Remote Home Automationjag har velat skicka detta projekt för ca 3 år nu men aldrig kunde hitta tid. Åh bra behov måste som djävulen enheterna som de säger och det är här för dig nu. Jag hoppas det kommer över klara, om inte låta mig veta och jag ska fixa det. Med det sagt:

Hem automationssystem är cool. Du kan använda dem för att styra din musik, hem temperatur, ljus, theater system, sprinkler, VVS, larmsystem etc. Tänk på Jetsons utan flygande bilar eller dumma kläder. Det är vad det 21: a århundradet är tänkt för att vara som folk, och det kommer inte att komma på egen hand vi har att bygga den.

Tillbaka i 2007 och 2008 gjorde jag en Home Automation System som en del av min projektkurs, och att automatisera en del av de uppgifter som jag stött på i mitt dagliga liv. Detta projekt är fortfarande långt ifrån fullständig, och vad jag presenterar här är bara toppen av ett isberg, är det en bra utgångspunkt att få dina fötter är våta, och att bygga på. Jag ska försöka och täcka alla grunderna i vad och varför jag valde att genomföra vad jag gjorde då. Jag kommer också lägga en massa uppgradering planer som lätt kan genomföras.

Om du har några frågor, synpunkter, kritik gärna låta mig veta detta är min första instructable. Om jag gjorde systemet över idag skulle det vara lite olika cuz jag har lärt mig mer sedan sedan, tech har förändrats, och jag har inte längre en hemtelefon linje som utgår från hjärtat av systemet. Bara inte mäta mina val då baserad på dagens yardsticks. Vissa delar kommer att få ganska ordrik, men jag ska försöka och ladda i bilder att hjälpa med det längs vägen. Hoppas ni har lika kul med det som jag har!

Jag menar detta instructable att illustrera många BYGGSTENAR som kan användas i ditt hem automationssystem. Vänligen ignorera behandla varje subsytem som ett lego block, om du vill använda den gå för det, om du tycker att det är dum det.
(Som en rättvis varning kan jag få ordrik hoppa över den om du inte intresserad! Känn dig fri att berätta för mig där jag bud upp jag inte tar illa upp.)

Detta kommer också att mitt inträde i den 3: e Epilog utmaningen, liksom Makerbot utmaningen jag önskar jag hade en annan månad uppdatera info eftersom det är mycket mer, men jag hoppas du gillar det som det är.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Remote Home Automation exempel - Arduino + Ethernet Shield

Välkommen igen!I detta Instructable jag kommer detalj hur man använder olika sensorer och objekt med en internet ansluten Arduino. Enligt min åsikt, detta var ett mycket roligt projekt att sätta ihop och mixtra med! Plus, jag måste bättra på min HTML...

ESP8266 Home automation Del1

Alla hört om Home automation. Det är ett intressant tema och många tyckte om att göra hemmet lite smartare. I detta instructable jag visa er mitt sätt att göra ditt hem smartare och några råd att inse det. Jag arbetar med den populära ESP8266 nod-MCU...

Uber Home Automation med Arduino & Pi

[REDIGERA] Jag skapade ett forum för att samarbeta på gateway kod.http://homeautomation.proboards.com/Board/2/openha...För några år sedan, blev jag en hundägare för första gången. Kändes inte som lämnar Cody i kenneln ensam hela dagen. Jag hade en we...

SMART HOME AUTOMATION

I nuläget finns det många typer av Home Automation Systems i vår marknad. De flesta av dessa är enkla hushållsmaskiner styrning system som DTMF kontrollerade hushållsmaskiner, RF baserade apparater hemma styra, GSM baserade hem apparater kontroll (Ho...

Installation och konfiguration av OpenHAB. Del 6: Sakernas Internet, Home Automation

FörordSå, om du har följt de tidigare delarna (IoT - "Intranät" saker: Home Automation. Del1: IoT, introduktion och framåt) du kommer att ha dig en IoT nätverk liknar den som visas ovan (bild 2 och 3). I denna del kommer vi lägga sista touch. An...

Skapa din första IoT Ethernet-enhet. Del 5: Sakernas Internet, Home Automation

Detta är en "twofer" (två för en) är den första delen (A) Ethernet motsvarande sin WiFi ESP8266/DHT22 baserat föregångare med en extra I2C LCD-display för sammanfattningsdata (se andra bilden ovan). I del (B) vi kommer att utöka design (se först...

