Renovera gamla laptop till nya säkert maskinJag är säker på att du har hamnat i en situation där din nuvarande laptop bara inte klippa det. Den har skråmor och repor, färg är bortnött, och dålig maskinen är bara chock full av virus som bara inte kommer att försvinna och det bara hålla inte dig säker. Jag hade en dator som denna, men hellre än bli av med det, jag tänkte att jag skulle städa upp och starta nytt.

Detta sätt kan vi ta en gamla, skadade dator och spara några pengar att göra fungerar som nytt igen för mer än 30 USD (jag betalade mer som 15-20 dollar), så du behöver inte att släppa 500$ för att få en helt ny dator. Dessutom denna renoverade dator kommer att köra snabbare och kommer att vara mindre benägna att få virus i framtiden, samt att hålla du säkert från nyfikna ögon!

Som ett resultat, detta Instructable är uppdelad i två delar – den delen där jag gå igenom den nya lack, och den del där jag vände min gamla laptop till en fräsch, säkert, och snabbt ny maskin, bra som ny!

Så, ett slags innehållsförteckning här:

1) den renovering av datorn

2) andningen nytt liv i datorn (genom att installera Linux, antingen genom att göra en full wipe och installera eller genom partitionering för en dual boot)

3) installationen av program och undervisning av vanor att förvandla den till en säker, tillförlitlig maskin som kan användas som vanligt medan du fortfarande håller du och din online-vanor säker.

Detta fungerar naturligtvis med en stationär PC, men processen att ta isär är annorlunda.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gamla Laptop konverteras till nya Media Center PC!

Hej alla! Detta är :) mitt senaste projekt och jag gillar det verkligen! Jag hoppas du njuter. Konvertera en gammal bärbar dator till en media center-datorn var välbehövligt i mitt hem. :)Steg 1: Ta isär gamla laptop!Den enklaste delen av hela projek...

Ansluta robotic hjul till din gamla laptop

har du en gammal bärbar dator bara liggandes, medan du använder din skinande nya en att spela WoW och surfa interweb? Har du någonsin tänkt "Jag skulle vilja bult några hjul på det gamla laptop och kör det runt"? Kanske vill du bara en mobil låg...

Gamla laptop skärm till Monitor

så min laptop fick gamla och plötsligt sluta arbeta. Men LCD-skärmen var fortfarande OK, så, varför inte göra en andra skärm för det? Många människor kommer att berätta det är omöjligt, men det är inte! Du behöver bara rätt delar (:Hänvisar till denn...

Gamla böcker till nya träd

göra en helt ny träd av papperDetta instructable är avsedd att hjälpa dig att omvandla gamla böcker till nya träd.Material:1) bok2) tejp3) kort4) händernaSteg 1: Steg 1 till lycka Nu började vi fåFå din bok och starta vikning.Vik varje sida mot mitte...

Omvandling av en laptop till en Steampunk 18.5" Tablet PC

jag var inte riktigt redo att börja detta instructable; Jag är fortfarande i utvecklingsmässiga faser av projektet. Men när jag såg tävlingarna för den göra den verkliga utmaningen och Shop Bot utmaningen; Jo jag var bara tvungen att få detta "vänner...

Hur du återvinner gamla Laptop batteri

Välkomna alla. I detta instructable jag visar dig hur du kan återvinna gamla laptop ackumulatorn packe. Om du använder en bärbar dator då efter några års användning batteriets prestanda minskar och en tid kommer när ditt batteri är inte längre strömf...

Gamla laptop Media Center - XBMC

alla har massor av filmer, serier, bilder och musik. Med XBMC kan vi samla alla dessa uppgifter och spela det på din platt-TV.Jag kommer att visa dig grunderna för göra en lätt mediacenter. Efter som jag ger dig några alternativ som du kan göra efter...

Laptop till skrivbordet konvertering

i detta instructable, du lära dig att förvandla en gamla, trasiga laptop till en trevlig skrivbord. Projektet innebär en total omarbetning av datorns hölje. Med detta mod, kan du ge nytt liv till en gammal bärbar dator. För att göra detta, behöver du...

Hur du använder gamla LAPTOP

Detta jag nstructable är tillägnad min gamla laptopHP Pvallion Dv6I detta projekt blir nog berätta om de möjliga användningsområdena för vår gamla LaptopI'f du har några frågor eller förslag Kommentera nedan :)Klicka här för merOckså berätta för mig...

8-portar USB-laddare från gamla Laptop nätadapter

Numera, använder vi fler och fler elektroniska produkter i vårt dagliga liv, som bärbara datorer. Efter de bärbara datorer skadade, nätadapter av dem är ofta användbar. Men folk kasta brukar bort eftersom de har inga andra sätt att användas. Vi gjord...

Hur du gör USB Powerbank från gamla Laptop batteri

Återvinn din gamla laptop batteri till en usb driva bank.Stegen är prydligt förklaras i videon,...

Bänk nätaggregat från gamla Laptop Power levererar

letar efter en strömadapter för mixtra hemma, jag hittade massor av alternativ för konvertering av gamla stationära dator tillförsel (ATX) in i fast och eller variabel bänk PS Jag hade några gamla laptop tillbehör hemma och tänkte att de kunde använd...

ÅTERANVÄNDA din gamla LAPTOP batteri för att göra en POWER BANK

[Spela Video][Solar Power Bank]För några månader sedan fungerade min Dell laptop batteri inte. När jag koppla ur den från huvudsakliga växelspänning, stängs laptop av omedelbart. Efter några dagar av frustration, jag ersatte batteriet och höll den dö...

Uppladdningsbara nödsituation bärbara fläkt med (gamla laptop batteri)

material som krävs förDelar:gamla laptop batteriSwitchWirelödaVerktyg:lödningGunskruvmejselskyddsglasögonlimpistolskärareSteg 1: montera Nu lägga växeln genom hålet du gjort. Löda den negativa sladden från fläkten till ett stift på switchen och löda...

Geek - kreditkort/Business card innehavare från gamla laptop hårddisk.

En geek-ed upp företag / kredit korthållaren.Jag kom upp med denna galna idé när min laptop hårddisk dog och var i princip oanvändbara. Jag har tagit de färdiga bilderna här.Steg 1: Vad du behöver.Vad du behöver är följande.1 x gamla laptop hårddisk...

Så vill du reser till nya Zeeland?

Hur man kommer dit?Om att gå?Vad göra?Vad är det?Vad man ska ta?Steg 1: Nya ZeelandVi har vänner som emigrerade till nya Zeeland ca 40 år sedan och har inbjudits över att se dem många tid. Vi stod emot deras gästfrihet som går för normalt 2 veckor av...

Förvandla gamla jeans till en påse

Hej gott folk!Detta är mycket enkel, lite tidskrävande sätt att förvandla din gamla jeans till en cool väska.Steg 1: du behöver... du behöveren gamla jeansen symaskintråd på färgen på dina jeanspar av saxetcSteg 2: sticklingar först klippa dina jeans...

Hur till vända gamla badrummet till ett labb

beslöt jag att göra mitt gamla badrum till en elektronik lab. Innan jag bygga lab, började jag att universitetet forskningslaboratorier för att samla in informationen som krävs. Då jag får vissa delar och börja göra. Det finns några grundläggande ste...

Hur man vände ett par gamla jeans till ett par bojad shorts

Just gjorde ett par gamla jeans till ett par bojad shorts. Älskar det!...