Rengöring av mynt med elektrolys

Hej.
Idag kommer jag visa dig hur man rengör gamla rostiga mynt. Jag vet att det finns tusentals videor hur man gör det men jag gör detta bara för att det finns massor av människor som tycker att elektrolys är för komplicerat och de inte är redo att göra det (som jag brukade vara)
så först vad du behöver är 9v batteri (eller 6v, 12v, 5v väggladdare) och alligator clips för att hålla mynt och 2: a sak sked.
När du fått detta allt du tar plastbehållare (jag använde nutella glasbehållare) och fyll upp det med ljummet vatten.
i vatten kommer du lägga havssalt (en kaffe sked) och blanda det bara lite så att salt smälter i vatten

nu svarta kabeln är gnd och du kommer att klippa det till mynt och röd tråd till sked
Lägg den i vatten och se till att sked och mynt inte har conntact

och det är det.
från cristal klart vatten på bara några sekunder ser du brown, full av lera vatten.
Jag sa att du kan använda väggen charer, med batteri är verkligen långsam och batteriet inte länge, jag föredrar att använda 6v eller 12 v laddare, kan du lämna det i 2 timmar och myntet kommer att vara ren

endast en uppmärksamhet, vänligen gör detta utanför eller i ventilerat utrymme eftersom denna process släpper H (väte) och det kunde få i brand

men inte rädd för, bara göra det

Relaterade Ämnen

Bygga en marsvin bur med enkel rengöring! (Projekt med barn)

Mina barn har deras tre marsvin delas mellan sina två sovrum och två burar. De behövde ett större område och att sätta ihop dem är meningsfullt eftersom de är mycket sociala djur. Men detta projekt var mer om möjlighet att spendera tid med min son oc...

Lätt restaurera och rengöring stål med magic fiber klubbor

ville testa dessa fiber klubbor som jag hittade på nätet för rengöring annonseras som "magiska pinnar" för en lång tid. Så jag använde en stor par trädgård saxar hittade jag som kunde använda en del arbete för att testa.Steg 1: Hitta ett objekt...

Rengöring gamla tegelstenar med 'Gustavs hammare'

jag bor i det europeiska låglandet - en liten sedimentära platt landremsa start i norra Frankrike och glider norr över norra Belgien aka Flandern, Nederländerna och Danmark.Marken är bördig, här, och som tillhandahåller vatten (för att göra öl), mat...

Rengöring Marina fossil med vinäger

En av de enklaste sätten att rengöra Marina fossil är med vinäger.Steg 1: förfarande Lägg till 2 koppar vit vinäger i en skål och placera den marina fossilen inuti. Vinäger börjar skum, är det en reaktion mellan acetic acid i vinäger och kalksten på...

Rengöring Sea glas med protes tabletter (och smycken, vattenflaskor, basmaterial, glas, Damejeanner, toaletter, etc.)

Protes renare har flera användningsområden. Det är bra vid rengöring av små föremål som smycken, hantverk leveranser (ex. hav glas, mosaik, etc). Det gör sig av mineralfyndigheter och ger glans.Steg 1: Blötlägg Placera dina pjäser i ett grunt fack. L...

Hur man gör hemgjord rengöring våtservetter med hållare

My Baby M är en katastrof när det är dags att äta. Vi får mushed jordgubbar eller ost överallt. Jag gillar hans hög stol för att vara ren, men jag gillar inte att använda Clorox eller Lysol torkar på en yta som han kommer att äta på. Så jag tänkte at...

Rengöring legering hjul med ugnen renare

om du äger ett fordon med lättmetallfälgar vet du hur svårt det är att rengöra bromsdamm utanför hjulen. Ingen mängd av tvål, vatten och skrubba kommer att få bort det inte ens en högtryckstvätt kommer att göra mycket av en buckla i det, men som ni k...

