Quilling smycken uppsättning av papperi detta Instructable jag m går att visa dig hur man gör papper Quilling smycken detta kan vara bar i dagliga livet, det ser ganska härkomst och inte krävde mycket arbetskraft tid eller pengar.
dessa söta så örhängen gör de ges nedan

Se Steg
Relaterade Ämnen

Under $5 boho smycken uppsättning!

jag var i ett hantverk butik häromdagen när jag märkte några mycket unika medier och jag tänkte jag skulle försöka göra något coolt av det.Steg 1: material Behöver du:-läder sladd-Random metall charms-ett halsband (ingen spelar roll om det är trasigt...

Kartong smycken - en komplett uppsättning

jag älskar kartong, jag är besatt med kartong, kommer jag galen med massor av idéer i mitt sinne för saker som kan byggas med hjälp av denna super ödmjuk, super fantastiska sak kallad kartong. Åh... Hej tror jag jag är överväldigad.Åh Hej du kreativ...

Resa storlek 5-i-1 Gameboard uppsättning

Jag älskar brädspel, men reser gör ta dem längs svårt. De är en bra verksamhet, och de är roliga att spela efter en lång dag av sightseeing, eller i bilen på en lång roadtrip. Personligen jag använder också denna uppsättning för skolan också, och min...

Quilled smycken att matcha ditt humör!

jag blev kär i papper quilling ca 5 år sedan... och sedan dess har jag gifting personer med quilled kort, ramar och så vidare.Dess billiga och mycket vacker.. .all som krävs är din tid :-)Du kan använda olika färger för att passa dina kläder och stäm...

Göra en klassrummet uppsättning av anläggning pressarna

Detta Instructable visar hur du gör en uppsättning av fyra växt pressar (även kallad "botaniska pressar" eller "blomma pressar").Varje tryck kan rymma minst tio pressade exemplar (eller "pressimens"), som bör vara tillräcklig...

Göra smycken uppsättningar med kondensatorer

hittade jag några kondensatorer och deras lila färgen fick mig att tänka på ett alternativt sätt att använda dem... Jag använde dem som om de vore ädelstenar att skapa en uppsättning juveler!Steg 1: Material och verktyg För förverkligandet av juveler...

Hur du skapar en uppsättning för Stop Motion Filmning

följande instructable kommer att berätta hur man ställer in några grundläggande uppsättningar för filmning stop motion-animering.Steg 1: 1: mycket grundläggande uppsättningar Objekt du behöverStor bit ark papperSvart markeringPlåtTejpStora objekt som...

Hur man gör en anpassad uppsättning spelkort - strategi 1

det finns många sätt att göra egna spelkort, här är min första strategi och efter instructables som hur man gör en anpassad uppsättning spelkort - strategi 2, jag kommer att visa några andra metoder. Jag tror detta är den bästa jag har provat hittill...

Gör en Executive Desk-top stege Golf uppsättning

Ordinarie befattningshavare har vanliga skrivbord-spel för att hålla dem från att bli uttråkad mellan möten och underteckna viktiga bitar av papper.Verkställande beslutsfattare behöver en Maker spel att hålla dem från att bli uttråkad medan de väntar...

Handgjorda Quilling smycken

detta är min första instructable och jag gjorde en quilling smycken Ställ.Att göra denna spektakulära quilling smycken behöver du:1. quilling remsor2. quilling nål3. quilling mögel4. lim5. huvud Pins6. par sax7. dekorativ stenar8. pärlor9. tjock tråd...

Tysk Standard storlek anpassad gjorde kuvert och gratulationskort uppsättning

Detta är min första Instructable, och jag hoppas jag har fik den korrekt.Eftersom jag är i att grabbarna får jag en massa kort från mina kompisar. Jag har 32 pals och det är för dyrt för mig att köpa kort för dem alla för alla sociala evenemang och h...

Göra en uppsättning av livräddande is Claws

Det är vinter och att medel kyla och is men som inte betyder att vara instängd inuti... många människor få utomhus aktiviteter såsom pond hockey, isfiske, snöskovandring, längdskidåkning, snöskoter, fotografering och mer. Alla dessa aktiviteter kan h...

Hur man gör en Mini Play uppsättning

det finns egentligen bara två saker att skapa den här spela uppsättningen. Det första steget är att ha de material som behövs för att skapa uppsättning och för det andra, du måste ha en bra fantasi. De material som behövs för att skapa denna lek som...

Twin/Twin våningssäng uppsättning, Montana stil!

Jag har några vänner som köras vid en underbar Ranch i Montana och de har nyligen bett mig att göra en trippel vägg-enhet av britssängar inklusive trappor och Captains lådor för deras huvudsakliga guest house. Jag var bara redo att starta projektet n...

Låt oss lära sig att lära sig att göra Kinesiskt schack "Xiangqi" uppsättning. Jag gjorde det på TechShop.

Goal:Att replikera Chess Set projektet att skapa kinesiska bröstkorgen Ställ.Att illustrera hur lätt det är att replikera en process och göra olika produkter på TechShopFörfarande:Ta bilder online för den schackpjäser och ett schackbräde.Använd MS Pa...

Hur man gör en Kubb uppsättning

en av de bästa sakerna med sommaren spelar ett casual-spel på ett fält eller på stranden. I vårt kontor är en av våra favorit spel kallas Kubb (rimmar med "tube") som är ursprungligen från Sverige. Om du har tillgång till några träbearbetningsve...

Hur man gör ett kök Island från en uppsättning av lägre köksluckor

här är vad min matsalen såg ut innan jag började min reno. Jag var rippning detta hela väggen i skåp ut iallafall för min reno men jag är allt om re-återanvändning/re-post-CycleEftersom jag ville ha hade en köksö och jag turen att ha en extra uppsätt...

Att göra en stor uppsättning Bonsai jord siktar

steg för steg illustrerad på byggandet av min nya uppsättning jord siktar.Steg 1: Minska 2 x 3 till 2 fot avsnitt Du behöver3 - 2 "x 3" x 8' trä plankor1 - 2 x 2' 1/4 hårdvara trasa sektioner säljs av foten på min lokala Orchard leverans1 - 2 x...

Laser Cut och Etch en Xiangqi uppsättning

På Wikipedia posten för Xiangqi har massor av bra information om spelet. Det är ungefär som Western schack, men annorlunda.Jag tillbringade en tid i Vietnam tidigare i år såg en hel del häroch bestämde mig för jag var tvungen att lära sig spela.Sedan...