Repurposed kalender till vägg konstJag hade en kalender jag ville bara kasta bort på grund av bilderna i kalendern. Jag hade också några kala väggar i min lägenhet som behövde lite dekoration. Detta är hur jag blev kalendern till ett canvas-liknande konstverk.

Material:

 • Kalender
 • Trä styrelser (3/4" tjock)
 • Träskruvar (4 x 1 1/4")
 • Skruvar (2 x 1/2")
 • Trälim
 • Sträng

Verktyg:

 • Såg
 • Drill
 • Sax
 • Häftapparat
 • Klämmor
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du lägger till din favorit sport lagets kalender till din Google kalender

detta är en bild instruktioner på hur till tillägga din favorit sport lagets kalender till din egen, personliga Google kalender....

Papperskorgen till gården konst eller tänka utanför boxen

mycket till glädje för barn och förtret för mina stackars grannar och zonindelning mannen, jag är en multimedia artist och en av mina favorit medier är upphittade föremål, även om jag vet att min smak inte är allas tycke jag hoppas du njuta av detta...

Tröja till vägg konst

En av min 2014 resolutioner var att gå upp i vikt. Jag hade alltid varit tunna, nästan tanig och sätta på massan var svårt för mig. Det tog en hel del arbete men jag lyckades. Den nackdelen var ingen av mina cool t-shirts passar längre. Jag donerade...

Gamla T-shirt till vägg konst

Steg 1: leveranser Super lätt DIY om du har några gamla tshirts du gillar utformningen av men kanske inte bära längre.Allt du behöver är en duk konst styrelse, jag använde16 inches av 20. Jag sträckte sig skjortan och där jag ville ha det och används...

Att lägga till din egen konst till Dollar Store pussel

Flera år gjorde tillbaka jag en hel del konstmässor och trottoaren visar. Jag hade gott om målningar, men de var inte prissatt med webbläsare i åtanke. Jag behövde mindre, mer prisvärda objekt. Jag hade en vän som sålde böcker av hans konstverk och t...

Lägga till en riktig klocka kalender till din Raspberry PI

Raspberry Pi har inte lite mynt-batteri-drivna "Real Time klocka" (RTC) modul, som håller tiden även när strömmen är avstängd, eller batteriet tas bort.För att hålla kostnaderna låga och storlek small, ingår en RTC inte i Raspberry Pi. Om din Ra...

Ställa in iPhone till Hämta Gmail och driva Google kalender

om du vill använda ditt Google-konto med din iPhone vanligtvis du har att välja mellan Push (momentan) eller hämta (on-demand eller schemalagda) synkronisering. Detta instructable visar dig hur du synkronisera olika Google konto innehåll av olika met...

Bambu bild från en kalender / Cuadro de bambu usando un calendario.

jag har några gåva kalendrar från en asiatisk dollar store, jag behövde inte så mycket kalendrar även jag har några från 2012 har jag aldrig använt.Men bilderna är trevligt, med bonsais gradens och muren. Så jag recicled dem att använda som vägg bild...

Ananas kjol (att lägga till mönster till Sketchbook Pro)

om du gillar piña coladas... då kommer du att älska denna läckra ananas kjol. Jag ska visa dig hur enkelt lägga till en färdiga mönster till din linje konst i Sketchbook Pro!Att dröm det, rita det, bära det behöver du:En färdiga mönsterSkiss boka Pro...

Hur man gör en konst ram

Hej!Detta är en grundläggande in för en DIY konst ram, som har en 3D-effekt. Denna process kommer att fungera för de flesta tunna till semi tjocka bitar av trä som du kan hitta på din lokala konst och hantverk butik.InnehållsförteckningSteg 1: ta tag...

Skapandet av en klistermärke Critter och transmogrification av sin själ till en multi-purpose digital fil (aka skärning, scanning och Live-spårning i en vektor fil) - Jag gjorde det på TechShop San Jose

jag upptäckte nyss att jag inte kan dra tillräckligt väl för att tillfredsställa mina egna förväntningar, men jag har alltid varit riktigt bra med mina händer. Jag jobbar på ett FedEx-kontor, och märkte att när vi ser ett paket, systemet skrivs bara...

DIY Professional söker manikyr och nagel konst

Att ha stora snygga naglar ger en positiv känsla om dig själv. Naglar skicka ett icke-verbalt meddelande om vem du är; din emotionella välbefinnande. och att du bryr dig om dig själv. Visar dina idéer för konst, kultur, skönhet eller bara kreativa ro...

Småskaliga trä pixel konst (v2)

detta instructable är en uppföljning till mitt tidigare, som handlade om att göra pixelart av trä, tillräckligt liten så kan du dekorera ditt skrivbord med det. Målet med detta instructable är fortfarande samma, men metoden är helt annorlunda. I den...

BORDSTABLETTER med din konst från skrot linoleum:

jag fick nyligen en bra storlek ark av linoleum från en vän som var kvar från ett tvätt rum projekt och på väg till soptippen. Finns det något inom mig som bara cringes vid tanken. Jag älskar att använda linoleum i listigheten och, naturligtvis, min...

Att göra bra Modern konst

Modern konst är en konstig stil av konst. Du kan enkelt göra det men det är mycket svårt att göra det bra. Idag, jag kommer att visa dig ett bra sätt att göra sådan konst som så. Jag kommer att använda ett program som heter Deviant Art Muro.Steg 1: S...

Träffade Museum knappen Mini duk konst

Har du sparat några knappar från dina besök på Metropolitan Museum of Art? I så fall spara dem och förvandla dem till söta mini duk konst!Steg 1: Vad du behöverHär är vad du behöver...Träffade Museum knappar (år sedan, de brukade ge dig knappar att f...

Hur man säkerhetskopiera och överföra iPhone kalenderhändelser till datorn eller till en annan iDevice

om du inte lust att iCloud för att hantera och synkronisera din iPhone Kalender, eller du har en äldre iPhone, kan du enkelt säkerhetskopiera iPhone kalenderhändelser och överföra dem till en annan iOS enhet med den nedan metod via din dator, och en...

Laser etsning ginger snaps för Cookiepocalypse - jag gjorde det på TechShop

förra året var jag inbjuden till en Cookiepocalypse "Världens ände" cookie fest, ikonen mina vänner hade använt på inbjudan var Maya-kalendern med en bett tas ur den.Jag tänkte genast att det skulle vara häftigt att etch kalendern på några ingef...

Flådd väckarklocka

det är bara att en flått väckarklocka. Jag var trött på hur det såg ut så jag gjorde till en funktionell konst fred.Steg 1: avhudningJag har inte ett foto att visa dig men sin rakt framåt. Ta bara klockan isär. Sedan låg tarmar ut platt och mount. Ja...