Rainbow pastell Macaron Polymer lera armbandInspirerad från Alice i Underlandet, detta armband är färgglada, söta och enkla lera-projekt. Anpassa det med ditt namn eller få kreativ omväxlar upp färgerna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Damast Polymer lera smycken rätter!

Damast Polymer lera smycken rätter!Elegant sätt att hålla reda på ringar eller armband!Ett tag sedan, jag gjorde några vackra damast hängen!Och jag älskar den tekniken så mycket jag ville göra det igen!Så gjorde jag lite fina smycken rätter.Perfekt f...

Pikachu Pokemon Polymer lera ägg statyett

Ägg gör en stor duk för polymerlera. Jag lärde mig detta genom en utmaning i min polymer lera grupp guild där vi ombads att göra ett konstverk med ett ägg till våra skulptur. Jag gjorde en Marie Antoinette inspirerad ägget huvudet för denna utmaning....

Hur att införliva naglar till polymer lera skapelser

Hej, detta instructable visar dig hur att införliva naglar i dina polymer lera skapelser, hårdvara naglar kan användas i en mängd olika sätt för polymer lera skapelser, användningsområden som stjälkar, spikar, ben, horn och så vidare. Här är en lista...

Ombre Polymer lera Rose örhängen

det första jag någonsin gjort med polymerlera (framgångsrika) var ett par rosa dubbar. Jag älskade dem några mycket, även med alla misstag jag gjort. Så nu ville jag prova ombre rosor.Leveranser:* vita polymerlera* lila polymer lera (eller valfri fär...

Zentangled Polymer lera örhängen

Dessa örhängen är verkligen söt och ganska lätt att göra. Zentangle är ett roligt sätt att skapa vackra bilder med strukturerade mönster, oftast linjer, rutor, krumelurer, prickar, eller oavsett strejker din fantasi. Tanken är att skapa en Zentangle...

DIY våren/påsk krans-Polymer lera (Fimo) handledning

Enkelt sätt att göra en krans med polymerlera (Fimo Soft)Steg 1:Steg 2: Göra en polymer lera cirkelLägg till grenar, blad, blommor och bärBaka det på 110° C / 230° c under 30 minuterSteg 3: Efter bakning, Linda grenar runt cirkeln och binda ett bandN...

Super Mario Brothers Polymer lera skulptur

Välkommen kära instructable Lovin ' användare! Idag kommer du lära dig hur du skapar din egen Super Mario Brothers Polymer lera skulptur!Lektion idéer för konst utbildning:Återvinning (med trasiga Gem och burk lock)Lärande modelleringTar om armaturer...

Christmas släde Bell - Polymer lera (Fimo)

Mycket enkelt sätt att göra en jul Sligh klocka med polymerlera!Steg 1:Material som används i projektet:-Polymer lera (Fimo Soft)-1 liten metallisk bell-2 runda fräsar av samma storlek-1 styrofoam boll-Aluminiumtråd-3D Liner-Lack (valfritt).Steg 2: A...

Indiska Polymer lera smycken

Polymerlera används för många ändamål en vilka smycken. Från klassisk till modern design kan allt göras av polymerlera. Så har jag planerat att förbereda en smycken baserat på indiska design. Jag föredrog några blanka färger. Jag valde guld som verkl...

Glöd i mörka borste broderi polymer lera örhängen

Detta är min första instructable, jag kommer att vara så noggrann som möjligt. Jag ville göra något speciell för min mormor för mors dag, och hon älskar att bära örhängen... så jag tänkte att eh, varför inte! Jag minns att titta på en video på YouTub...

Hur man göra Polymer lera pärlor

jag älskar att göra ganska stora polymer lera pärlor men ju större pärla, desto tyngre vikt, vilket är inte bra för smycken. Jag bestämde mig med en trä "filler" pärla kan hjälpa minska vikten. Vänder ut det gjorde och det också skära ner mina k...

Hur man kan konstruera och craft polymer lera cartoon-stil broscher

Hej alla!Jag älskar verkligen crafting med polymerlera, eftersom detta material är mycket mångsidig. Jag ska visa dig hur man konstruerar och hantverk en platt polymer lera brosch, att få varje motiv du vill ha. Den här gången kommer jag göra en gumb...

Hur man gör lera Leaf - Polymer lera idéer

VÄNLIGEN TITTA PÅ FILMEN OVAN FÖR ENKLA STEGHär är mycket lätt lera löv att göra tutorial.Dessa lera Leaf är så lätt att göra att även din 6-7 år gamla barn kan göra det.I detta lera Leaf projekt använde vi enbart de artiklar som är lätt tillgängliga...

Starry Night Polymer lera maträtt svamp innehavaren

jag var trött på min fula plast svamp innehavaren. Jag läste att bakade polymerlera är ganska vattenavvisande, och folk har gjort utomhus scultpures med den. Så väljer jag att använda polymerlera för att göra svamp innehavaren.Jag ville skapa något m...

Experimentera med en Lego kompatibel polymer lera figur

jag gjort denna polymer anpassade lera figur som en gåva i den första Instructables Gife utbyte. Som den person som porträtteras använder Lego som pedagogiska hjälpmedel i ett yrkesmässigt, jag har lagt till följande saker:-Ett redskap som bröst embl...

LEGO Polymer lera Box

detta Instructable kommer att visa hur man gör en polymer lera prydnadssak låda formad som den mycket populära pojke byggstenen heter Lego. Jag älskar Lego och trodde det skulle vara riktigt häftigt att ha en liten låda formad som en. Jag försökte hå...

Hur man gör en "Dongo Panda Polymer lera Charm"

här är min Version av ett Doki Polymer lera CharmJag hoppas du gillar det < 3Steg 1: Samla upp förnödenheter som behövs Saker du behöver:~ Polymerlera: Sortiment av färger (rosa, vit, grön rekommenderas) använde jag en ljusblå, vit, limegrön~ REKOMME...

SNABB Polymer lera tryck mögel fönster Art

här i Maine farkosten Visa krets får rullande när vädret börjar värma. Jag gjorde flera polymer lera avgjutningar i min ComposiMold och tillägnad alla mina kolleger konsthantverkare detta projekt. Projektet är tänkt att visa hur snabbt du kan Massred...

Octonauts Polymer lera Charm

gjorde jag detta eftersom karaktärerna är väldigt söt och jag hade mycket av överblivna fimo (polymerlera) jag hoppas ni uppskattar detSteg 1: Du behöver; fimo eller andra polymer lera i massor av färger (var kommer att göra en isbjörn så vit kommer...