RFID-dörren tillgång systemetDetta är en Arduino baserat projekt som använder RFID-taggar för åtkomst av en dörr!... Detta projekt är snarare en prototyp som jag har byggt hela systemet på en liten dörr som jag lyckades göra!

Detta projekt var bara en idé som dök in i mitt sinne under semestern och visade sig vara en mycket säker och framgångsrik metod för att komma åt en dörr!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Remote Home Automation

jag har velat skicka detta projekt för ca 3 år nu men aldrig kunde hitta tid. Åh bra behov måste som djävulen enheterna som de säger och det är här för dig nu. Jag hoppas det kommer över klara, om inte låta mig veta och jag ska fixa det. Med det sagt...

Den Ramen Stand - A Portable, modulära Workstation

bärbara arbetsstationer är användbara för många grupper av människor. För campare kallas de Chuck lådor. För militären och Ham radio folk kallas de fältet skrivbord. Vi har tagit för att kalla detta en Ramen stativet. Det ser ut ungefär som en ramen...

Ta din HO skala slot bil spår till nästa nivå billigt

så du har en massa fack bil spår, det är en rolig liten hobby, fast utmanande och relativt billigt.I detta instructable, jag visa dig hur jag tog en hög med spår och en dörr och gjorde den till en stor snygg raceway som kan sättas upp en liten stundD...

Pistol säker Stand-up skjutvapen supportsystem

Ansvarsbegränsning: Detta Instructable handlar om säkerhet. Avsikten med denna lektion är att hjälpa gun ägare lagra sina skjutvapen säkert och tryggt i stället för dem i räckhåll för alla som inte borde ha tillgång till dem... inklusive barn, inbrot...

Bygga en väderstation låda

För det första gjorde jag detta på min lokala hackerspace/makerspace Bloominglabs (där denna enhet är också installerat). Detta är en uppföljning till detta instructable som täcker den elektronik som används i denna Väderstation:Det första steget att...

Svamp + järnklorid metod--Etch PCB i en minut!

i detta Instructable, jag visar dig hur du etch ett kretskort med ungefär en matsked av järnklorid etsning lösning och en 2 tums torget svamp. Du kommer bli förvånad eftersom den exponerade kopparen på PCB försvinner framför ögonen, och din styrelse...

Mini jordkällare i trappa väl.

Jag växte en allvarlig mängd potatis och morötter i sommar. Jag behövde ett sätt att lagra dem. Det gick för mig att om jag kunde sätta en liten jordkällare i min rygg trapphuset, skulle jag kunna lagra mina råvaror. Jag gillade tanken på att dörren...

Belysta Baby Bottle Cooler

min fru och jag måste värma upp en flaska mitt i natten för min 9 månader gamla son varje kväll. Problemet är att vårt sovrum är långt borta från köket och vakna upp våra fyra åriga dotter, hundar, katter och allt annat är något vi försöker undvika....

Twitter dikt Box

Detta är ett projekt som var inspirerad av Marc de Vinck Kitty Twitty katt leksak http://makezine.com/22/kittytwitty/ . Den inlemmar en RFID-läsare och BlinkM, en programmerbara RGB LED. Lampans tweets slumpmässiga färgade dikter när den upptäcker en...

Av syn (och lukt) Kitty invigt

okej, först och främst true confessions: Jag älskar min katt, men jag gillar inte det faktum att rutan kattsand är svårt att hitta på en plats där vi inte behöver uppleva det. Så ofta som det blir rengöras, även med bra kattsand, det fortfarande lukt...

Säkerhetssystem och tillgång kontroll med Arduino och RFID-

säkerhetssystem och tillgång kontroll med Arduino och RFIDDetta projekt är en evolotuin av mitt första projekt kallat "Arduino - Security System och Access Control"Som ni kan se på bloggen http://arduinobymyself.blogspot.com.br/2012/03/arduino-s...

Småbarn tillgänglig dörren (inga skador)

Hej alla!En snabb Intro:Den andra dagen som min dotter vaknade från sin tupplur, gjorde jag ett mellanmål när jag hörde henne skrika "DADA" och sedan pund på dörren för några sekunder innan jag kan komma till hennes sovrum. Hon är inte ganska lå...

RFID kontrollerade dörren

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Fumla för att nå för dig nycklar och då med att hitta rätta för motsvarande dörren är oftast den första eller sista huvudvärken un...

RFID-Timing systemet på billigt pris

detta projekt är för någon tränare eller PE lärare som vill tid en ras eller ett enda varv på en budget.Den samlar in data i Excel och visar vinnarna. Du kan följa alla steg för att göra en egen fil, eller bara använda mallfilen.Mer avancerade använd...

Arduino RFID-RC522 - dörren ACCES CONTROL / RFID-dörr lås

Hej världen! Idag gjorde jag en RFID dörrlåset. Lampan fungerar som en elektriska dörrlås eftersom jag inte har ett elektriskt lås, du bara lägga till dörrlåset till reläet i stället för lampan. Kolla in länken för Schematisk kod & reservdelslista. J...

En Universal RFID nyckel

RFID-projekt har varit ganska framstående nyligen, allt från projekt här på Instructables, till våra lokala kiselchipet magazine i Australien publicera en RFID-dörr lås projekt i deras November utfärda. Även jag har nyligen köpt en RFID dörrlåset på...

RFID-Emulator - hur man klona RFID-kort, Tag...

Där idén kom.Idén att skapa RFID-Emulator kommer från idén att skapa en miljö för att utveckla och experimentera med olika RFID-tillämpningar. Denna artikel skapades med målet att ingenjörer amatör entusiaster och fans av elektronik som gillar att ex...

Arduino kontrollerade lås låda med magnetventil och RFID-

Rutan RFID lås kombinerar Arduino, RFID och en magnetventil för att göra din alldeles egna personliga säkert! Kryssrutan Lås öppnas endast till nyckelkort som du har programmerat in i systemet, låsa alla andra ut!Denna guide visar du hur setup elektr...

RFID-katt dörr

detta är en katt dörren/luckan som kan bara öppnas av djur som bär lämplig RFID-etiketten. Arduino styr processen. Hotellet har en egen antenn tillräckligt stora för att fungera som en utfärda utegångsförbud för, vilket gör det lätt för djuret att ak...