-Rensning vatten från en/c kärna/förångarenhur man rensar ut vatten från från ett normalt hem luftkonditioneringssystem.
Se Steg
Relaterade Ämnen

10 skönhet fördelar med vatten │ hud, hår, humör, energi, ögon + mer

Hej älskar! Här är 10 skäl varför dricksvatten varje dag sparar din hud, hår, humör och så mycket mer! Jag har sett en skillnad i mitt humör mest av allt. Konstigt är det inte? Hur vatten kan påverka dessa saker i våra kroppar? Låt mig veta i komment...

Bygga en stor själv vattna trädgården & växthusgaser från återanvända material

Detta instructable visar hur jag byggde en mångsidig och låg underhåll ovan mark trädgård & växthus. Denna trädgård planter själv vattning, fukt reglering, själv fyllning, själv skyddade och bärbara (med hjälp eller utrustning). Även om inte helt gra...

Gör en professionell kvalitet Mask för $15 (och en hel del armbåge fett)

Så, jag gillar att göra mina egna kostymer till halloween. För detta år beslöt jag att göra Gin från Hotarubi ingen Mori e. Nu, jag har haft erfarenhet i de senaste gör maskerna, men ingen av dem har visat sig mycket väl. Detta med tillägg av att int...

Betong BRASSRÖKARE

En cement planter baserat på ditt ansikte? Varför inte? Du kan måla den i så många olika sätt och använda valfritt antal växter för att få ett annat utseende.Jag har på handen några av material från tidigare Instructables bygga nätter att vi har gjor...

Ryktade sweet potatissoppa med bacon

om du har sett mina recept på här, du vet jag gillar sötpotatis. Jag äter dem minst ett par gånger i veckan!Detta är definitivt min nya favorit: Batatsoppa på vatten. Jag gjorde denna soppa upp för några veckor sedan när det var sent och jag var hung...

Vodka flaska bädda i is

Vodka på is - Klicka här för mer gratis videor inte gillar varma vodka - bädda in hela flaskan i is - Använd en tom cola/etc. flaska plats vodka flaskan inuti, fyll med vatten, tejpa och frysa - kommer gärna hålla flaskan kall innan du avslutar det p...

Spark Core växt monitor

Använder en gnista kärna att övervaka vattennivån och tweet den nuvarande nivånBakgrund:Vi har en planta som ständigt lider en lokaliserad torka – att vara lugn innebär att det tenderar att få ignoreras och slutar torka regelbundet.Av nödvändighet ha...

Rejäl potatissoppa

detta är den perfekta soppan för en snöstorm - varm och krämig, med massor av potatis och bacon bitar. På hur potatisen kokas sluta du med bitar som är stekt, karamelliserad och kokt, så en soppa som kan vara tråkig är full av texturer och rik smak....

Regenererat trä platta picknick bord med Planter/is tråg

här är våra regenererats trä Flat Pack picknick bord med Planter (jag vet. Det är en munsbit). Det finns en avloppsränna kör ner mitt under bordsskiva ytan som kan fyllas med is att sätta din öl i en varm dag, eller för plantering örter (reach över b...

Bygg detta Solar Powered hydroponiska vatten trädgård på hjul - måste läsa!

Build detta fantastiska solar driv, helt fristående hydroponiska trädgård och växa största blommorna, den godaste frukt och grönsaker som du kan faktiskt leva på året runt. Avsedda för utomhusbruk det kan lika gärna användas inomhus. Denna maskin kan...

Förstärka bil Remote avstånd med din hjärna!

Du är i en fullsatt parkeringsplats och glömde där du parkerade bilen. Du försöker trycka på knappen på din fjärrkontroll, men bilen är tydligen alltför långt borta. Du kan tillbringa nästa trettio minuter racing upp och ner på parkeringen, hålla din...

Schwarzwald Zombie hjärna Cupcakes

inget säger meningslöst/läckra gore som chomping in i en svart skogen zombie hjärna cupcake! När du tar den första tuggan, fyller cherry "blod" inuti munnen! Jag älskar hur mörk choklad par med sötma från körsbär.Jag vet att det finns en 5 del,...

2 Ingrediants, vatten, tvätt tvål i 1 timme eller mindre

flera år sedan började jag att göra min egen tvätt tvål. Min syster delade sina erfarenheter med mig medan jag besökte henne. Hon har alltid varit en trogen kund av Tide produkter. Hon berättade att detta var jämförbar med tidvattnet. Jag var såld på...

10 skäl att dricka citronvatten + DIY citron infunderas vatten! │ Hud, hår, energi & mer

Jag har varit dricksvatten med citroner varje dag ett tag nu, och jag älskar det! Jag har sett så många förändringar i mig själv, från min energi nivå att min hud!Vatten är bra för dig:1. hjälper till med matsmältningen 2. Renar munnen för dålig ande...

Hjärna i en burk!

Varje galen vetenskapsman måste ohyggliga exemplar och dementa experiment på displayen. Om faktiskt experimentera med Reanimationen eller bara hålla en extra hjärna å för en regnig dag, är hjärnan ett klassiskt exemplar!Här är vid liv, med blinkande...

Hemgjord djupt vatten kultur Hydroponics System

Detta är en DIY djupa vatten kultur hydroponics. Detta är den första Hydroponics system som jag byggt. delarna är lätta och billiga för att hitta. Om du vill se hur min hydrofarm besök gärna min blogg. www.robertbrennan.ca...

CO2 Laser vatten flöde Monitor - Arduino Powered / Windows kontrollerade

CO2 Laser vatten flöde Monitor och larmDrivs av en Arduino och kontrollerade av anpassade program på en Windows PCAtt förlänga livslängden på en CO2 laser röret är det nödvändigt att pumpa kylvatten genom det medan det fungerar. Om pumpen inte eller...

Hemgjorda vatten bevis Laser innehavaren

göra en vatten bevis laser hållare som gör att du kan lysa en balk under vatten! Ser kyler, vattentät!, ser ut som en ficklampa!****************************************************************************************************Besök även min hemmagj...

Dusch raser: En energibesparing/vatten spel!

Detta är en post för göra energi tävling. Jag fick idén till detta spel genom att forska vad de största energiförbrukarna är den genomsnittliga hushåll, en av dem som duschar. Många av oss är skyldiga till med riktigt långa duschar eller kör vattnet...