Rainbow choklad BarkJag älskar regnbågar, jag bara gör och det har blivit ganska populärt på internet för att göra allting rainbow-serad. Några verkar lite fånigt, men de flesta är mycket tilltalande. Jag har blivit intresserad av att göra choklad skäller nyligen, så jag visste att jag behövde göra rainbow bark. Jag var inte säker på hur detta skulle gå när jag började, men jag älskar absolut resultatet!

Det är inte verkligen choklad bark, som det inte är gjort med choklad, men du kan experimentera och se vad du kommit fram till!

Kolla in hur man gör detta mycket vackra och välsmakande rainbow bark dessert! Också, kolla in denna samling att hitta mer rainbow desserter!

PS: Vit choklad och mandel bark inte är tekniskt choklad, men Rainbow choklad Bark lät som ett bra namn på det :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Karamell äpple choklad Bark

Jag älskar bara sockerkulör äpplen. Särskilt när de har choklad på dem! Jag har spelat runt att göra olika skäller (Rainbow choklad Bark och fruktig choklad Bark) och beslutat att kombinera choklad bark med sockerkulör äpplen.Denna karamell äpple cho...

Pop Rocks choklad Bark

Jag kommer tydligt ihåg cykla till närbutiken med min syster under sommarsemester. Vi skulle trotsa den tryckande sommarvärmen och fuktighet för en sak, och en sak bara... Pop Rocks! Cherry var vår favorit smak. Vi skulle bli så upphetsad att Häll he...

Fruktig choklad Bark

Jag har varit sugen att göra min egen choklad bark ett tag men jag var inte säker på vad jag ska göra. Jag har också velat göra något med frysa torkade frukter, men visste inte vad jag ska göra med det heller. Häromdagen jag såg wold630's Pop Rocks c...

Lätt choklad Bark

choklad bark är en av de snabbaste desserter som du kan göra, eftersom det inte kräver bakning och du kan använda oavsett är i ditt skafferi att lägga till choklad. Imponera på dina vänner på nolltid!Steg 1: Vad du behöver Endast huvudbeståndsdel för...

Grönt te choklad Bark med jordnötter

Dessa grönt te choklad Bark med jordnötssås är mums om du gillar grönt te. De är gjorda av Matcha grönt te som är en ceremoniell grönt te i Japan. Den har en mycket behaglig grön färg. SÅ om du gillar grön är det värt att prova.Steg 1: Allt du behöve...

Läcker choklad Bark recept

dag jag kommer att visa dig haw för att göra choklad bark. Min syster använder detta recept ofta för en mängd olika tillfällen som semester eller bara ett enkelt och gott mellanmål. Detta recept tar bara cirka 20 minuter för att göra, men det behöver...

Ljuvlig Superfruit choklad Bark

Denna läckra choklad bark har fastnat full av antioxidant-packade superfruits och mineralrika pepitas (pumpa frö kärnor). Det är så dumt lätt att göra, kommer du att göra en ny sats varannan timme eller så som du och dina vänner polera bort varje för...

HUR MAN GÖR CHOKLAD BARK, LÖV, PLATTAN! MIN CHOKLAD TRÄDGÅRD TÅRTA!

I denna film jag kommer att visa hur man gör några enkla choklad blad och och "skäller" det är ett väldigt unikt sätt att dekorera en tårta eller öken!Steg 1: Hur man gör choklad bark, löv, PLATTAN! MIN CHOKLAD TRÄDGÅRD TÅRTA!...

DIY Halloween choklad bark

Idag ska jag visa dig hur man gör denna läckra choklad bark. Om du vill titta på min video Klicka på denna länk:Och glöm inte att kolla in min kanal: https://www.youtube.com/channel/UCUOtkxpAvW3EGEEYzt4KyJASteg 1: Vad du behöver-orange choklad-svart...

Bitterljuva choklad Bark med rökt havssalt, Rostade mandlar & torkade tranbär

detta godis bark kunde inte vara lättare att göra! Ingen anlöpning nödvändig - bara en mikrovågsugn är allt som behövs för att smälta chokladen. Eftersom det finns bara fyra ingredienser, måste du kontrollera chokladen är högsta kvalitet och torkad f...

"Ring of Doom" Cheesecake med Reeses bitar choklad Bark

man gör inte helt enkelt... göra apelsin cheesecake!Men eftersom det är Halloween tid har jag beslutat att göra ett undantag. Detta är en NY stil ostkaka färgat orange med en svart virvel. Låter bra men jag ville mer värdefulla choklad. "bark" ä...

Glutenfri saltade kola choklad Bark

Hej vänner,Idag vi visar en lätt och läcker på-den-gå dessert recept.Du behöver:-din favorit choklad (vi valde 70% ekologisk mörk choklad)-rosa Himalaya salt-Glutino kola överdragen pretzelsVi hoppas att du njuta av detta recept video!Att interagera...

Choklad gratulationskort: Alla hjärtans Berry Bark

En enkel handpiped choklad illustration teknik skapar de mest personliga ätbara gratulationskort för alla tillfällen året runt. Som inte vill ha en läcker choklad hälsning, speciellt på alla hjärtans? Ännu mer, dessa choklad kort är choklad bark pack...

Choklad doppade jordnötssmör och Marshmallow Cookies

Varje år under semestern, har min familj massor av olika kakor och godis trakteringen. Alla tycker att hjälpa blanda ingredienser, tittar genom fönstret ugn eller bara hänga för prover. Detta instructable beskriver hur man gör min absoluta favorit ka...

Hemgjord Peppermint Bark

Det behöver inte vara jul njuta av några peppermint bark. Min man introducerade mig till peppermint bark. Det är en speciell behandling och enkel att göra. Det är särskilt bra när du kan göra det med din favorit choklad. Vi gillar våra bark tunn. Kän...

Min farmors berömda choklad peanutbutter kalenderbitare!

År min mormor gjorde dessa medan jag växte upp, och de är så bra. Jag kunde gå på och på om hur smaskiga de är, men vad sägs om jag låter dig vara domare som. Låter gå till ingredienserna:JordnötssmörRitz kexChoklad barkM & Ms (för färg)Enkla Ja! Men...

Sweet n' lätt vit choklad Oreo Snackers

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en behandling, Oreo Snackers Morjens!(Precis i tid för semester)PS anges detta instructable i semester fester för tävlingen.Så om du gillar detta instructable snälla rösta och pris!Tack, den magiska D...

Lätt jul Bark recept

Denna super lätt choklad bark gör en fantastisk semester behandla.Låt inte kex lura dig! Detta är YUMMY!Fler bra hantverk, recept och anvisningar projekt @ http://mommyknows.comSteg 1: ingredienserDu behöver:1 ärm med saltine kex3/4 kopp smör1/2 kopp...

Chocolate Peppermint Cookies

här är receptet på Chocolate Peppermint CookiesDessa cookies är lite mer engagerade och du behöver bakplåtspapper och en stor värme vänliga skål eller dubbel panna smälta chokladen.Stor cookie för semesterperioden!Du behöver följande ingredienser:-1...