Repurposed kalla Frame lock / Solar DehydratorSensommaren är den tid när jag är (förhoppningsvis) överväldigad med råvaror från vår trädgård. Det finns inget sätt som vi kan äta oss igenom hundratals tomater när de är alla på sitt bästa, så jag gillar att torka några av skörden på soliga sommardagar och dra ut dem när snön flyger och trädgården har försvunnit för ytterligare en vinter.

Jag har alltid använt quick'n "smutsiga set ups för min torktumlare, som gamla aluminium storm fönstret skärmar som torkställningar, men i år jag var ute efter en större yta och insåg locket på min 4'x 4' kalla ram skulle fungera ganska bra. Jag använder också regelbundet Tyghölje raden i min trädgård som som insekt barriär och murmeldjur-discourager. Nu har det ett nytt användningsområde som en del av min förkylning frame lock / dehydrator.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla Solar dehydrator t.ex. frukt läder eller äpple chips

Jag äger inte en elektrisk dehydrator. På sommaren låter en solar dehydrator bra., gratis, naturliga och inget slöseri som helst. Så jag skapade en... med bara de grundläggande och enklaste av redskap, lätt tillgängliga hemma och så att när de avslut...

Gratis, grön, solar dehydrator

varför torr: bevara färsk frukt/grönsaker/kött/fisk/tillagad mat som är överskott till aktuella behov och ökar kalori densitet (minska vikten för transport, backpacking, camping).Varför sol/grön: Minska klimatpåverkanVarför gratis: Costco Kirkland Di...

Fuktigt klimat Solar Dehydrator

denna dehydrator är min version av en övre Mellanvästern design. Jag anpassade det (vilket rekommenderas) för att passa den Fönstren jag hade på hand, som jag också använder för min förkylning-ramar. Dessa fönster var ungefär 32" av 32", som mat...

Deshidratador solar / solar dehydrator

Este es mi primer instructable, espero que les gustedess min firsth instructble, hoppas ni gillar detPara obtener mejores resultados debe colocarse con los acrilicos sv direccion al solFör att få bättre resultat måste vara med akryl sidorna till sole...

Solar Dehydrator

en sol mat dhydrator tar bort mostiure från mat att säkerställa ordentlig konservering. Värme och luftflöde används för att minska halten i livsmedel. Denna process förhindrar bakterier från att växa och förstör maten.Allt material var återanvändas f...

En strålande sol mat Dehydrator som inte slå fysik - GeoPathfinder.com

En dag (i 1985) jag behövde torka ett gäng gröna och den nuvarande soltork var full (ett par nävar var allt det kunde hantera). Jag hade en gammal fönster skärmen liggandes och ett korrugerat plåttak byggd över vår gamla husbil. Med en stege för att...

Sol mat Dehydrator (torktumlare)

torka din frukt, grönsaker och andra varor med din egen sol drivs dehydrator. Elektriska mat Dehydrators kan vara dyra och förbruka onödig energi.Här solar dehydrator var tillverkade av återvunna material. Det byggdes med skrot ply trä, 2x4s från en...

Billiga lätt Solar Powered Robot

gör ett mycket billigt, relativt lätt att konstruera robot som kommer att vakna upp varje gång du lysa en skrivbordslampa på den. Det finns inga sensorer på det, även om jag antar att solpanelen kan kallas en sensor. Jag planerar att lägga till solpa...

Stor skala sol Dehydrator

någon form av hållbar mat plan som innebär en trädgård och/eller frukt träd behöver en bra dehydrator. Detta tillsammans med vissa konservering och vissa animaliskt protein kan ta dig igenom några låga säsongen.Här är en sol dehydrator som använder e...

Hot Rod Fabricating-fjädring och infattningar

detta är mitt projektbil, det är en Nash Metropolitan, men det kommer inte att bo lager, jag tänker använda en Ford Focus motor i den. Men vänta! du säger, Ford Focus är en framhjulsdriven och Nash är en RWD. Ja det är men fokus motorn är en direkt ä...

R2-D2 Halloween kostym

Halloween (eller egentligen, helst) kostym av våra favorit Star Wars droid, R2-D2, för min 9-åriga vän (ca 4 fot lång) på hennes begäran, främst av saker som jag redan hade runt huset, förmodligen totalt $40 värt av material om du var tvungen att köp...

Laser skär M-6 Carnifex gummiband pistol från Mass Effect

Ända sedan jag var liten har jag alltid velat ha en gummiband pistol. Växa upp, skulle mina föräldrar aldrig köpa mig en eftersom de var rädd jag skulle skada mig själv. Nu när jag är vuxen, är jag gammal nog att göra min egen! Min lust att egna en b...

Hur man bygger en 8-bitars dator

bygga en 8-bitars TTL dator låter som en skrämmande och komplicerad uppgift, eller åtminstone gjorde till mig när jag började på min resa att förstå en grundläggande CPU arkitektur. När det kommer till kritan, är en CPU ganska enkel i drift när du lä...

Komplett Guide för Tech nybörjare

Varje start hörs men om du har motivationen och stark beslutsamhet du kommer att lyckas. De flesta av deltagarna särskilt av deltagarna av engineering vill bygga och göra något. Praktisk erfarenhet av att göra något gör vårt lärande perfekt och hjälp...

Bygga en Zener diod identifierare

om din arbetsbänk eller elektronik studio ser något lik min, du har organiserat dina komponenter i en stegvis sätt. Det vill säga du inte köpa alla hyllor, komponent fack, lådor, lådor, utdragbara lådor, etc på den första dagen du ställa in shop. Ist...

Hur man gör en flaska byggnad

Hej alla detta är min första instructable. Var försiktig.Jag f du gillar det, snälla rösta på mig. Tack.Vi har byggt två flaska byggnader.En är en liten lagring byggnad med en mängd olika flaskor. Den andra är en större byggnad göras främst av vinfla...

Enklare ethernet kabel testare

Jag har gett denna idé till en instructabler om hans kabel testare, jag tar chansen att prata mer detaljer. Detta är en enkel verktyg hjälp att testa riktigheten av en ethernet-kabel, särskilt de veckad själv, bara använda en enkel ohm mätare för att...

Hur man knyter den 4 olika vänskap armband knop

jag lärde mig hur man gör vänskap armband ett par år sedan. Det första som jag lärde mig var att det inte var bara en typ av Knut att göra en vänskap armband, fanns det 4 olika typer. I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör de fyra olika...

Arduino autonom Robot (Land Rover / bil) Stage1Model2

Mitten av augusti 2014 - jag bestämde mig att fortsätta Robotics och bygga en stor humanoid robot.Denna robot skulle byggas i flera etapper. Steg 1 är att bygga en Land Rover. Model1 iStage1 var Land Rover utan Microcontroller medan Model2 är en med...