Red Spider Queenjag är en frisör som alltid är glada att göra ovanliga projekt. Under ett foto skott ville en av modellerna införliva hennes Necomimi headset och röd peruk i en Halloween-kostym. Hon behövde hjälp och eftersom jag inte hade gjort något ganska liknande, vad jag skulle säga men ja!

Jag ställa in min skyltdocka huvud och fick att fungera... och Red Spider drottningen var tänkt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spider Queen

Halloween är en rolig tid att klä upp och leka med smink.Jag skapade denna spindel Queen makeup ser som är super läskigt och perfekt för Halloween, jag hade inte ögat kontakter men om du ville bära dem det definitivt skulle lägga spookiness.Glöm inte...

Metoder för att kontrollera skadedjur

Har du problem med skadedjur i huset också? Du är väl inte enda. Jag har en metod för att lösa detta problem med skadedjur. Istället för att ringa de yrkesverksamma för att sätta vissa läkemedel, vilket så småningom slits ut, använda metoder som jag...

Red Queen Halloween kostym

Red Queen från Alice i Underlandet film Halloween kostym och smink tutorial.Steg 1: skjorta. Jag målade min svart kjol med akrylfärger och jag la pärlor och pärlor med varmt lim.Steg 2: tillbehör Kronorna är 3D tryckt, länkarna nedan.Liten kronaStor...

Max Spider - drivs av LEGO och PIC mikrokontroller

så Max spindeln besökte oss i labbet idag, och ville komma in i halloween anda. "Jag skulle vilja släppa ner på folk i hissen," flinade han, på ett sätt som bara en spindel kunde."Jag har bara en sak," jag blinkade och sätta lite något...

Rörelse aktiverat Halloween Spider

vi kör en särskild serie av anpassade Instructables för Ace Hardware, en annonsör på Instructables. Detta är först av tre awesome projekt har vi skapat interna med delar från vår lokala Ace butik.Jag ville skapa en motion-aktiverat spindel att sätta...

Enkel Spooky Blood Red LED belysning

det ska heta Spooky Blood Red LED-lampor när du är för lat för att gå och köpa några.Vi satt upp vissa spindelnät på framsidan av huset men jag var inte helt nöjd med resultatet så jag bestämde mig de behövde några röda lampor.Att vara för lat för at...

Hur man gör Spider Silk tråd

under sommarmånaderna, spindelnät omfatta varje hörn, och varje öppet utrymme på min gård. Dessa webbplatser är humongous, de största är ca 5 fot bred. Duk jag möter i min trädgård är duk är från flera typer av Orb spindlar. Ingen av de spindlar som...

LEGO Spider-Man Halloween kostym

Så detta var det första året där min son verkligen brydde sig nog att ha någon input i hans Halloween-kostym. Vi diskuterade och diskuterade och slutligen beslutade på Lego Spider-Man.Jag är ingalunda en expert kostym maker. Detta är också min första...

Interaktiva Spider

Welkom,Hier ga ik je uitleggen hoe je jouw eigen interaktiva spider kunt maken.Grunden kennis van arduino är prettig maar geen vereiste om dit te ontwikkelen.IK zal alles stap voor stap uitleggen hoe je dit prototyp maakt.Steg 1: Arduino sv programme...

Alien Queen - DIY dräkt

Alien Queen tolkning-min Halloween kostym ansträngning för 2014.Steg 1: InspirationFilmen monster av 1980-talet och 90-talet har ett stort inflytande på min personliga konstverk, och jag ville göra något stort som jag kunde använda för både Halloween...

Lätt Star Trek "Red Shirt" kostym

väntade till sista-minuten till arbeta på din kostym för det Halloweenfest?Inga problem! Gå en Star Trek "Red Shirt" - namnlös säkerhetstjänstemannen som alltid fick dödade på TV show när de strålade ner till en planet.Med dessa instruktioner, d...

Move Like Spider Man

1 titta på Spiderman-filmer så att du vet vad hoppar landningar ect se ut. 2 öva dem liten skala att inte framkalla skada din rygg och ben. Varning start små går inte stor skala förrän du är redo. för att få styrka få ett rep och fäst det runt ett tr...

Pepakura Alien Queen

Några av er kanske har sett min Alien Queen kostym tillbaka i oktober för Allhelgonaaften Klädedräkt Strid. Svaret var fantastiskt, inte bara här, utan på många andra underbart nördig platser som Kotaku, MAKE och trendigt nördiga. Jag var helt ny på...

4 år Baker visar dig hur man gör Vegan Red Velvet Cupcakes!

Inhabitats pytteformat, 4 år gammal konditor lär du dig att göra vegansk red velvet cupcakes i tid för alla hjärtans dag!...

DIY Elsa / Snow Queen inspirerade skor för cosplay

I denna mycket snabb och komplett tutorial jag visa dig hur man förvandlar ett par vanliga skor till frosty Elsa / Snow Queen inspirerade skor, som du kan använda för cosplay!Du behöverSkorPaint (vattentät föredras)TräkäpparGlitter ("stoft" och...

Little red riding hood och stygga vargen

Rödluvan och BIg Bad Wolf kostymergenom Melissa Salsgiver(Marysville, PA USA)Little Red Riding Hood och stygga vargen kostymerDet finns ett par olika versioner av den stora stygga vargen kostym, men inte alla avbildas på grund av min 4 år gamla inte...

Red-Riding_Hood Hood

detta är den huva av röd-Riding_Hood för en part. (Denna kostym är inte den jag var/kommer som eftersom väl... Jag är en kille och red-ridning-hood är en tjej så här du går kan komma igång. Jag har gjort varje steg har 2 delar.Du behöver:Symaskin (in...

Queens runda metall Hat

varje drottning behöver en runda, metall hatt eller "crown". Här är tekniskt en coronet som inte stängs det i mitten. Drottningen är Titania, drottning av faeries, dotter till titanerna, och passande nog hennes krona är gjord av Titan. Delarna u...

Kasta dig egen Spider sänken

Om du fiskar på stranden och din linje håller att få spolats upp på stranden, kan dessa sänken hjälpa. Ser du kanske har andra spindel eller Sputnik sänken i butiker eller online som gör samma sak men är dyra. Jag köpte ca 10 pounds av bly på Ebay fö...