Rad tangentbord alias Varför fick du tänka på detta?Dag jag ska snabbt visa dig hur man gör tråkiga datorns tangentbord super rad och punk ska mod beatnik retro fantastiska.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör din egen Fläsk späck - och varför du kanske vill göra det!

jag minns inte mycket från min hög skolklasser längre, men något min biologilärare berättade verkligen stod ut i mitt sinne; så mycket så att jag minns det i dag. Han berättade att när han var ett kid folk inte var överviktiga och sjuka, trots matlag...

Aktivera en generiska plast gadget till något lite mer vackra

Motivation:Under sommaren är jag antingen surfar eller arbetar med projekt runt vår lilla trädgård/gård. Vintern är över oss här i Boston och jag är redo att börja attackera den långa listan över projekt som jag har skjutit upp för "inomhus månader&q...

15 liv och skönhet Hacks

Jag älskar hacks som gör livet lättare! Så jag tänkte skulle jag dela med världen några av mina favorit liv och skönhet Hack! Dessa alla arbete och jag älskar dem och använder dem hela tiden! Prova dem jag lovar att de kommer att förändra ditt liv ti...

Fullständig kontakt Golf

Golf. Sporten i kings. Eller något liknande. Detta instructable kommer att visa dig hur, med en litlle uppfinningsrikedom och en hel del sinnessjukdom, att göra denna "sport" mycket roligare!Jag minns som en ansvarsfriskrivning, diskuterar detta...

Ljus till ljud

inte så länge sedan jag gick till Radio Shack och köpte ett ljus till frekvensomriktare. Denna lilla chip använder logik och har en max spänning på 6V. Du kan mäta output frekvensen av det med en PC eller multimeter eller något annat. Jag tyckte att...

Vill du ha ögonfransförlängning? LIY: Lash-det-själv (salon? vi inte behöver inga stinkande salon...)

Förra veckan åkte jag till fel sida av The Cascades att se min syster Karina på hennes födelsedag. Alltid en vacker flicka, hon såg ännu vackrare än vanligt. Först blev jag lite miffed."Att b! % & *!", tänkte jag, "det är så orättvist!...

Snabb spädbarn vantar

anpassad från min bloggAtt ha min tredje liten bunt jag hade ordentligt med kläder för den lilla killen, men hade jag var vantar, det verkar min tvättmaskin har ätit varje enstaka par under de senaste fyra åren som lämnar mig med en enda grådaskig vi...

Vattenflaska Ramen nudlar

år sedan hyrde jag en lägenhet. Gick förbi grannens veranda en dag, märkte jag en plast flaska som var annorlunda från alla andra vattenflaska som jag någonsin sett eftersom det var fullt av Ramen nudlar! En av takläggare där den dagen måste ha tog f...

Krydda din peppar kvarn

inte så länge sedan när jag gick för att fylla min peppar kvarn jag av misstag tog burken peppar flingor och inspiration slog, det var en av de duuuuuh varför inte fick jag tänka på detta innan typ av sakerSteg 1: vad du behöver Behöver du en påfylln...

Bordsskiva tvättmaskin (4 Da fattiga Man)

jag tycker jag har ideal hela tiden, men Lägg dem på sparlåga orsaken Im bara inte säker hur att gå tillväga. Så sjuk se något i mitt huvud och bara vänta tills jag ser vad det är att jag verkligen behöver medbrottsling vad jag vill.En dag hustru vil...

Hur får man perfekt infälld lådfronter

Om du gillade videon Vänligen prenumerera på min YouTube-kanal.Idag ska jag visa dig hur du får den perfekta avslöja för infälld lådfronter i din träbearbetning projekt. Det är en snabb spets och när du ser det, du ska säga "varför inte fick jag tänk...

Amazing böjda ögonfransar med en sked!

Ser du någonsin någon göra något som förvånar du och det är så enkelt som du tror: Varför inte fick jag tänka på det och jag måste prova detta ASAP? Tja upplevt jag detta... Jag deltar i skolan för att bli en estetiker och jag var i klass det andra d...

GLOVEBOX GADGET utmaning - El Beetle knopp vasen hacka

Ya vet hela om nya skalbaggar (gamla skalbaggar och även nyare nya skalbaggar) att vara tjej-bilar är bara dumt.Och aldrig-mind som jag köpt El skalbagge från en tjej.Tja, även om dessa saker är faktiskt tjej bilar, tjejer är oftast ganska cool (tjej...

Cheap'n' lätt Airsoft gun bore rengöring rod

alla som vet lite om airsoft vet att du måste hålla din pistol ren och smorda för att upprätthålla god noggrannhet. En av de mest kritiska områdena i att hålla hög noggrannhet är en ren inre fat.Om din nya till airsoft, du kan vara hårt pressade att...

Shotgun lager Survival Kit

för ett tag sedan jag gjorde ett komplett band av min Mossberg 590 hagelgevär och märkte att det fanns en fördjupning i den bakre delen av beståndet bakom rekyl pad. Jag ger inte den mycket tanke på gång men en vän till mig nyligen frågade om jag kun...

Ett lugnt tömma ballonger

någonsin tröttnar på popping ballonger? Jag vet inte om dig, men det verkar finns det inget sätt att tyst avyttra ballonger. Så, ut kommer de spetsiga föremål, och du bara grimas och Björn på högt dyker.Nu kan vi leva våra liv med fred igen! Stoppa p...

Laser-kontroll iPod av viftande händer

Konnichiwa - (^_^) / detta exempel visar hur du kombinerar en off-the-shelf laserpekare, smida planer och särskilt ombyggt magiska dock att skapa en iPod-fjärrkontrollen som du kan vinka på. (TODO: vi behöver en film av Brad vifta med händerna)Steg 1...

Balans 10 naglar på en spik

Detta instructable är förmodar att ljudet omöjligt (och ser ut som dess väg att välta) balansera tio naglar på en enda spik? Som inte kan hända kan det? Jo ska jag inte bara visa dig det är möjligt, men också hur man gör det och presentera det som en...

HacKeyboard, ett mekaniskt tangentbord byggs från grunden

Hej Karl "instructablers"! I detta instructable jag ska presentera ett helt nytt projekt som jag har just avslutat. I själva verket använder jag själva projektet för att skriva detta instructable. Jag presenterar för er den fantastiska, fantasti...