Reclaimed pallet wood tableJag gjorde denna tabell att återanvända trä som skulle har annars kastats bort. Jag ville också göra en tabell som används gamla och skadade trä men som såg bra på grund av lederna och bygga kvalitet. Också ville jag bygga något som kostade mig så lite pengar som möjligt.

Den här tabellen är tillverkad av återvunnen pall trä och 3 balkar. Balkar och pallar jag fick från en container som stod bredvid en byggnad som var renoveras. Lastpallarna där värmebehandlade euro-pallar totalt jag hade 66 styrelser i 3 storlekar men inte alla styrelser där användbara. Alla skruvar jag använde var från min överblivna låda (skruvar och bultar och muttrar jag har från andra projekt jag kasta i 2 lådor).

Storleken på tabellen är enkelt anpassas till dina egna behov eller virket som du har. Du kan även göra det kvadratiska eller storlek på den ner till ett soffbord.

Tabellen är tänkt att placeras på en terrass i slutet av vår trädgård, jag vill också bygga 2 bänkar att placera av tabellen men jag har inte hittat rätt trä som jag har i åtanke för detta bygga

Om du gillar designen och Instructable, jag uppskattar din
rösta i tävlingen (Klicka på alternativet "röst" överst på sidan).

Verktyg och material som används:

 • Borrmaskin och en normal borr
 • Cirkelsåg
 • Orbital skiva sander
 • Square
 • Måttband
 • Penna eller Sharpie
 • Jiggar för cirkelsåg
 • Trälim
 • Skruvarna
 • 45 pall styrelser. (Kom från 6 euro-pallar)
 • 3 balkar

Gjorde planer för tabellen i solidworks. Innan jag determent min tabellstorlek jag lagt ut i styrelserna för bordsskiva. Jag ville ha en symmetriska mönster och en tabellstorlek på cirka 2,2 av 1 meters storlek bordsskiva.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Reclaimed-Wood Table

Hade en hög med gamla lövträd liggandes ett tag och undrade vad att bygga med det... Såg en av Jimmy Diresta videor och blev inspirerad......

Outdoor Chaise Lounge made from Pallet Wood

Stund tillbaka jag ville bygga min egen chaise lounge stol, sedan en stor majoritet av butiken köpte ett billigt är gjorda av plast. En dag jag letade på internet efter planer/idé är för att bygga min chaise lounge stol, när jag sprang in till en art...

Pallet Coffee Table With Heavy Lift

Själv gjorde soffbord gjord av EUR-pallar med en integrerad lagring området inuti och en hiss mekanism som enkelt kan driva upp 15 kg.Lift mekanismen drivs av 2 gas-springs bort från en gammal bil.Varje vår fick en kraft av 270 Newton.Det är lätt för...

Pallet Storage table

Denna tabell producerades i min produkt design klass. Detta är en hållbar idé som pallar är gjorda av förnyelsebara material och kan hittas och samlat från nästan varje industriområde vilket skulle minska avfall som går till deponi. Lastpallar kan oc...

Kök hylla från en träpall

I denna handledning kommer vi att visa en av de många sätt att förvandla en vanlig träpall till ett bra komplement till alla hem! Det finns gott om Instructables som visar hur man gör en tabell från en pall eller stol, men vår hylla kan användas prak...

Resin top reclaimed wood coffee table with slide out TV tray and funky leg design

Min nuvarande soffbord:Trasig gammal ceder fence strejkvakterLonghorn låda drar (mässing) från en antikvitetsaffär: $10Harts mix från Home DepotVissa prydnad hängslenKabinett bilder: https://youtu.be/_uyZnrQa4Vg...

Barn wood TV table

This is my first instructable so be nice in the comment box.En av mina vänner fick en ny TV men hade inte ett stativ så jag erbjöd sig att hjälpa. Hon hade ett gammalt gjutjärn symaskin stativ och jag hade några bärgade barn trä så jag piskade detta...

How to make Table using recycled wood

First build a table frame, just like a regular table.Gör ett stort rektangulärt hål i ytan som går på två sidan.Och skapa upp i table.and lägga till två inuti sidor bitar.Verktyg används:-Drill-Jigsaw-Sander (valfritt; du kan också använda slipning p...

Dining Pallet Table

Matbord jag gjord av två pallar med stolar som jag målade....

Whiskey Pallet Table

Dessa tabeller gjordes från Upcycled pall trä med mycket lite hårdvara. Basen är gjord av med snickeri tekniker och trä dymlingar för att låsa ramen tillsammans.Hand mejslade lederna skapa en pussel effekt som glider ihop.Olika metoder för färgning s...

Pallet Table with Logo Inlay

Här är min lastpallsregistret med logotypen inlaga. Toppen är tillverkad av skrot pall trä som var rippade & tillskuret. Logotypen var skära på en CNC router och infällda i toppen. Njut!Steg 1: Skrot pall träDetta är min pall trä depån.Steg 2: Slet o...

Pallet Table

Kloster bordet från en stor lastpall!...

Iron-leg Poplar Dining Table

Detta är en äldre design jag har varit sparkar runt.Allt du behöver är några pipor med minska tees, flänsar och vissa 5' träbaserade skivor och du kan bygga och färga detta projekt i ca 3 helger.Vi hade det gjort i tid för thanksgiving!Steg 1: Primär...

Star Wars Dining Table

Detta projekt härrörde från min systers trängande behov för ett Matsalsbord, min önskan att flytta min kreativa gränserna, och mina och Min systers kärlek för Star Wars. Som ett college student som bor i en lägenhet, min syster hade lite pengar till...

Palletable arbetsbänk

Jag hade en bunt av pallar kvar från om sod i våras, och jag har sett så många fantastiska saker på Instructables byggt med dem. Så tänkte jag "varför inte?" Det skulle vara min första pall projekt och "det vore kul!" **Verktyg som beh...

Wood skulptur restaurering

så en vän till mig är farfars far var en wood skulptör och kompositör. Han skapade denna vackra trä skulptur ca 1910. Det läste mycket dåligt. ("Kontroll" om du är ny med träbearbetning är sprickor i trä som bildas när fukt eller härdning av trä...

Tabell Top Gaming Table Top

Jag byggde en 37 1/2 ' x 37 1/2' gaming bordsskiva, detta är för miniatyr spel, brädspel, och något som kan kräva att du behöver flytta den ur vägen att använda tabellen för måltider.En är möbel som jag skulle älska att få / göra en gaming tabell som...

Diy bed table

how to make a Diy bed table with wood and some tools....

Hur till skapa oljemålningar på Wood kvarter

detta är en av de äldsta konst, målning på trä. I bruk sedan urminnes tider med pharohs eller Egypten är denna klassiska konst fortfarande mycket roligt att göra idag. Du behöver:Oljefärger (jag gillar Wilson som de gör en linje av oljefärger som bla...