Ratt butiken klockanJag behövde en klocka i mitt garage/butik, eftersom jag hade en extra ratten bara liggandes jag trodde det skulle vara den perfekta kandidaten att omvandla till en tid keeper.

Se Steg
Relaterade Ämnen

74HC595 skiftregister avmystifieras

preliminär förklaring/försiktighetsåtgärderAlltid hänvisa till de tekniska uppgiftsbladen innan du utför några tester på en integrerad krets.CMOS operationer:En viktig sak att komma ihåg är 74HC595 (HC) är CMOS-teknik. HC utsignaler bestäms av VDD. S...

Byta blad på 14" bandsåg

Kan vara en verklig smärta i Wazoo att ändra bladet på en bandsåg. De flesta av oss använder fel bladet för ett jobb bara för att det tar så lång tid för att ändra till rätt bladet. Men med rätt bladet för vad du skära kommer att ge dig rakare nedskä...

3:30 klockan

Jag ville göra en väggklocka som betonar när dess 3:30.Varför 3:30? Eftersom de flesta dagar, kl 3:30 jag behöver lämna oavsett vad jag gör och plocka upp mina barn från dagis och dagbarnvård. Ibland är jag så uppslukad i vad jag gör att jag är förvå...

Chassi Cross medlem klockan

Jag för närvarande genomgår restaurering av en 1966 serien 2A Land Rover. Vi gör chassit reparationer och denna tvärbalk var ekonomiska repareras, trevlig hålet strax utanför centrum fick mig att tänka. Sedan såg jag en gammal klocka vi hade liggande...

Lamina Nixie klockan

detta är min första instructable och jag hoppas du kommer att gilla den. Jag har läst denna webbplats för ett tag nu och jag valt att publicera mitt projekt. Jag är icke-native English speaker ursäkta mitt språk misstag.Detta projekt är inspirerad av...

Music(less) klockan

IntroduktionHar en tråkig, köpta väggklocka som du köpt eftersom du behöver berätta tid, men det aldrig passa in med din personliga estetiska? Snabb och enkel projektet löser det problemet.Material* 12 (Ja, 12) CD-skivor: Välj något du gillar. I mitt...

Les Paul gitarr klockan

Hey Guys, ett annat trä arbetande projekt. Detta var en snabb en som bara tar några timmar. Det är en Les Paul formad klocka som jag klippte av Aspen trä.Hoppas ni gillar den instructable.Steg 1: Delar som behövs Det finns några verktyg och delar som...

Mantel klockan fallet för Chronulator (mätaren klocka)

Denna mantel klockan fallet utformades och byggdes hus min MSP430 baserat Chronulator. En Chronulator är en retro klocka som använder elektriska panelen mäter visar timmar och minuter.Se:Jag letade efter en stil som skulle vara lämpligt för de gamla...

Rainbow omgivande klockan

Hej Instructables, Hello World.Detta är min första någonsin projekt här. Hoppas du gillar det och ledsen för misstag.Här är en klocka som inte bara talar om tiden, men det visar också temperatur och fuktighet, med hjälp av färger! Tillverkad med en 1...

DCF77 Signal Analyzer klockan

Arduino DCF77 klocka & signalmätarenDu kan också se denna klocka på myweb webbplats här DCF77 Analyzer klocka sidaDenna klocka visar tidkoden mottagna & avkodade DCF77 på tre 8 x 8 matrisskrivare displayer och tid, datum och signal information om...

3:30 klockan Version 2

För några veckor sedan jag gjorde den första versionen av 3:30 klocka. Det fungerade ok ibland men eftersom den baseras på försiktigt stänga en elektrisk krets, det fungerade hela tiden.I den här versionen jag använder LDRs och resultatet är en lite...

3D Rainbow klockan

Jag har alltid haft en sak för ovanliga klockor och så finner jag mig alltid göra dem antingen sälja eller som gåvor. Och låt oss inse det, "Klockorna" är nåt som är mycket viktigt i varje enskilt rum! Jag vet, vissa skulle säga jag har min tele...

Abbey Road rekord klockan

Är du en Beatles fan och vinyl knarkare? Letar du efter "Något" unik, lätt och billig att göra? "Föreställa sig alla människor..." stirrade på denna klocka som du kan skapa! Så låt oss "Come Together" och göra denna ikoniska...

Aluminium Uggla klockan

Observera: detta är min första instructable så det inte kan vara perfektDenna klocka gjordes som present.Det var fräst ur ett block av aluminium som var 320 mm x 230 mm x 10 mm.Den använder händer och motorn som bärgades ur en gammal väggklockaSteg 1...

Analog talar glöd i mörka 3D tryckt klockan

Klockan visar tiden med 4 analoga mätare. Jag har sett dessa typ av klockor i olika inkarnationer men jag såg aldrig en analog klocka i detta format som talade. Denna klocka meddelar tiden halv timmes mellanrum och spelar ett meddelande varje gång kl...

Bågskytte ansikte klockan

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en klocka baserat på en bågskytte ansikte för en vän som gillar bågskytte eller bara för att hålla för dig själv. Det återanvänder ett par objekt från bågskytte (ett ansikte och vissa fletchings). De...

Montering av "Kloka klockan 2" (Arduino-baserad väckarklocka med massor av extra funktioner)

denna handledning visar hur du monterar kitet för Wise klockan 2, ett öppen källkodsprojekt (hårdvara och mjukvara).En komplett Klok klockan 2 kit kan köpas här.Sammanfattningsvis är detta vad Wise klockan 2 kan göra (i den aktuella öppna källa mjukv...

Blues ledtrådar klockan

för vår tekniska Theater grupp projekt, vi beslutat att bygga klockan från Blues ledtrådar. Kolla in denna handledning om hur du kan återskapa denna klocka i bara några korta dagar!Steg 1: material Först, för att göra denna klocka, du måste köpa ett...

BookClock - Arduino-baserad klockan i en kartong

detta är den senaste (och billigaste ännu) Wise klocka familjemedlem.(Som en snabb resumé, de andra medlemmarna i familjen Wise klocka är, hittills, glaskupol Wise klocka och Wise klockan 2. De är "kloka" eftersom, tillsammans med tid, de också...