RECEPT | GRATINERAD potatis & PURJOLÖKGratinerad potatis är dekadent så att äta potatis. Det är krämig, töntiga och mjuk smak. Med inslag av purjolök och lök, det verkligen ampere upp skålen. Detta är en bra sida skålen och det är perfekt för vegetarianer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

RECEPT | SVAMP potatis POT PIE

Mushroom potatispaj potten. Krämig med djupt svamp smak, fylld med potatis godhet och flakey på utsidan. Det är främst gjord av potatis, grönsaker, morötter, ärtor, grädde och jordnära svamp. Som krämig svampsoppa med läckra grönsaker täckt i en flag...

Cheddar och gräslök scalloped potatis!

i min strävan att laga nya saker framgångsrikt, gratinerad potatis var en av de första saker jag ville prova.Jag läste flera recept och tog lite från varandra vad beträffar teknik går. Smakerna jag kom upp med mig själv, och verkligen, de kunde inte...

Concertina potatis och Butterflied lamm

Instructables som fångade min blick under den senaste veckan var en mycket välsmakande snygg skål rätt snabbt och lätt Bacon toppade hasselbackspotatis. Jag hade aldrig hört talas om potatis beredd och tillagas på detta sätt kallas "hasselback"...

Smakrik potatis Focaccia bröd

Focaccia är en traditionell italiensk bröd som är lätt, smakrika, och slätten läckra!Jag såg nyligen Cake Boss på TLC, när Buddy Valastro nämnde att Focaccia var en utmärkt bas för pizza. Som fick mig att tänka, jag hade aldrig provat att göra foccac...

Kryddig potatis frites

Jag är säker potatis frites är allas favorit och olika människor använder olika recept för den. Mig och mina systrar gilla brukar kryddig potatis frites så jag tänkte jag skulle dela receptet i instructables. De är läckra, särskilt med tomatsås.Steg...

Bacon och rosmarin Salt bakad potatis

Jag har experimenterat med recept på bacon tävlingen. Jag tänkte på infusion en potatis med en vitlök lampa av rostning vitlöken i potatis! Salt potatis har sitt ursprung i Syracuse, New York på 1800-talet, där salt gruvarbetare kokt potatis salt sal...

Planning a Cooking Marathon

Medan jag var matlagning kycklingbuljong för en måltid maraton mindes jag en upplevelse jag hade under en frysande regn storm. Jag hade precis flyttat till en ny plats och visste inte mina nya grannar. Jag var själv i flera dagar och trotsade element...

Imponerande kaffe-gnuggade biff

för detta speciella tillfälle när du vill unna någon speciell middag, prova denna grillning recept. Du kommer att uppnå steakhouse smak för bara en bråkdel av priset, och har en söt och avslappnad middag.Denna rub producerar en fet, komplex smak som...

Hur man gör Pistou soppa

dessa instruktioner hjälper dig att göra Pistou soppa, en god och näringsrik måltid som är lätt att frysa och lagra för en snabb middag på en kall vinternatt. Detta recept är perfekt för dem med grundläggande matlagning kunskaper. Totala tillagningst...

L'il Pomme Anna

är du redo att imponera fan av din middag part gäster? Står en av dessa L'il Pomme Annas på din gästernas tallrikar bredvid en platta av bräserad revbenen och se dem ooh och coo om hur söt - och läckra - de är. Det är en mycket enkel dekonstruktion a...

Skapa din egen semester (också, kyckling Kiev och ris pilaff)

alla vet att semestern kan vara mycket stressande, och eftersom jag har varit gifta, att stress bara har fördubblats. Vi har två tacksägelser, två jular och otaliga andra sammankomster med utvidgade familjer och kusiner. Även när vi bodde i samma sta...

Stekt pumpa Chips

Jag älskar att prova nya recept på potatis frites och jag har skrivit 4 potatis stek recept så långt på instructables-Spicy, Cheesy, Crispy-kryddig och kontrollerade potatis pommes frites. Denna gång ville jag prova något annat. Jag var inte säker på...

Livsmedel av Skyrim: tomatsoppa

tomatsoppa med en Skyrim twist. Följer tätt till receptet i The Elder Scrolls V: Skyrim. Ett bra botemedel för kalla nätter i Whiterun eller ensamhet.2 stora purjolök (3 små)1 TB smör2 koppar buljong med grönsaker1 pound tomater (mosade)1 TB vitlök1/...

R... MurphyHotPot

R... MurphyHotPotSteg 1: Vi kallar denna R... Murphy som för av någon anledning känns det irländska, jag antar att du skulle kunna ersätta1kg ekologisk purjolök med kål... gott...Steg 2: Floury ekologisk potatis som 3kg King Edwards är ett bra val, e...

RECEPT | POTATO & PURJOLÖK KROKETTER

Jag har alltid velat lära sig att göra kroketter. Fråga min familj men jag är en sucker för allt stekt och krispiga. Jag inte kan bara leva utan den. Jag blev inspirerad av detta recept som jag hittade genom Mama jord Organics från en Vegan bloggare...

Purjolök potatis ägg paj

så du behöver inte en paj pan? Inte heller I. perfekt. Låt oss göra en frisk, näringsrik och du kommer definitivt äta det purjolök potatis ägg paj för dinnnnnnner...Du behöver:2 msk extra virgin olivolja1 purjolök, trimmade rot, RENSAD och skuren i f...

Enkla purjolök och potatis soppa

detta är en mycket enkel och traditionella recept från norra Frankrike. Och det är vegan, men naturligtvis köttälskare kan lägga till några små bitar av... kött.Du kommer att behöva (för 1 person):2 purjolök2 små potatisar eller en större en (foto)va...

Enkel spansk Chorizo, potatis, ägg, bönor sallad recept

Snabbt recept på läckra sallad. Det tar bara ca 35 minuter för att göra det.Spansk chorizo, potatis, ägg och bean sallad recept.Ingredienser:chorizo (225 g)potatis (450 g)4 ägggröna bönor (225 g)vitlök (1 kryddnejlika)persiljavårlökbalsamvinägerolivo...

Krämig potatis och purjolök soppa

potatis och purjolök soppa är en traditionell krämig sommar soppa att njuta av varmt eller kallt.Med tillägg av vita bönor eller cannellini bönor har denna purjolök och potatis soppa en smälta i din mun krämig konsistens. Bett av purjolök och skarpa...