Raspberry Pi soffbord ArcadeRaspberry Pi drivs MAME maskin i en IKEA soffbord.

Skulle jag nog inte rekommendera försöker bygga upp detta om du inte har lite erfarenhet med elektronik. Detta är bara en grundläggande köra igenom av hur jag gick om att bygga min Raspberry Pi arcade och förhoppningsvis som är tillräckligt för att ge dig idéer och inspiration för dig att göra dina egna :)

Obs: Jag hittade det här fungerar bäst med de äldre generationens spel som space invaders, pac-man och frogger ect.

Modernare (om jag kan kalla de tidigt 90-tal modern) arkadspel som Mortal Kombat och NBA Jam verkar lite mycket för pi att köra i min erfarenhet, jag säger inte att de brukar fungera, jag säger bara jag inte var kunna få dem att fungera, men du kan ha mer tur med nyare versioner av Pi och emulatorer.

Jag har ca 20 "klassiska generation" spel lastat på min alla fungerar bra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Raspberry Pi drivs Bar-topp Arcade maskin

Jag bläddrade Instructables när jag kom över rbates4 och hans Raspberry Pi drivs arcade maskin.Jag tänkte Hej jag har en extra DVI-bildskärm, en X-arcadeStick och en önskan att mixtra med Raspberry Pi mikrodator. Jag kommer att behöva bygga en arkad...

RasPi två spelare Arcade soffbord

Här är min version av Raspberry Pi arcade soffbordet. Jag fick idén från andra stora instructables på här och ville dela mina erfarenheter med att bygga.Tabellen kan spela spel från flera spel epoker inklusive NES, SNES, Sega, Playstation och N64 (N6...

En DIY Arcade tabell drivs av Raspberry Pi

Gaming med emulatorer har funnits ganska en stund, men ingenting ger tillbaka nostalgi av den gamla arkaden som att spela spel med en vintage joystick och de stora runda knapparna. Liksom många av oss, jag har alltid drömt om att äga ett original sta...

Bartop Mini Retro Arcade - Raspberry Pi och skräddarsydda Icade

"Närmar sig" medelåldern, vill ha en ursäkt för att spela med en Raspberry Pi och ha bra minnen från 80-talet spel (främst spektrum, sega master system, neo geo och Atari ST) bestämde jag mig att bygga en mini arkad maskin / retro emulator.Förho...

Bygg din egen Mini Arcade skåp med Raspberry Pi

Porta-Pi Mini arkaden är en desktop-storlek, fullt fungerande, mini arcade skåp mäter strax under 13 x 9 x 10 inches (HxBxD).Här Porta-Pi arkad vänder din Raspberry Pi i en mini arcade maskin. Naturligtvis du kunde stoppa någon annan retro konsol inu...

2-spelare Vewlix inspirerade Arcade skåpet med Raspberry Pi 2

För det första vill jag säga att inspirationen till denna bygga beror på ThereIs0nly0ne och hans fantastiska arkad kabinett. Jag visste att jag aldrig kunde bygga en exakt som hans, jag är inte så kunnig och jag har inte ett anständigt arbete-plats/v...

Arcade soffbord (Work In Progress)

/! \ i arbete /! \ mer bilder och kommentarer snartSedan jag var liten, jag lovade mig själv: "när kommer du att ha ditt eget hem har du en arkad kabinett!" (Jag bet jag inte är den enda som sagt detta). Idag, jag växte upp, jag har mitt eget he...

Hyperspin Arcade soffbord Ikea Ramvik

Tja jag har alltid velat en cocktail stil arcade maskin, jag såg några bra exempel på här med Ikea Ramvik så höll mitt öga på min lokala säljande webbplatser och lyckades knäppa en upp för £20 av Special offer! Jag hade en del hårdvara redo att driva...

NaCade - den nakna Raspberry Pi Arcade maskin

som inte gillar gaming? Efter att ha vuxit upp spela arkadmaskiner, som barn kunde du bara drömma om att äga en. Nu med framsteg inom teknik är gaming tillgänglig för alla. Visst är det gott konsoler och handhållna enheter även smartphones att välja...

Raspberry pi arcade projekt

Hej deras '' unga '' efterföljare,i detta projekt till mig har jag kommer att berätta om en av min lilla uppfinningar och i gengäld skulle jag er att hit på rösta-knappen för mig '' innehållsfliken '' för mer intressant projekt och idéer.'' min livsh...

Raspberry Pi-baserade mini arcade skåp

Jag har hackat en Arcadie iPAD Mini gamedock med en Raspberry Pi och byggt en liten arcade maskin. En 5.6 tums TFT passar perfekt bakom bezel för iPAD...Kolla denna länk för en detaljerad byggnad instruktion:http://www.hwhardsoft.de/English/projects/...

Barnen bygga - Raspberry Pi Arcade skåp

Vi ville skapa ett arcade skåp som ett roligt projekt för barnen på våra (Coventry) Makerspace, som en grupp projekt som kan omfatta många olika färdigheter och tekniker, ge dem en "stor bygga" att vara stolt över som en talande punkt i vår Make...

Hur man gör en Raspberry Pi Arcade med ingen programmering

Inrätta en Raspberry Pi arcade är faktiskt riktigt lätt, tack vare en Linux-distribution som kallas RetroPie.Du behöver inte göra någon programmering eller setup, bara installera den på ett SD-kort. Detta gör att du kan använda arkaden med ett tangen...

Raspberry Pi Arcade

För några månader sedan, jag bestämde mig för att jag ville ha en allt-i-ett arcade maskin. Jag började leta lite info om hur man bygger en, och omedelbart, namnet "Raspberry Pi" kom upp. Denna jul, jag fick ett par av dem. Jag började experimen...

Förvandla din Raspberry Pi i ett Retro Arcade

The Raspberry Pi är en fantastisk miniatyr-dator som är perfekt för att experimentera med personliga projekt, men ibland den största utmaningen är att välja ett projekt. Med detta lätt att följa guide jag kommer att visa dig hur man förvandlar denna...

Raspberry Pi Arcade tabell

I detta Instructable ska jag visa dig hur du gör din egen "classic" arcade bord med en Raspberry Pi för timmar av retro-gaming godhet.Steg 1: Delar och material Raspberry Pi modell B (RadioShack #: 277-196)8 GB SD-kort (RadioShack #: 44-201)HD t...

Raspberry Arcade

Raspberry Pi är en av de mest roliga mini datorer för alla att använda med en liten bar träder. Och en av de mest populära sakerna att göra med dem är en retro arkadspel maskin. I detta diy, vi kommer att göra ett retro system med en pi och en bild m...

Bordsskiva Arcade Mame låda för Raspberry Pi

Hej!Välkommen till att bygga en 2-spelare bordsskiva Arcade emulator! Rutan är tillverkad av laserskuren 6mm baltiska Björk, och bortsett från trädelar, du behöver.En Raspberry Pi - jag använde ett B +, men B får också plats. Ser fram emot att försök...

Avsnitt 12: Arcade soffbord

har du någonsin velat titta på TV och spela TV-spel på samma gång?Hows om att ha ett mellanmål medan du tittar på TV och spelar TV-spel?Tja, kan med Arcade soffbordet från dum uppfinningar, du göra allt detta... PÅ EN GÅNG!...