte ett mincraft fan, men jag såg att det skulle vara häftigt att gör en minecraft nerf gun... Om du vill ha en Instructable bara fråga!...

Göra en Wither Plushie från Minecraft

är denna lyckliga lilla födelsedag boy/Minecraft freak håller världens första Wither Plushie? Även om det är högst osannolikt, är det möjligt... Vill veta vad mer är möjligt? Möjlighet att skapa en av din egen. I detta Instructable hjälper jag dig ha...

Python programmering: Del 1 - grunderna

Python är en allmänt använd general-purpose, på hög nivå programmeringsspråk. Dess designfilosofi betonar koden läsbarhet, och dess syntax gör att programmerare kan uttrycka begrepp i färre kodrader än vore möjligt i språk som c eller Java. Språket g...

Minecraft diamond malm lampa (3D tryck)

På en eftermiddag jag var uttråkad och ville skapa något, mindes jag minecraft lyktorna jag hade sett förra veckan och beslutade att skapa mina egna.Jag gick till Sketchup och började skapa filen, från en bild jag skapade mönstret hål och sammanfogad...

Dragon kurva med Python

Dragon kurvan är en intressant och vacker fraktal. Det är faktiskt en familj av själv-liknande fraktaler, men jag kommer att fokusera på den mest kända, Heighway draken, döpt efter en av NASA fysiker som studerat det, John Heighway. Dragon kurvan får...

Hur man gör en Python marionett

att göra dina egna python marionett är lätt. Följ bara dessa enkla steg för 66 och du kommer snart vara underhållande och glädja publiken.Våra dockor heter Guido. Du kan se honom i aktion på http://www.thehelloworldprogram.com.Här är vad du behöver:g...