Restaurera gamla möbler utan elverktyg.Detta är min första Instructable, så klippa mig något slack.

Detta är en mycket gammal stol men den har en hel del sentimentalt värde i min familj, det tillhört min morfar, så som speciella mödrar dag gåva jag återställt den till min mamma.

Jag är inte ett proffs på detta allt jag vet om träarbetet jag lärt mig av min farbror Nachi (RIP) så detta instructable är tillägnad hans minne.

Jag använde mycket grundläggande verktyg och tekniker men om du har lite ledig tid kan du få ganska bra resultat av dem.

Så bara ge dig själv tid och om du blir uttråkad ge det en vila och börja när allt du är redo igen så du inte röra till.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fordonsreparationslackering gamla möbler

Detta exempel visar hur man refinish cedar av bröstkorgen, men tekniken är densamma för alla trämöbler. Jag har också tagit en hel del information om andra tekniker, och deras för- och nackdelar, samt några tips jag har hittat för att göra jobbet lät...

"Fixa" upp gamla möbler med decoupage

jag var ute efter möbler för min barnens rum på en lokal Goodwill när jag snubblat på två lite omaka skolan stolar och en slagen upp ritning bord. Trots deras kosmetiska utseende var de stabil och i gott skick. Jag bestämde mig att täcka toppen av ta...

Reparera ytor på gamla möbler

I detta instructable jag lär dig en enkel knep om hur att lysa upp mindre repor och mindre vattenskador på äldre möbler.Varning! Detta instructable är endast avsedd för små repor och mindre vatten skador.Om du har riktigt stora repor eller sprickor e...

Hur du återställer dina gamla möbler?

I denna handledning video kan du se återställandet av några gamla möbler steg för steg. :) Jag restaurerat ett par gamla natt stannande. Kolla upp det! ;)Allt du behöver är en gamla möbler, någon emalj och lite tid :)Steg 1: Handledning videoFölj oss...

Återuppliva gamla möbler

i detta instructable jag hoppas kunna förmedla på alla hur lätt det är att stänga gamla möbler ino en showpeice som du har i år framöver. Oavsett om det är något fick du från din familj eller något du hittat på sidan av vägen (så länge det är structu...

Hur man gör en enkel slangbella utan elverktyg

Hej stötarna! I denna film kommer jag att visa dig hur man gör en enkel men mycket effektiv slangbella från en naturlig gaffel, och utan elverktyg. Jag hoppas du njuter! Kolla in min Youtubekanal!...

Hur till restaurera antika möbler

Kasta inte bort antika möbler. Du kan se skit täckt av damm och skalbaggssilke, men allt jag ser är potentiella. Det sägs att gamla människor ofta gånger fortfarande känner sig unga på insidan, och detsamma gäller gamla tabellen. Det stod tynar bort...

Fri form böjda möbler utan formar / Del1

Hört talas om Zipshape? Det är en teknik som utvecklats av Schindler Salmeron som låter dig att rita en fri form profil kurvan för (säg) en bit av möbler, och sedan skär ett antal tänder i två ark tjock material som MDF. De anpassade-cut tänderna är...

Magnetiska rack byggt med hårddisk magneter (utan elverktyg)

efter tvångsmässigt ta isär talrika döda hårddiskar (bli vän med din IT-folk, och du kan ha denna skatt), jag har samlat alldeles för många av de kraftfulla magneterna. Vad ska man göra? En anti-allvar-enhet? Nej, det är för mycket arbete. Jag vet at...

Hand skära: Hur man skapar en elegant dörrhandtag utan elverktyg eller fästelement

Detta handtag var en designlösning för en nyligen avslutade bänk skåp. Utformningen av pjäsen hade en minimalistisk modern estetisk som fokuserade på skönheten i den solid lönn säd över polerad, oavbruten ytor. Handtaget för att göras i ett diskret s...

Hur man gör en hackbräde utan elverktyg

Denna handgjorda hackbräde är en hyllning till berg-bostad bluegrass musiker överallt. Det kräver inte någon elverktyg att bygga, vilket gör det en perfekt projekt för alla som är både uttråkad och upplever strömavbrott om tillsvidareanställning. Rel...

Återvinn gamla möbler

jag såg på pinterest där många människor använt gamla lådor som krukor.Häromdagen när jag gick runt min mans affär, märkte jag två drar i skräp högen. Jag frågade honom om jag kan få dem. Han sa "nej!" Ingen mer skräp (vilket är konstigt efterso...

Papperskorgen till Treasure, använda spraypaint för att refinish curb-hitta möbler

Jag har velat göra en instructable länge men slutligen var motiverad av Krylon Spray paint tävlingen och ett skott på en Ipad. Eftersom detta är min första instructable jag ber om ursäkt om jag ströva. Det finns mycket jag vill lägga in i detta så ja...

Origami möbler Fallstudie: En tabell

Denna "Origami tabell" representerar ytterligare förbättringar på fabrication teknik utvecklad för föregående vikta plattan stolen Instructable. Till skillnad från de föregående stolskonstruktioner behövde denna tabell tillräckligt styvt för att...

Fordonsreparationslackering en gammal bit av möbler på ett fynd

såg jag denna gamla natt stå på en lokal gemensamt där sådana pärlor kan fås. Det är från en plats i Pittsburgh kallas Konstruktion Junction vars uppdrag är att återanvända och återvinna byggnadsmaterial och möbler, och de är awesome. När jag såg den...

Återställa trämöbler

Med denna artikel vill jag förklara set för steg restaurationen förlopp av trämöbler.Restaurering är en värld som erbjuder oändliga möjligheter för våra gamla möbler och ger andra chans till antik bitar full av charm och personlighet. Jag går vidare...

Återställa gamla Köksknivar

Det finns fem grundläggande steg för att återställa en gammal kniv:Hitta en kniv värt återställaTa bort rostRefinish bladetRefinish handtagetSkärpaJag gillar gamla knivar eftersom kvaliteten är där, och de är billiga. De gjordes före den tid då plast...

Upcycled trädgårdsmöbler

fantastiskt vad ett lager färg kan göra att trötta gamla möblerSteg 1: Innan... sorgliga gamla stol behöver lite näring... Lätt slipas ned bord och 4 stolar att säkerställa färg tog i trä. Medelhög lönegrad sandpapper är bra för detta.Används en mjuk...

Hur du ger dina möbler en gammal look

Här är vad du behöver:→sandpapers-60, 80 och 120 grus→sanding block→finish för att förstora→acrylic och trä färg→Rags→Protective glasögon→Dust mask eller respirator→Wear gamla kläder att du inte misstycker att få dammiga och kanske färgas.Steg 1: sli...