Quick and Easy Frog HatHälsningar!

Jag behöver börja detta instructable med en ursäkt för foto-kvalitet. Min kamera verkar vara på fritz. Jag gjorde det bästa jag kunde, men flera bilder är suddiga. Jag tror du får idén, dock.

Jag gjorde detta för min Gud-son i julklapp. Han är två år gammal och bor i snöiga bergen så en varm toasty och lekfull hatt gör den perfekta presenten. Denna hatt kan dimensioneras för vuxna, också, men så inte begränsas av färg eller storlek. Möjligheterna för djurmotiv är många. Jag valde att göra en groda eftersom jag hade några extra fiskbensmönstrat tyg i tvåfärgad gröna.

Detta projekt bör ta ungefär en timme och kommer att kräva:

 • 1/2 gården faux shearling tyg till fuzzy beklädnad
 • 1/2 gården dekorativa tyg för utanför
 • symaskin
 • sömnad saxar
 • Pen
 • nål
 • svart och vit tråd
 • svart garn eller band
 • järn (du inte kan verkligen behöver dessa. Jag använder inte dem, men om du har en mer "ironable" tyg, det kan hjälpa att järn när du slår hatten avig eller järn tillbaka sömmen öppna för att sy)
 • strykbräda
 • * vitt tyg
 • * svart tyg
 • * tyg lim (jag använde Aleenes tvättbar)
 • ** serger

* Dessa sista tre kan ersättas med plast googly-ögon eller knappar. Jag valde tyget för att minska risken googly-ögonen kommer att falla av och han kommer att svälja dem, och eftersom min Gud-sons familj är att komma ifrån plast.

** Jag syr nästan aldrig utan min serger längre, men detta är inte nödvändigt. Boucle fiskbensmönster tyget jag använde tenderar att Frans, så det behövde vara overlockade. Ett annat alternativ är att zig-zag stygn på vanliga symaskinen.

Så... om du har allt tillsammans, vidare steg en!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Witch Hat Quick and Easy

Came home and my wife wanted to make a witches hat, this is what we came up withSteg 1: Brättet på hatten Create a brim,DoughnutVi använde skum styrelsen och potten locket och skål för att spåra de kretsar som bäst passar våra objektiva storlekarSteg...

Cheap and Easy Fabric Covered Window Cornice

Hiya! Det har varit ett tag sedan jag har haft tid att kryssning runt på en av mina favorit show-and-tell platser och skriva upp alla de "ibles jag har tagit bilder för det senaste året. Usch! Så glad att ha ner tiden och så glad att vara tillbaka.De...

Cheap and Easy Airsoft G'nade

Detta är bara en liten nåt nåt jag gjorde för att ersätta en $90 airsoft granat. Materialet kostar abot $2 och du kan enkelt göra massor av dessa roliga små saker. Medan detta inte premium airsofting grejor, det fungerar fortfarande mycket bra och lå...

Simple and Easy Nail Art

Nail Art av migVERKTYG:2-vägs Nail Pen(multiple colors)Konad stämpel Kit w / plattorPricka verktyg (eller tandpetare)liten makeup svamp (någon)(om du vill kan du begära.) =]...

IPod Speaker(cheep And Easy)

detta är min första instructable. Så bära med mig.Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver-glas (stora för bättre ljud)-iPod eller IPhoneSteg 2: konstruktion Välja en låt, slå upp din iPod hela vägen upp och spela låten. Ta din iPod och sätta i glas. Om...

Söt liten virka ryggsäck ** EASY **

gjorde jag dessa söta lite virka ryggsäckar i en natt. Det är väldigt enkelt och är mestadels inre stygn så även nybörjare kan plocka upp på det snabbt. Jag fortfarande under utveckling Instructable, men ville dela pic.Instruktionerna kommer också at...

