Raven T-shirtThe T-shirt contest har inspirerat mig att göra denna t-shirt för mitt barnbarn som älskar den här låten: http://www.youtube.com/watch?v=p3bkmD-70e4 . Han tyckte bilden av Korpen var awesome. Jag kunde inte köpa en t-shirt som logotypen i den här gruppen så jag gjorde en praxis en. Jag är nöjd med resultaten och kommer att försöka olika metoder tills jag hittar den perfekta designen och tillämpningen. Jag visste inte hur man ska göra det och var oroad över alla detaljer i korpen. Jag har mer att lägga till skjortan jag kommer att skicka honom till jul men blev så imponerad med den här jag tänkte jag skulle dela det här på Instructables.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Star Trek "Red Shirt" kostym

väntade till sista-minuten till arbeta på din kostym för det Halloweenfest?Inga problem! Gå en Star Trek "Red Shirt" - namnlös säkerhetstjänstemannen som alltid fick dödade på TV show när de strålade ner till en planet.Med dessa instruktioner, d...

Designa din egen T-shirt

Illustrator används inom modebranschen för att skapa ursprungliga kläder mönster samt logotyper för t-shirts. I den följande läraren lägger vi fram- och baksidan grafik till en t-shirt mall så vi kan maila design filen till tryckeriet....

Seattle Atlanta Skyline T Shirt

denna Seattle/Atlanta skyline t-shirt gjordes för mitt barnbarn som ville ha en unik, lätta vinter tröja. Jag föreslog att istället för att göra hela skjortan, att vi helt enkelt plocka upp en god kvalitet, långärmad t-shirt, sedan skapa en meningsfu...

Så gör du: Tingeling kostym från en T-Shirt

här är ett enkelt sätt att förvandla en t-shirt till en Tingeling kostym!...

10 sätt att en bära XL T-Shirt

här är 10 sätt att bära en XL T-Shirt med bara klippa av ärmarna och en enkel urringning skär. Titta är 5 och 10 de enda som kräver någon ytterligare styckning.1. klippte av ärmarna på insidan av skarv, så du är att bli av med den ursprungliga söm av...

8 sätt att skära upp T-Shirt ärmar & Off the Shoulder

handledning för att skapa en wingbat ärm! Plus, 7 andra coola sätt att skära upp ärmarna för dina t-shirts.Kolla in fler bilder på min Flickr...

Lägg till t-shirt bling för nr spänn

en garderob för plain långärmade t-shirts kan enkelt uppdateras genom att samla in hylsan och lägga en tillfällig knappslå i en samordnad färg.Steg 1: Material som krävs för flyttbara knappslå * 2 bitar av samordnade tyg, skära cirka 4 "x 8". (J...

En annan T-Shirt Stencil

jag har blivit alltför medveten (känslig) att betala klädföretag att annonsera för dem genom att köpa saker med stora logotyper. Jag gillar plain, ingen logotyp eller design skjortor bättre ändå, så det är vad jag köper. Men varje gång ett tag vill j...

Awesome 2 schabloner T shirts

ett par veckor sedan jag fick Texas quoter som förändras i en restaurang och verkligen gillade ko skallen som var på den. Jag bestämde mig att kombinera denna cool tutorialthis cool handledning och hur jag brukade innan skriva ut t-tröja för att göra...

Blekmedel mönstrad t-shirt med vinyl cut stencil

Detta är ett snabbt sätt att göra egna t-shirts med vinyl cut stenciler och blekmedel.Steg 1: förutsättningarDetta instructable antar du har tillgång till en fräs för vinyl och förnödenheter för att göra klistermärken. Dessa klistermärken gjordes frå...

Bleka utskrifter en t-shirt

detta instructable förklarar hur jag bleka ut några t-shirts. Jag ville prova lite annan strategi för att göra några skjortor för bandet jag i. Målet var att göra något lite mer bedrövad letar och billigare. Det finns blekning tekniker med hjälp av v...

Blekt svart Tiger T-shirt

Jag ville prova en blekning projekt med en överbliven svart t-shirt från en jul etsning projektet och ville också experimentera med en spiral motstå teknik. Detta projekt var ett kul sätt att kombinera båda!Steg 1: material bandblekmedel penna och/el...

Blekt T-Shirt Design

detta projekt är ett enkelt sätt att göra en gammal t-shirt mer spännande. Det är mycket lite praktiska tid - den längsta delen är att låta skjortan torka.Du behöver:-en sprayflaska fylld med blekmedel-en gammal eller inte önskad bomull t-shirt: mörk...

Blekning T-Shirts

detta är en handledning om vad du behöver och hur att bleka din egen T-shirt för att göra en unik cool stil.Steg 1: materialSteg 2: fylla din liten skål med blekmedel och fortsätt att måla du design på svart T-shirt (mörkt färgade T-shirts fungerar b...

Blink: Gråtande Angel T-shirt

detta är vad som händer när du ger en Dr.Who fan sharpies och en tom T-shirt + en timme driftstopp! Jag vill lägga till fler änglar (kanske en anfallande en i ryggen!) men detta är det hittills:)...

Bootleg Fallout 4 T-Shirts med en vinyl fräs. aka gun runner skjortor

Så jag är alldeles för upphetsad om fallout 4 kommer ut... Det kommer att bli så häftigt kan jag smaka.Iaf, jag tänkte på hur man använder Silhouette porträttet för den senaste #buildnight och då slog det mig.Göra fallout 4 t-shirts. Visst jag skulle...

Borderlands stil T-shirt

Hej underhuggare!Varje valv jägare behöver säkert en bra utrustning, så jag presentera min Borderlands stil T-shirt!Det är verkligen enkelt, Billigt och snabbt att göra en och det ser riktigt cool!Steg 1: Vad du behöver? färgborste(gamla) T-shirtDet...

Flätade pannband från återvunnet T-shirt

Pannband har varit en stor sak nyligen och jag ville göra några av mina egna. Så med en en gammal t-shirt och några idéer som jag bestämde mig för att prova min hand på att göra några pannband av min egen.Steg 1: leveranserDu behöver följande:En T-sh...

Flätad T-Shirt bälte

i detta Instructable, jag ska visa dig hur du skapar en söt flätat bälte av en gammal t-shirt.Steg 1: material 1. T-shirt2. sax3. Färgat ritstift4. linjalenJu mer färgglad t-shirt är, desto mer färgglada bältet. Mönster på tröjan se också intressanta...