Vinyl Record rengöring med ett ultraljud diskbänk

Rengöring av vinylskivor med en Ultrasonic Cleaner. Detta fästingar alla rutor med hälsningar till icke-kontakt med ytan av posten och de kan rengöras noggrant. Mikroskopiska dammpartiklar tas bort från botten av rekord spåret. Mindre fysiska kontakt...

Rengöring av smuts från min motor.

Efter ersättande valve cover packningen på min civic, jag ville ha en ren upp för motorblocket. För mycket smuts på det genom åren och även om det fungerar mycket bra, jag vill veta om det finns framtida olja gråt.Steg 1: rengöring! Med motor avfettn...

Survival skjutvapen rengöring Kit

Bob väskor blir allt populärare. Tusentals väska konfigurationer, de flesta har skjutvapen. Jag har inte sett ett enda inlägg om rengöring kit för nämnda skjutvapen. Jag förhoppningsvis undervisar du något nytt. vem som helst bygga en påse har förmod...

Kedja rengöring

Jag har byggt en trädgård gunga plats för sommaren. Placera det mesta har återvunnet eller repurposed från någonstans eller annat.Jag behövde ett par meter från kedjan att stödja sätet, allt jag hade var verkligen rostig och såg inte mycket smart all...

Verktyg för 8mm Mauser rengöring

detta är min 8mm jugoslaviska Mauser. Det är en bit historia och kul att skjuta. Snart lärde jag mig några speciella verktyg skulle vara till stor hjälp för att slita ner till ren. Detta Instructable visar de speciella verktyg jag använder, mest som...

Pelleten pistol rengöring fläckar från används torktumlare ark

kommersiella rengöring fläckar är gjorda av ett icke-vävt material, är ca 1-3/8 tum kvadrat och kostar ca $2,50 USD per 100. Om du inte mycket anal retentaive och rengör dem efter användning med en de Fettpress diskmedel, skölj väl och låt dem torka...

Återuppliva ett gammalt Mikroskop: korrekt rengöring, ny ljuskälla (med plywood) och Kameraadapter

Älskar du vetenskap?Om svaret är ja, behöver du ett Mikroskop. Varför, frågar du? Eftersom du kan ha en glimt av världen annars osynliga. Och även du kan bifoga en Raspberry Pi och en Ipad (eller någon annan form av skärmen).I början av mikroskopi, v...

KOMPLETT underhåll med rengöring

detta instructable är att visa dig hur man gör en full underhåll med rengöring för skateboards. Det kan ta lite tid att göra så få redo för att ta den som bär en del och tar den tillbaka tillsammans. Jo jag kommer att sluta snacka nu och få detta ins...

Göra rengöring upp lätt och billigt med dessa tips

städning i hemmet eller kontoret kan vara frustrerande och rengöringsmateriel är ofta dyrt. Jag vill dela några super billigt, effektivt och bekvämt korrigeringar för att städa upp.Steg 1: Fixa den irriterande sprutan Detta är sådan en no-brainer att...

Hur man rengör ett öre med het sås

jag älskar sås (vissa kallar mig "Sågar Baws") men av någon anledning min mun inte kan hantera värmen i het sås. Något händer när het sås träffar mina smaklökar som skickar min mun i en frenesi, ger mig en kall svett och gör att jag vill att ras...

Rengöring och grundläggande Fabriksrenovera en gammal, vänster ensam gitarr

I maj 2013. Jag ärvde en fin gitarr från min vän Gyurka, som gick bort för 9 år sedan till den dagen. Sin goda gamla gitarr var kvar ensam i hörnet i år, hans fru kunde inte röra det instrument som stod där som min vän senast lägga ner. Det var en lå...

Borra motordriven borste för rengöring av KORGFLASKA

hur man skapar en borr drivs borste för rengöring hårt att nå platser.SlangklämmaSämskskinn / ChamoisDrill1/2 tums diameter trä pluggen (trä är ett bra samtal om du städning glas. En aluminium pluggen kunde fungera, men bara vara noga med att inte kn...