Ratchet Strap stolDenna stol är gjord av en 1/2 ark av plywood, använder inget lim eller fästelement och hålls samman av en enda ratchet rem. Jag gjorde denna stol eftersom jag var intresserad av krafter på spela för att göra en stol stå upp: de olika delarna i spänning och komprimering som utgör strukturen. Det är också del av en bredare studie jag är upp till experimentera med ergonomi - försöker variationer på mått och hållning av.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Eclipse Lamp

Eclipse lampan är en enkel, trä cirkel som hänger på en vägg och tonas till en mjuk glöd när du slår.Ljuset lyser genom ett tunt lager av träfanér på framsidan av skivan och halvcirkelformade hål i ryggen skapar en halo-liknande glöd på väggen bakom...

Bärbar badtunna

Badtunnor är dyrt, skrymmande, och brukar komma i fråga om du hyr. Jag gjorde denna platta paket bärbara badtunna använder plywood, ratchet remmar, en vattentät vinyl liner och lite lätt uppvärmning och pumpa utrustning.Badkaret består av 6 paneler i...

Enkla Slackline

Detta är hur jag gjorde min bärbara slackline brukade mellan träd som är mycket tillförlitlig. Den kräver minimalt supplies och låg kostnad för timmar av underhållning. Göra säker du trädets som kommer att vara tillräckligt starka. Jag rekommenderar...

Rustik Picture Frame

Vi hade några "Old Tyme" bilder tagna på senaste semester. Vi köpte ett par utskrifter av våra pojkar att ge till mor-och farföräldrar. Jag bestämde mig att göra vissa ramar för dem.. För att hålla med temat "Vilda västern", tänkte en...

Gummi slangen stol

nästan alla jobb webbplats eller rymliga butik har gummi luftslang för rinnande spik pistoler eller en mängd andra rör. Slangen i detta projekt är 3/4" i diameter, ca 45 fot lång, och är tillverkad av seg, flexibel gummi. I ett tidigare liv var det a...

Wheelie stol Bed

du behöver:1 x storlek inbyggda säng ark (kan variera beroende på stol mått.)GängaNål eller helst en symaskin2 x uppsättningar av luffare väska klippMin. 7,5 meter av elastiska bandMin 2,5 meter av syntetiska StrapNågon extra tygSteg 1: Markerar Stit...

Canvas Camping stol

jag hade denna riktigt bra uppblåsbara camping stol som jag av misstag dök en eftermiddag medan jag använde den för att sitta på garage golvet och demontera en Videobandspelare.Denna incident kraftigt deflateras min sprit, och satte mig på en strävan...

Lace-Up stol

Om du vill använda CAD-program för att utforma komplex geometri, behöver du inte ha dyra CNC-maskiner att göra slutprodukten. Med en lokal kopieringsfirma och lite tålamod, kan du producera nästan vad som helst kan du designa i datorn. Detta instruct...

IKEA stol ergonomiska hacka, 3D tryckt

Problem att lösa...Jag har köpt en billig och bekväm kontorsstol IKEA, men har inte rätt höjd för mitt skrivbord.Som ni ser på bilden är inte mina armar till skrivbord ytan position ergonomiska. De bör vara platta över skrivbord ytan.Lösningen...Desi...

Divisadero stol

Divisadero stolen är att utforska hur 3D modellering av programvara, 3D fånga och 5-axlig CNC fräsning kan kombineras för att möjliggöra en mer känsliga användning av material. Traditionella verktyg gör fyrkanter och cirklar mycket väl, och digital t...

Böjda Plywood stol

Böjd Plywood stolen är del av en bredare studie jag är upp till experimentera med ergonomi-försöker olika material och byggmetoder med hjälp av dimensioner och hållning av . Här är gjord med hjälp av 3/4" plywood och kerf böjning för släta konturer.S...

Modulär stol

Detta modulära stol är en RIA-projekt konstruerade med Autodesk Fusion 360.Tanken bakom projektet härrörde från de begränsningar som en college studentrummet vanligtvis sätter på studenten: det finns alltid inte tillräckligt utrymme.Denna stol vill t...

1/6 modell rörelse simulering stol /w Microsoft Flight Sim X

Detta är en Instructables på hur man skapar en liten rörelse simulering stol med Microsoft Flight Simulator X.Steg 1: Komma upp med en stol design Detta är vår 1/6 modell, anpassade gjort delar i TinkerCAD och skrivas ut med hjälp av en 3D-skrivare....

Ratchet "Hyperfulx Armor" kostym del 2: Body Armor

se... del två av Ratchet "Hyperflux Armor" äventyr. I denna delbetalning fortsätta jag min strävan att köpa min childs kärlek med glänsande föremål. Här kan du se del ett:Kroppen rustning material:Moto Cross bröst beskyddareCykel LEDKopparfolie...

2 in 1 (stol + bord)

DETTA ÄR CONVERTABLE SOM KAN VARA EN STOL ELLER BORD. JAG GJORDE EN LITEN FÖRST ÄN DETTA. JAG PLAN DET ORDENTLIGT.Steg 1: jag gör endast en liten modellen. DU KAN OCKSÅ GÖRA DET STORA. FIRSLY du behöver 2 till 3 gångjärn & 5 bit trä AS SHON i bildSte...

2 x 4 stol

I detta instructable jag ska visa dig hur man bygger en enkel och bekväm stol ur tre objekt. Det är billigt lätt att göra och kräver minimal verktyg så att vem som helst kan göra.Steg 1: Steg 1: material och verktyg Det material du behöver för detta...

En ny chans till en gammal stol med skrot innerslangar

det är alltid trevligt att ha en bekväm stol att sitta på, och en av mina favorit typer av stolen är Ercol.Dessa är stora stolar, mycket bra gjort och fortfarande finns nya, men eftersom de var så populär finns mycket billigt secondhand.Åren har inte...

Adirondack stil matsal stol

här är min första woodworking Instructables...Steg 1: Skapa skiss med SketchBook Första steget var att komma med idén till stolen...Jag använde SketchBook komma med idén.Jag sparade en skärmen skjuta använda för resten av min design.Steg 2: Autodesk...

Adirondack stol mugghållare

Efter att ha gjort en Adirondack camping stol (se detta instructable Adirondack solstol) och planerar att camping i ett par veckor jag behövde för att göra mig själv någonstans att sätta min drycker utan dem falla över ojämn mark!Min vän hade fört mi...