Reservdelar garage/butik pallvar jag står i mitt garage den andra dagen som önskar jag hade en lämplig plats att vila mitt ben, när jag fick syn på min trasiga motor delar från min gamla Firebird. Detta fick mina hjul ett roterande och jag kom upp med en plan för att sätta ihop en enkel pall med endast överblivna bitar och delar.

Om din något som mig, nu är när du ska slå den "se alla steg knappen"

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dungen skärare: Lagring för Garage, butik och skjul

Denna röran Cutter är ett enkelt, roligt lagringslösning för inomhus eller ut.Så mycket som jag älskar att arbeta på min trädgård och landscapeI ogillar böka i ett garage, skjul, butik, källaren eller utomhus förråd disentangling olika spadar, kratto...

Nya Garage/butik

väntade jag två lååång år för att starta detta projekt. När jag var redo att börja första gången, tyckte jag att det var direkt över min avloppet fält. Naturligtvis kunde jag har gjort min septisk sytem, rätt? Tja, informerade staden mig att avlopp k...

Cykel ram butiken pall

jag bröt växelföraren hängare från en Trek 2200 efter många år av hård användning. Det råkade vara ett terminal villkor för denna cykel. Kunde inte förmå mig att kasta det efter så många underbara miles - så det satt runt mitt garage. Används upp rör...

Handla pall ur en gammal motorcykel sadel

jag har haft sadeln OEM från min 2010 H-D Crossbones sitter i garaget ett tag efter jag bytt ut sadeln för min cykel. Det är en bekväm sits, men alltid det kändes som jag skulle flyga på baksidan av cykeln när jag fick några hastighet går. Istället f...

Super wok från butiken pall

långt innan det fanns Turkiet fritöser eller bärbara propane brännare jag hade en idé till rör stekning på fester eller konsert tailgating, med några objekt som hittats här kan byggas snabbt och verkligen har en massa användningsområdenSteg 1: konstr...

Man Cave arbete pall (bilbarnstol konvertering)

En av mina barn slet ett hål i toppen av min primära arbete pall. Det har varit stressa mig för evigt, men idag fick jag inspiration att fixa det och förbättra den. Detta är en snabb omvandling av en hink bilbarnstol till arbete pall bas.Steg 1: Förs...

DIY Versalaser luft hjälpa kon

att ha bara skalade ut min tuss av kontanter, jag var i stånd att köpa de tillbehör som behövs för att faktiskt använda min nya laserskärare, och jag hade stora jobb säkerhetskopiera.Jag behövde en air assist kon. Jag behöver också hitta ett sätt att...

Den lyckligaste platsen på jorden (ledsen Walt)

dessa är de utrymmen som jag använder för mina kreativa ansträngningar. Det är min garage butik och min konst rum bort av garaget. Massor av saker som händer här....

Upcycle navkapslar till klockor

Så varför bry spendera tid till upcycle rostiga gamla navkapslar från vissa årgång 1960-talet Chevy Truck? Förhoppningsvis bilderna i detta instructable svar fråga. Jag är ganska nöjd med hur klockorna blev.Vad som inspirerade mig? Tja, slutade jag u...

Ratt butiken klockan

Jag behövde en klocka i mitt garage/butik, eftersom jag hade en extra ratten bara liggandes jag trodde det skulle vara den perfekta kandidaten att omvandla till en tid keeper.Steg 1: Jag började med att ta bort navet adapter från ratten, det är då ja...

DIY funktionella Sonic skruvmejsel

Förra Halloween min äldsta son Colin utklädd till läkaren från Doctor Who och jag sydde ihop en Sonic skruvmejsel för honom från bitar av skräp jag scrounged upp i garaget. När han ser Sonic skruvmejseln beslutade min yngsta son Sam han absolut hade...

How To Make Man Cave Signs

Varje kille behöver man cave tecken inte de? Jag har sett metallen tryckt sådana, av vilka några gå för ganska rejäl priser! Jag undrade hur effektiv målade tecken, på trä utseende. Därav detta instructable. Fick äntligen runt för att ge det ett skot...

Faun / Satyr kostymer för två

min flickvän kom med denna idé för faun kostymer och vi vet att det är gjorts tidigare men vi trodde vi skulle ge det en chans. Vi tittade på hundratals bilder på google bild söka tillsammans med relaterade instructables och videor på youtube.För all...

Bygg ett träpussel från endast ett foto...

Detta instructable är mindre om man själva konstruktionen av OCC träpussel (jag fick reda på efter att jag började detta arbete som är vad de kallas, och du kan hitta planer för dem på instructables och andra ställen), och mer om hur jag gick från at...

Av syn (och lukt) Kitty invigt

okej, först och främst true confessions: Jag älskar min katt, men jag gillar inte det faktum att rutan kattsand är svårt att hitta på en plats där vi inte behöver uppleva det. Så ofta som det blir rengöras, även med bra kattsand, det fortfarande lukt...

Fem minuters fondue pott

Suget efter en sen natt fondue mellanmål? Om du har ett garage butik, kan du göra en snabb och enkel te kopp fondue i minuter.Vad du behöver: Material:TekoppLjusSpikar eller skruvar, långSkrot bit plywoodVerktyg:Borra och skruva förareVice eller en a...

Anpassade piedestal stativ för Shop bänkslipmaskin (med SMAW svetsning)

I detta Instructable jag kommer att göra att göra en piedestal bänkslip med skärmade metall bågsvetsning.Innan vi börjarVerksamhet i detta Instructable kan vara farligt om det görs felaktigt! Vet hur all utrustning du tänker använda works innan du an...

Hur man gör en bättre cross cut släde

Crosscut slädar är väsentliga för träarbetare med traditionella tabell sågar. De gör arga styckning mycket mer korrekt, mycket renare och mycket säkrare. Med ett par snygga trick, kan du verkligen expandera nyttan av denna jigg. Träbearbetning är i h...

Recension av tidskrifter med "Instructables" typ tips

Jag har läst kommentarerna på denna webbplats att tidningar som Popular mekanik inte längre har "How To" artiklar och tips från läsarna. Så sant. Även båtliv tidskrifter, som används för att ge reader's ingång, inte längre göra så.Men fortfarand...