Recept solglasögon - gör din egenJag hade ett trevligt par Gucci solglasögon som jag inte kunde använda eftersom min syn inte är lika bra som det brukade vara (på grund av ålder).

Så jag bestämde mig att göra min egen och spara $300 usd eller mer.

Jag höll mina gamla linser från förra gången jag uppdaterade mina glasögon.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Recept solglasögon. Under $36 (£25)!

Jag ville ha ett par omlott recept solglasögon men jag hade inte råd att betala hundratals pounds. Om likhet med mig du har burit glasögon under lång tid har du förmodligen fått flera andra par som du inte använder. Jag beslutade att skära upp min ga...

Hemmagjord recept solglasögon

min fru hatar inte kunna bära solglasögon eftersom hon bär glasögon. hon finner kontakter obekväm och recept solglasögon är dyra. Så jag bestämde mig att göra henne dessa vackra röda solglasögon. (Detta är min första kompatibel... vara snäll:).. .scr...

Göra din egen solglasögon (eller glasögon) delar på en 3D-skrivare

båda templen på min nya solglasögon bröt! Designen har en svaghet som troligen kommer att orsaka någon reparation eller utbyte tempel att bryta på samma ställe. Problemet är Elvis/Vegas-look metall infoga. När templet flexar, tvingar stel metall alla...

$5, inga verktyg, bambu solglasögon

Jag har velat ha ett par trä solglasögon för ett tag nu men har inte kunnat motivera ganska orimliga prislappen knutna. Efter att nyligen få ett par nya recept solglasögon beslutade jag att prova min hand på att göra några träramar för så lite som mö...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Mediatek linkit en - Bygg din egen spårning webbplats med hjälp av linkit en GPS, GPRS och JSP med Google karta

Först och främst mycket tack för Mediatek för skicka mig en Mediatek Linkit en styrelse. Jag är mycket glad å öppna förpackningen och arbeta med WIFI, Bluetooth, GPS, GSM, GPRS. Det är mycket trevligt. Ser utdata från varje kod har mitt sinne hoppa a...

Utforma och skapa dina egna anpassade par solglasögon

för att bygga en "arbetande" par anpassade solglasögon, jag använde linser från ett befintligt nyckelpar med min äldre solglasögon. Du kan också bara köpa ett par för linser för några dollar i hörnet butiken.Jag tog min gamla par solglasögon til...

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...

Skära linser av dina solglasögon som passar ditt ansikte.

jag är asiatiska, och våra ansikten är (uppenbarligen) något annorlunda formade än standard mögel som har använts av de flesta glasögon tillverkare. Nyligen några beslutsfattare som Oakley har börjat göra Välj stilar i en "asiatisk passa" som än...

DIY dina solglasögon/3D glasögon

vad du behöver• solglasögon / 3Dglassesfärgval nagellack•tydligt nagellack•polish samma färg (som dina glasögon att täcka upp delarna du inte vill visa.)• Om du inte vill använda nagellack som du kan använda sharpies eller vit sharpie färg.Steg 1: na...

Gör din egen uttorkad mat, Bonus Chili recept!

Om du någonsin varit backcountry camping och vandring, you'l vet att du är begränsad på vilka livsmedel kan du. Om du vill ha en anständig måltid, måste du packa i kylare av mat, matlagning utrustning, redskap, etc. Om du vill packa lätt, du är begrä...

Gör din egen ätbara ögon

trött på att betala topp dollar för ätliga royal icing ögon att dekorera din söta behandlar med.Här är en enkel idé som använder extra royal icing kvar från kaka utsmyckning eller kan du bara piska upp ett parti från grunden.Dessa ögon är stora för a...

Gör din egen 3D tryckta glasögon

Min berättelse har handlat om 3dprinting och glasögon: vid 10 års ålder deltog jag i TEDxKids och en av workshoparna vi tvingades göra något med 3dtin i en minecraft som sätt. Jag slutade att göra ett par glasögon med mitt namn på dem. Tanken att ett...

Hur du gör din egen familj (eller någon) stående

Inget säger "Jag är en stolt medlem av American Society" ganska som familjeporträtt på ditt kylskåp. Dessa porträtt tas ofta av arga fotografer som behöver ett nytt jobb och kommer ofta kostar bara för mycket. Varför inte ta saken i egna händer...

Förvandla din gammal solglasögon fall till ett mode Clutch väska

ta en gammal liten väska eller solglasögon fallet och bling det ut att göra en koppling. Jag använde en gammal bälte för kedjan! Här är länken om du inte kan se videon! http://youtu.be/GRj5Jto7rBw...

Ställa in en BODACIOUS bubbla STATION för fester, festivaler & händelser - skapa din egen jätte kul!!!

Bubblorna är awesome! Jag förkastar helt uppfattningen att bubblan blåsa är bara barnens spelar, och ser det som en rolig, avkopplande, kreativ verksamhet för humanoider i alla åldrar och bakgrunder. Inställning-upp en bubbla station på en fest, ger...

Alla läder solglasögon gjorda av läder skrubbsår

Just det du läste rätt idag kommer jag att visa hur man gör ett par alla läder solglasögon. Inspirationen kommer från en random metalbandet prop som jag såg och tänkte jag vill ha ett par av dem så jag gjorde min egen men inte är perfekta. Lädret jag...

Odla din egen jordgubbssylt smörgås

Sannolikt dina morföräldrar fortfarande lärde att göra bröd i deras barndom. Det är sällsynt att barn idag kan förklara du hur bröd görs. Utvecklingen inom livsmedelsindustrin har inneburit fördelar för vår lyxiga och frihet. Men är effektivitet och...

Easy-peasy läderfodral solglasögon!

Jingle bells, jingle bells!Ahh, juletid... Du kanske tänker snö, filtar och en toasty äggtoddy vid den öppna spisen.Så varför i hela världen (på södra halvklotet) jag gör en solglasögon påse du frågar?Tja, tigger den australiska jul om en kall öl, ba...