Relove en gammal, ful klänning: före och efter (med Bonus Infinity halsduk)Om du gillar mer sömnadsprojekt vara uppmärksam. Jag kan vara nya för sömnad men det betyder bara att jag har en massa projekt att lägga. "Jag luktar gott" Mr. Bunny redan har bokförts. Jag arbetar på en steampunk kostym också.

BONUS: Infinity Scarf DIY ingår också i detta instructables (sista steg).

Jag var så upphetsad, denna dag har anlänt! När jag växte upp brukade jag spendera timmar med att låtsas vara en modedesigner. Jag vill fästa klänningar på damer vars ansikten jag gjorde upp. Och sedan låtsas att de var damer jag visste när någon frågade. Därefter kom min Barbie fas där hon fick allt från en mjukpapper klänning till en silvertejp, fantasi Klä.
Men jag ville verkligen göra något för mig själv trots att jag hade bokstavligen ingen sömnad färdigheter. Ett tag tillbaka mer inspiration hit när jag läste en artikel av Yahoo om Marisa Lynch som bloggat om hur hon gjorde om 365 olika klänningar från gamla klänningar: en gammal, slå ny klänning för varje dag på året. Fantastiskt! Kolla in hennes blogg för innan och efter bilder och få inspiration. Hennes blogg är newdressaday.com.

Var noga med att läsa det markerade grejer i den här bloggen för bra tips.

BTW, förlåt för de dåliga bilderna på detta instructable de var massor av selfies genom en spegel mitt i natten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man tar en gammal 80 balklänning och göra det 2008!

Denna gång Threadbanger har tagit den balklänning utmaning. Vi hittade en gammal uppsvullna balklänning från 1980-talet, och gjorde den till en söt och rolig balklänning för detta årtionde. Dess en rolig och enkel handledning som förklarar allt, men...

Förvandla en ful klänning till en cool tröja för skola

med skolan och hösten precis runt hörnet, beslöt jag att skapa en cool alternativ till Pläd skolan bygeln. Det är ett mycket billigt sätt att visa upp din unika stil!Du behöver:en ful klänningsöm rippersaxmåttbandPinsmatchande trådsymaskinSteg 1: Hit...

Generera spänning på en piezoelektrisk skiva med ljus

Piezoelektriska skivor är roliga små enheter som drar nytta av crystalline strukturer komprimera för att producera en spänning. Du kan känna dem bättre som högtalare! Ja, leverera en spänning skapar en snedvridning i kristallin struktur att producera...

Vintage Klänning Upcycled skjorta och kjol

Jag ärvde en vintage golv-längd klänning från min mamma när hon gick bort i April 2015. Jag har haft denna klänning i min ägo i månader, utan att veta vad man ska göra med den. Det var i färger och mönster jag älskar, och det passar. Men det var alld...

Untethered taligenkänning och syntes med MOVI med Rasberry PI

MOVI Arduino röst dialogrutan Shield är en Arduino shield som gör det möjligt att lägga till tal dialogrutan i någon grej som är Arduino kontrolleras. Du kan träna dina egna meningar och anropssignal, den levereras med en front-end ljud och inte behö...

Untethered taligenkänning och syntes med Arduino

MOVI står för "Min egen röst Interface" och är en kickstarter-backed Arduino Shield som gör det mycket enkelt att bygga din egen tal dialoger att styra enheter inom Arduino IDE. Denna snabba instructable visar dig hur du kommer igång att inrätta...

Taligenkänning och syntes med Arduino

I min tidigare Instructable visade jag hur man styr ett par lysdioder med en Arduino ombord och BitVoicer Server. I detta Instructable ska jag göra saker lite mer komplicerat. Jag kommer också att syntetisera tal med Arduino DUEdigital till analog om...

Massor av ___ paljetter: ett experiment. Turning en gammal klänning till något fantastiskt (med tillbehör)

Jag fick i uppdrag av en vän att utforma sin DJ'ing outfit. Hennes enda kravet var att det inbegriper några paljetter.Steg 1: Inspiration Till mig, paljetter + dans = glam, så jag började leta efter lite inspiration från David, Ney och Freddie. Liber...

Tweeting, trådlös, ful Drum rökare (UDS) temperatur styrenhet med Android

(Senast uppdaterad: oktober 2014. Se sista steget för information om ändringarna.)Detta är UDS Digital handledare, en Android app och hårdvara för distans bibehålla temperaturen för din UDS som en termostat. Din telefon övervakar temperaturen inuti U...

Craft Cymatics: En avkänning sand dispenser och vibrerande ljud plattan

detta projekt kombinerar prestanda och hantverk i ett system som visualiserar ljudvågor som sanden på en oscillerande platta. Frekvensen av ljud, och flödet av sand styrs av en ruta ovanför plattan.Skapad med ansträngning att kombinera digital presta...

LTSPICE: Spänning kontrolleras Switch och Resistor

i den här videon kommer vi att titta på spänning kontrolleras häxa componant i LTSPICE som ett sätt att skapa en spänning kontrolleras motstånd med en resistor, spänningskälla och några enkla matematiska operationer för att knyta ihop allt....

Spänning, ström och motstånd

I detta instructable jag kommer att försöka lära dig om de tre mest grundläggande sakerna inom elektronik, strömmen, spänningen och motståndet.Innan vi börjar ha i åtanke som jag har försökt att utesluta så mycket om den fysik som är involverade i äm...

Gör en spänning kontrolleras Resistor och använda det

detta är en tre-i-ett Instructable:1. gör en spänning kontrollerade Resistor2. använda det för att en spänning kontrolleras Oscillator3. används för att mata en signal i en laptop mikrofoningång.Spänning kontrolleras motståndet är ett mycket användba...

Hur man gör en klänning, en kjol och en klänning sedan

Har du någonsin undrat hur man gör en klänning en ny klänning med bara en tröja och en klänning utan något liknande sy det eller något?Ja nu kan du! Vad du behöver är:skjorta (lång ärm eller kort beroende på årstid)klänning (kan vara favorit eller in...

Före och efter gammal fotoram till stora svarta tavlan

jag har två flickor och de båda älskar ritning så, naturligtvis jag beslutat att göra en svarta tavlan och färgen är ingen överraskning för någon med två gurls. Så låt oss börja.Steg 1: Beredning av ramen och styrelsen jag hittade denna gamla bild in...

Dubbla bränning, Knex sniper, sanna trigger med räckvidd.

Lätt att göra sniper med räckvidd och en sann utlösare. OBS! I slutet av detta instructable, elastiska band och svårt att lägga på ordentligt. Det kan inte skjuta grön, vit eller blå stavar exakt men det kan skjuta större stavarna och slå på mål väl....

Ersätta gammal lampa på en liten vinkel huvud ficklampa med en LED diod

jag gjorde detta projekt igår, och det tog mig 20 minuter. Längre del var att skapa en post, eftersom engelska inte är mitt modersmål, och jag var tvungen att göra en massa stavning och grammatik för det korrigeringar. Sedan såg jag liknande post för...

Sexig actionfigur i riktiga latex klänning

Denna fullt posable actionfigur är gjord av polymerlera Fimo-märke på en armatur mässing rör. Höfter och axlar har kulleder i modellbilar. En droppe superlim ger dem lite mer friktion än vanligt för deras ursprungliga ansökan. De andra lederna är hel...

Elektrolys maskin

detta instructable kommer att lära dig hur man bygger en mycket enkel men effektiv elektrolys maskin för rengöring av gamla mynt eller metallföremål.Jag använder detta för att rengöra antika romerska mynt som har en tjock bygga sediment på dem från a...