Kul storlek Mini Pizza

Hej detta är min 1: a instructable. Detta instructable kommer att lära dig att göra mini pizzor som är roliga att göra och bra för barn.Steg 1: ingredienser Degen: http://allrecipes.com/Recipe/Quick-and-Easy-Pizza-Crust/Detail.aspxTomatsåsMozzarellao...

Crock Pot lasagne soppa

Denna lerkruka potten lasagne soppa är en favorit. Det är lätt att kasta alla ingredienser i din långsam spis på morgonen och sedan har en läcker lasagne soppa redo av middag. Vi har dubblerat receptet för potten lucks och större evenemang (det fylle...

Hur man gör en Muff

en muff är en gammaldags Handvärmare, som passar över handlederna med båda händer inuti. Det kan användas med eller utan handskar, och är också praktiskt för att hålla små lätta objekt. Dessa instruktioner är för en kombination av virkade och sydda m...

Min favorit Pizza och det görs från grunden!

Jag lämnar detta för min fru, som jag bad att skriva. En av den bästa pizzan jag någonsin ätit (oavsett pålägg) gör det på allvar! Du kan också trycka på degen till en rektangel och göra några mäktiga fina ost pinnar i en knipa (vilket jag rekommende...

Hur man skapar en snabb och lätt topp-Knut Bun

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/How-to-Create-a-Quick-And-Easy-Top-Knot-Bun hemligheten till en bra bulle? En fantastisk ny typ av ihoprullade hårnål, kallas en "snurra Pin" som marknadsförs av karamell. Här är hur man använder...

Hur man binda en (riktig) liten bok

Hej, i detta instructable jag kommer att visa dig hur man binda din egen liten anteckningsbok.Jag vet, det finns massor av bok bindande handledning på internet som ofta är riktigt bra, men nästan ingen av dem är hur verkliga böcker är gjorda.I detta...

Spela in store kostym för halloween

i detta instructable jag vill dela med samhället i stort, hur man gör en skivaffär halloween kostym av * mestadels * skräp.När jag kommer tillbaka från Bus eller godis (trots ålder locket ingen av oss följer). Jag kommer lägga upp bilder på den färdi...

A2 overhead hörn-LEDs lightbox - softbox förlängning

Detta dokument att bygga softbox förlängningen av Instructable här. Det består av genomskinlig, något reflekterande paneler omslutande ljuslåda och 2 eller 3 arbete-halogenlampor placerad utanför pekar i. Paneler använder stryka på gränssnitt för fas...

Miss Betsy kvintessensen Steampunk Gadget

detta instructable innebär arbete med el (120V) och vätskor i närheten! Du bör vara medveten om farorna och inte försöka den här om du inte vet vad du gör!Alla rör/slang anslutningar måste vara helt vattentäta och jag rekommenderar ett test med behål...

Snabb & enkel sätt att digitalisera gamla diabilder

växa upp det var alltid roligt när min pappa skulle bryta ut sin stor låda av gamla diabilder och visa dem när vi hade företaget över. År har gått sedan det senaste som hänt och med mina föräldrars 50-bröllopsdag runt hörnet jag börjar tänka på att d...

Hacka din egen kollektivtrafik tidtabell

Jag gillar min cykel. Och när jag kan ta det att nå mitt mål - jag gör det. Men ibland jag behöver ta kollektivtrafiken och jag bor ganska centralt i München. Det finns en massa linjer rakt framför min plats och jag kan inte minnas när jag kan ta häx...

3D kartong & Duct Tape rådjur huvud Trophy med mall

skapa denna 3D kartong modell från den medföljande mall med återvunnen kartong omfattas av silvertejp. Så ingen behöver ha matchande färg eller icke-tryckt kartong, gör duct tape beläggningen det alla matcha. Låt din kreativitet flöda och använda kon...

PicAxe LED night light

detta är en liten nattlampa som tänds när det blir mörkt, att lysa upp mörka rum eller korridorer. Jag är säker kan du köpa dessa billigt redo gjort men det är roligare att göra egna och detta sätt kan det anpassas exakt hur du vill.Förmåga effektivi...