DIY Home Automation för nybörjare. Absolut ingen kodning eller lödning behövs. Android/Arduino för att växla saker på och av

Denna instructiable är att den absoluta nybörjaren. Om du kan hantera en vass kniv utan att skära kan fingrarna av dig göra och anpassa denna hemautomation controller.Dessa instruktioner är också on-line på www.pfod.com.au under Android / Arduino för...

ZigBee Home Automation

Bli en ZigBee Home Automation gateway Kinoma skapa och kontrollera din belysning.Steg 1: översiktMånga apparater hemma inkluderar trådlösa lampor som stöder ZigBee hemautomation, en trådlös standard som möjliggör smarta objekt att arbeta tillsammans...

Gest baserat Home Automation med Intel Edison (Intel IoT))

Gest baserade hemautomation är det nya sättet att interagera med elektriska apparater tillgängliga på vårt hus. I detta projekt kommer vi att använda sensorer i stället för kamera för gestigenkänning, eftersom det ger bättre konsistens, miljö oberoen...

ESP 8266 Wifi kontrollerade Home Automation

ESP8266 är en stor sak för att börja Wifi och IOTDet är också billigt och användas för att göra cool projekt som är anslutna till Internet. Lär dig hur man gör ett enkelt IOT projekt med den. ESP8266 WiFi modul är en fristående SOC med integrerad TCP...

DIY Smart Home Automation med Android

Smart Home Automation Låt användaren för att styra hem från hans eller hennes telefon och tilldela åtgärder som bör hända beroende på tid eller andra sensormätningar som ljus, temperatur eller ljudet från alla enheter i nätverket hemautomation.VAD KA...

Bygga din egen Home Automation och Monitoring System

I detta Instructable, kommer jag gå igenom stegen för att bygga ett ED-E (EDison-Esp8266, uttalas Eddie). ED-E är en Home Automation och övervakning System byggt med Intel Edison och Esp8266. ED-E består av två delar:BasenhetenWiFi enheterBase enhete...

Laser baserade Intruder Alert! (Home Automation)

Hej alla!Jag Geeve George en MAKER stolt från Indien!Jag började göra vid en ålder av 10 och min iver för att göra fortfarande fortsätter som jag är fascinerad av de oändliga möjligheter och möjligheter som tekniken erbjuder!Hatt! är min serie av hem...

Home Automation med Raspberry Pi, Arduino, Domoticz, MySensors.

Hej Fellow beslutsfattare,Detta är min första Instructable på Home Automation. Tanken är att bygga en controller och trådlösa noder för att kontrollera och övervaka.Efter en massa hit och prov med många olika styrenheter som OpenHab, DomotiGa, sedan...

Raspberry Pi Home Automation - kontroll lampor, datorer, CCTV och mycket mer!

Hej killar, det första jag skulle vilja presentera mig för alla. Mitt namn är Jack, vanligen kallad Jackk eller JackkTutorials över på YouTube där jag technology handledning men främst täcka Hacking & säkerhet och andra användbara saker som du normal...

Raspberry pi Home Automation Server

Raspberry pi är en fantastisk liten dator för priset. Nu när du har kan en raspberry pi få det att fungera!En web-server kräver inte mycket arbete med Computer power eller disk utrymme. Med lite php och enstaka python kan vi skräddarsy apache-webbser...

Raspberry Pi röst Recoginition Home Automation

Hem Automation eller Domotics är en happening fält, tidigare stora namn som CRESTRON, AMX, LEGRAND BITICHINO etc var populära lösningsleverantörer. Sen har ett antal företag angett i striden, nu är Apple, Samsung och LG alltför allvarligt till hemaut...

Smart Home Automation med Android + Ethernet Internet + Arduino

Hemautomation blir mer och mer populära, prisvärda och fascinerar människor. Internet erbjuder sådana möjligheter som aldrig förr. Imponera på dina vänner visar på Smartphone som du kan växla på/av-lampa i din lägenhet miles bort och samtidigt se det...

PIR Home Automation

SENSZY (Version 1) - Home Automation med PIRJag är sjuk och trött på att trycka på knappar för att stänga på ljus och fan av mitt rum, så jag tänkte på att göra en automation krets för mitt rum, men jag ville inga knappar att trycka ännu ingen skärm...