Reparera ytor på gamla möblerI detta instructable jag lär dig en enkel knep om hur att lysa upp mindre repor och mindre vattenskador på äldre möbler.

Varning! Detta instructable är endast avsedd för små repor och mindre vatten skador.

Om du har riktigt stora repor eller sprickor eller allvarliga vattenskador, söka upp hjälp från en proffesionell.

Gör inte detta på autentiska antika möbler. Även om detta är rätt processen för glänsande upp antika ytor, tar återställa antika möbler på rätt sätt verkliga proffsen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återuppliva gamla möbler

i detta instructable jag hoppas kunna förmedla på alla hur lätt det är att stänga gamla möbler ino en showpeice som du har i år framöver. Oavsett om det är något fick du från din familj eller något du hittat på sidan av vägen (så länge det är structu...

Fordonsreparationslackering gamla möbler

Detta exempel visar hur man refinish cedar av bröstkorgen, men tekniken är densamma för alla trämöbler. Jag har också tagit en hel del information om andra tekniker, och deras för- och nackdelar, samt några tips jag har hittat för att göra jobbet lät...

"Fixa" upp gamla möbler med decoupage

jag var ute efter möbler för min barnens rum på en lokal Goodwill när jag snubblat på två lite omaka skolan stolar och en slagen upp ritning bord. Trots deras kosmetiska utseende var de stabil och i gott skick. Jag bestämde mig att täcka toppen av ta...

Hur du återställer dina gamla möbler?

I denna handledning video kan du se återställandet av några gamla möbler steg för steg. :) Jag restaurerat ett par gamla natt stannande. Kolla upp det! ;)Allt du behöver är en gamla möbler, någon emalj och lite tid :)Steg 1: Handledning videoFölj oss...

Restaurera gamla möbler utan elverktyg.

Detta är min första Instructable, så klippa mig något slack.Detta är en mycket gammal stol men den har en hel del sentimentalt värde i min familj, det tillhört min morfar, så som speciella mödrar dag gåva jag återställt den till min mamma.Jag är inte...

Återvinn gamla möbler

jag såg på pinterest där många människor använt gamla lådor som krukor.Häromdagen när jag gick runt min mans affär, märkte jag två drar i skräp högen. Jag frågade honom om jag kan få dem. Han sa "nej!" Ingen mer skräp (vilket är konstigt efterso...

Reparera och anpassa gamla hörlurar

Hej alla detta är min tredje instructable hoppas ni gillar den.Jag var väldigt trött på min hörlurar kablar blir vridna eller att få skära, på grund av brist på elasticitet i trådarna, och det värsta problemet av allt är att när din tråd hörlursuttag...

Papperskorgen till Treasure, använda spraypaint för att refinish curb-hitta möbler

Jag har velat göra en instructable länge men slutligen var motiverad av Krylon Spray paint tävlingen och ett skott på en Ipad. Eftersom detta är min första instructable jag ber om ursäkt om jag ströva. Det finns mycket jag vill lägga in i detta så ja...

Återställa trämöbler

Med denna artikel vill jag förklara set för steg restaurationen förlopp av trämöbler.Restaurering är en värld som erbjuder oändliga möjligheter för våra gamla möbler och ger andra chans till antik bitar full av charm och personlighet. Jag går vidare...

Fordonsreparationslackering en gammal bit av möbler på ett fynd

såg jag denna gamla natt stå på en lokal gemensamt där sådana pärlor kan fås. Det är från en plats i Pittsburgh kallas Konstruktion Junction vars uppdrag är att återanvända och återvinna byggnadsmaterial och möbler, och de är awesome. När jag såg den...

Upcycled trädgårdsmöbler

fantastiskt vad ett lager färg kan göra att trötta gamla möblerSteg 1: Innan... sorgliga gamla stol behöver lite näring... Lätt slipas ned bord och 4 stolar att säkerställa färg tog i trä. Medelhög lönegrad sandpapper är bra för detta.Används en mjuk...

Hur du ger dina möbler en gammal look

Här är vad du behöver:→sandpapers-60, 80 och 120 grus→sanding block→finish för att förstora→acrylic och trä färg→Rags→Protective glasögon→Dust mask eller respirator→Wear gamla kläder att du inte misstycker att få dammiga och kanske färgas.Steg 1: sli...

Hur man säljer begagnade möbler

det har aldrig varit enklare att göra några dollar genom att sälja dina gamla möbler på nätet. Secondhand shopping har blivit alltmer populärt och internet har gjort det enklare än någonsin att bli av med dina objekt. Följ dessa tips från erfarna sec...

Sweet Dorm möbler

en månad innan skolan började jag trodde det skulle vara snyggt att ha några gamla bilsäten som min dorm möbler i stället för de crappy futons som alla andra har. efter en vecka av planering, jag började söka efter platser och hittade några för ett a...

Hur till återvinna utemöbler kuddar

bestämde jag mig att återvinna vissa gamla utemöbler för en vän... Visade sig inte illa... Jag hoppas att min hur man hjälper någon annan som måste göra ett liknande projekt.Steg 1: Det första steget är att tömma alla gamla beläggningar av dynorna......

Predator Bio Mask - Pepakura (uppdaterad)

gjorde jag en hjälm Master Chief från Halo ett par år tillbaka för ett utrymme flicka skjuta. Jag avsluta inte verkligen det med hög standard, bara målas det upp med alla aspekter på plats. Tycktes ser OK för mig, men jag gillade Pepakura systemet så...

Art Deco inspirerade trä rekonditionering behandling

Jag köpte denna tabell som används för länge sedan och det var inte i bra form då. Dock med alla drippy koppar och stökigt rätter som har ställts in på den genom åren, har lacken skalar mer. Ganska mycket varje gång jag skulle rengöra det skulle bli...

Bambu trädgård bord och stolar renovering

Samlas i en vilja förnya din gamla bambumöbler fyll den!Steg 1: Steg 1:Material lista över vad vi behöverLista;1 - akryl färger2 - stora och små pensel3-färg tunnare att rengöra fläcken4 - handske5-paint Bucket6-bambu möbler7-plast klipp (om någon sk...

Hur man bygger en underhållningsenhet

Hej igen,Jag gjorde övergången från en fett-backed TV till en bredare, smalare plasma och snart följde med en uppgradering till min förstärkare och högtalare - plasman såg löjligt på min gamla underhållningsenhet och nya förstärkaren passade inte.För...