Remote Control katt seleJa, du läste titeln rätt. Oroa dig inte, inga katter kom till skada i skapandet av detta projekt. Katter är kul i sig, men detta är 2014! Är det inte på tiden att vi tog katter in i modern tid? Och genom att föra in i modern tid, menar jag kombinera med laser. I detta Instructable ska jag visa dig hur du sätter en off-the-shelf RC toy och en laserpekare i ett knäppt sätt att Pimpa din feline vän för timmar av roligt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Remote Control sällskapsdjur dörren

Dilemma:6 på morgonen den 1 januari. Du festade till 03: 00. Nu ska du sova det off när du väcks av ett påträngande avlysningen kommer från bakdörren. Din hund behöver gå ut och ta hand om sin verksamhet, men du är varm, skön, och golvet är kallt och...

Remote Control pipig leksak

detta är en enkel leksak för sällskapsdjur. Jag kom upp med detta att underhålla min hund. Du kan använda olika storlek fjärrkontroll bilar för olika stora hundar och olika typer av terräng.Steg 1: material Vad som behövs:Remote Control bilPipig leks...

Laddning Remote Control Robot

laddning Remote Control RobotFÖRST AV ALLT VILL JAG KLARA DIN ALLA TVIVEL INNAN DU BÖRJAR. JAG ÄR INTE NÅGON TEKNISK OCH MEKANISK EXPERT I MASKIN SÅ DU INTE BEHÖVER SPENDERA 100 DOLLAR I DETTA PROJEKT DET ÄR SÅ BILLIGT OCH ENKELT PROJEKT. Du kan bygg...

Spela in IR-koder för någon fjärrkontroll för användning med Linux Infrared Remote Control (LIRC) på Raspberry Pi GPIO-baserade infraröd mottagare

IntroduktionDe fjärrkontroller som är föräldralösa när enheten kontrollerar de kan slutat fungera återanvändas på din Raspberry Pi. Efter att ha avslutat detta instructable, du kan bli intresserad i försökande ute den följande instructables:Återanvän...

Installera Linux Infrared Remote Control (LIRC) paket

IntroduktionLinux Infrared Remote Control (LIRC) är en svit av program som styr den IR hårdvaran av Pi-hallon. Lirc debian-paketet innehåller ett antal program:ircat - Skriv ut strängar när du trycker på knapparnairrecord - ansökan om inspelning IR-k...

Hur man gör en Remote Controlled Stunt bil hemma

I detta Instructable lär vi att göra en fantastisk gadget som varje kille önskat och hade också iallafall försökte en gång göra det under hans barndom. Det är inget annat än en Remote Controlled bil och gissa vad, i detta instructable, vi kommer inte...

Remote Controlled Arduino Car

Jag har alltid gillat att gå till lägren, etc där det finns många av mina vänner, jag har alltid gillat att ha en massa vänner och en dag när jag letade upp youtube för fjärrkontroll bilar, och hur de gjordes, jag listat ut att jag kunde göra en till...

Öka känsligheten för IR Remote Control

detta instructables är att guida dig på hur du kan förbättra känsligheten av IR-fjärrkontrollen. Modell av fjärrkontrollen är AXD7461 för din information.Steg 1: Höljet blockerar IR-signalen Gemensamma anledningen till att IR-fjärrkontrollen inte är...

RS-232 IR-mottagare i en seriell anslutning (LIRC) dator Remote Control

detta instructable avser att visa dig hur du skapar en liten och enkel infraröda (IR) mottagare för din dator. Konfigurationen av programvaran är utanför omfånget för detta instructable, men jag använder denna mottagare med LIRC (Linux Infrared Remot...

Remote Control mörkar för $20

Så jag var trött på den mödosamma uppgiften att manuellt öppna och stänga mörkarna varje dag... och jag hade gjort motoriserade persienner innan med en kontinuerlig revolution servo vända staven när jag var liten men som inte ser trevligt med en serv...

Remote Control Robot Arm

detta är talet High School Science Olympiad Robot Arm som tävlade på Minnesota 2012 staten Science Olympiad turneringen med 32 andra lag. Jag byggde och körde denna fjärrkontroll robotarm för turneringen, utsläppande 8 (på grund av oförutsedda proble...

LinkSprite Ethernet Shield + yeelink WEB remote control IO

Ethernet-Shield kan omedelbart Internetkonnektivitet för Arduino projekt. En ombord Wiz5100 ethernet styrenhet hanterar upp till fyra TCP och UDP-anslutningar, stack bara det till en Arduino att skapa dina egna enheter på nätverket. Enkelt kontroller...

Trådlös Phone Remote-Controlled LED Strips: RasPi w / Fadecandy driver w / WS2811/WS2812 adresserbara LED Strips med TouchOSC Smartphone App med Iphone eller Droid

Här går en allt mer omfattande design översikt över mitt senaste projekt. Nedan är en video som jag har lagt upp visar vissa funktioner:Den ursprungliga idén progressionen gick ungefär så här:Adresserbara lysdiodsrand (s vi vill alltid ha mer skinand...

Justerbar kattunge/katt sele

min katt gillar att gå ut i koppel och trampa. Vi har en kattunge som är för liten för att lagra köpte selen men vill gå ut. Jag har ett gäng av dessa elastiskt pannband liggandes så jag fick en bra idé!Steg 1: Knyta två tillsammans jag tog två och h...

Grunderna i förvandlar ditt Remote Controll fordon till ett autonomt System (Drone) genom att använda en Arduino

jag började detta projekt med målet att billigt vrida min RC helikopter till något av en UAV eller åtminstone att passa vissa sensorer att minska kollisioner och andra "mis haps."Nu är tyvärr i början av projektet missbedömde jag min lilla helik...

Paracord katt sele

min kitty, Woble, 3 ben överraskning katten, ville gå ut och comersial redskap skulle inte fungera för honom om inte jag ville spendera stora pengar för speciella redskap gjorde för honom. Så gjorde jag honom en sele som han blir inte av, och jag tro...

Kindle Web Remote Control

BeskrivningDetta är en systemlösning till remote Sidändring på en kindle. Kort sagt, kör jag en webbserver från min kindle. Detta tjänar ett cgi-skript som imiterar en knapptryckning på min kindle. Jag åt skript från en webbläsare på min telefon.Dett...

Remote control Gripper bot

Ett par månader tillbaka min son bad mig att göra honom en avlägsen kontrollerade bot. Han gav mig en lista över vad han ville och vi minskat ner en hanterbar lista det :) Detta är vad jag hamnade byggnaden för honom...Möt klämmor, en mobil remote gr...

Gör en LED katt sele

Om du har en katt som äventyr, ska du sy honom denna LED västen så att du kan gå på nattliga äventyr. Camping med katter?! Ja!Steg 1: Samla materialA LilyPad batteri hållare med på Off knapp: https://www.sparkfun.com/products/11285B LED: https://www....