Quick Fix för hala skorOm du inte ens vet vad en skomakare är, är detta instructable för dig! Om slitna ut eller fruktansvärt konstruerad, många skosulor dö ut, lämnar dem (och du) mottagliga för avvikelsen.

I detta instructable, jag ska visa dig hur du snabbt avhjälpa denna prekära situation om / tills du kan få till en skomakare (sko fixer kille)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Quick fix för en axelbandslös klänning

Förra veckan hade jag min första vad jag skulle kalla "mode nöd". Jag var i mina vänner bröllop och med en sista minuten kontroll av min Axelbandslös brudtärnor klänning jag upptäckte att det inte längre passar. Jag hade förlorat ett par inches...

Quick fix på Miller #20 vattnet kyls facklor

För de senaste 15 + år har Miller kört dessa kvartalet vända mässing kontakter med kylvätska linjen fjäderprydda i sidan, en av de största problemen i TIG svetsning världen dessa delar behöver bytas ofta på grund av slitage från det faktum att de krä...

Quick Fix för bruten SKIFT kabel på NuVinci CVT nav med oavgjort hår

The NuVinci® nav är en innovativ och lättskött/nr kontinuerligt varierbar utväxling (CVT) redskap för cyklar. Dess funktion finns på tillverkarens webbplats på www.nuvinci.info. Värt är att nämna här att inte bara navet är innovativa, men också handt...

Broken "Quick-Grip" Quick Fix

jag har flera Quick-Grip klämmor, och de är bra! Tyvärr, några av mina är billiga knock-offs av de verkliga IRWIN klämmorna, och inte lika hållbart.Efter två misslyckade i exakt samma sätt, jag trodde jag skulle lägga detta små Instructable om hur ja...

Backspegel Quick Fix

snabb backspegel fix jag såg på en bil parkerad på min gata. Jag är inte säker på hur mycket du skulle kunna se, men det skulle vara bättre än ingenting, och det kan få dig tills du kan få en verklig ersättning. Den verkliga frågan är, är detta övert...

Quick Fix! solglasögon

detta instructable visar ett snabbt sätt att fixa glasögon som har inga skruvar, med slingrande band.Steg 1: material Brutit sol glasögon2 papper krånglig bandljusarenågot brandsäkraSteg 2: bränna bränna krånglig slips tills du har bara metalltråd.St...

Swingset Quick Fix

så vi köpte en swingset för många år sedan när våra barn var mycket yngre. De fick en hel del glädje av det i flera år men det har nyligen börjat att titta lite grov. Som många föräldrar säkert vet, är en av de första sakerna att försämras på dessa s...

Quick-Fix svetsning för en bruten BBQ Grill

För några veckor sedan, bröt metallplattan på undersidan av min grillen. Detta stycke distribuerar värmen från brännaren. Utan det var grillen värdelös. Blå propan lågan var endast matlagning portionr av grönsaker, fisk eller kött.Jag gillar att fixa...

QUICK FIX FÖR HÖRLURAR HEADSET.

jag har ett par av JVC brusreducerande hörlurar. De låter bra och de var inte billiga, så det var en besvikelse när headsetet bröt, och ingen säljer ersättning headset. Så detta är min fix. Det tog mig 15 till 20 minuter hoppas ni gillar den. Detta ä...

Quick Fix: Strippad gängade hål

Så du klädde de invändiga gängorna på en gängade hål? Inte har den förmåga, eller extra utrymme att flytta hålet? Ja är detta en enkel fix för just det problemet. Rösta på mig i de tävlingar som detta anges i.Material som behövs:-Skrot trä: bokstavli...

Quick Fix för den ZEN V / PLUS joystick

på något sätt jag bröt joysticken på min Zen V/PLUS. Så jag sökte en fix och hittade inget annat än en Instructable för demontering det (finns här). Efter att ha tagit sönder jag skär en bit från bläck röret från en vardagliga 0.15¢ bläckpenna ungefä...

Quick fix för en trasig vindruta.

jag har några gräver i min bil vindrutan men nyligen blev detta en värre. Ett stycke sticker ut och den är vass också.Utan att spendera pengar för att ersätta vindrutan, gick jag om en 5 minut fix.Steg 1: Den Allsmäktige silikon! Oh hur jag uppskatta...

Förlora bildskärmskabeln Quick Fix.

Det var en kabel på mitt arbete den bevarade fallande eller att få dålig kontakt med en liten touch, som jag arbetar med CAD det visar vara en smärta! så jag kom med detta snabblösning att förhindra den från att falla. Det är verkligen smuts billig s...

"Quick Fix" Flip-Flop Blowout lösning WWMD

om du fick några bild i din glide då sånt här kan hända. En minut persikor och grädde i nästa bam blowout, men får inte, finns det nu äntligen en lösning att reparera dessa favorit flip-flops och återfå det pep i dina steg. Kom alltid ihåg i tiden av...

Leaky Faucet Quick Fix

I våra kök, har vi installerat en vattenreningssystem eftersom vattnet i vårt område är av mycket dålig kvalitet. Dricksvattnet levereras av en separat liten kran som sitter ovanpå diskbänken. Kranen har en löstagbar arm som tätas med en elastisk O-r...

Quick fix överdriven Växelreglage redskap spela

1. ta bort braket som håller resten, det är lättare att ta bort pivot.2. lossa muttern.3. Unscrewthe pivot.Steg 1: Slitna pivot jag tillämpat tunga fett runt den slitna pivot.Vridningen är sliten ca 0.2mm så jag använde en 0,1 mm plåt för att Linda p...

Quick Fix - glasögon tempel-end

i ändarna av tempelet av mina glasögon beslutat att knäppa bort en dag, im funderar på grund av den billiga plasten. Det blev extremt irriterande till den punkt där ramen sticker ut på baksidan fick vara för mycket.Det gick sedan för mig att lösninge...

Quick fix (workaround) Ford Fusion AC evap sensor

Lösning som undviker att ersätta AC förångaren sensorn från alla Ford Fusions fram till 2012. Ett problem som Ford noga i garanti med tanke på den dåliga kvaliteten på sensorn som används och eftersom det är ett återkommande problem på flera fordon....

Quick Fix Donuts

Min 5 år gamla son ber alltid om en efter skolan/taekwondo överraska och ibland jag förbereda honom dessa munkar som de är redo i mindre än en timme och med ingredienser som du hittar i ditt skafferi.Ingen behöver bevis jäst, inget behov av att behöv...