Ricoh GRD AC till DC strömförsörjningpå min första instructable - hade jag en länk till en youtube-video som var en tidsinställd som ingick i bygget guide för lyktorna.

Jag hade helt glömt bort roliga lilla tillbehöret jag hade byggt för att göra den faktiska tid förflutit. Jag hade planerat en 4 x 4 resa in i centrala Australien och lämnat min springa lite sent att köpa en AC till DC power supply till min kamera. Jag ringde varje butik i Melbourne men någon som kunde få en skulle vara upp till 14 dagar. Så betona mitt huvud bort jag gick och köpte waaaay alltför många AAA laddningsbara batterier med planen för dem i min Ricoh GRD kamera och laddning dem av en inverter så jag kunde göra en tidsinställd av min hela drivande resa genom öknen. Men testa kunde jag bara få om 1.5hrs per uppsättning batterier. Vilket innebar dra kameran bort fästet i bilen och ändra ramen för många gånger för en smidig video.

Vad göra???

Jag vet! Jag ska bygga en!!!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Högeffektiv dubbel spänning hög nuvarande (upp till 3A) strömförsörjning

jag var ute efter en dubbel spänning nätaggregat inledningsvis att driva en gammal hårddisk med 12V och 5V. Jag ville bygga en home server baserat på Raspberry Pi. Jag insåg senare att jag hade en nyare hårddisk som behövde endast 5V. Då hade jag red...

VGA till USB-ström!

Ok, så efter några år och vissa data återvinning, fann jag den ursprungliga artikeln, bara inte alla bilder.Njut av återanvänt.Detta INSTRUCTABLE kom till på grund av den nya flugan för NETBOOKS.Dessa små bärbara datorer har bara 3 eller mindre USB-p...

Konvertera en ATX dator strömförsörjning i en bänk nätaggregat för topp

jag har några 12 V motorer och andra sensorer/elektronik som kräver någonstans från 3-12 volt. Jag brukar använda ett batteri men ville inte fortsätta att gå igenom batterier. För prototyptillverkning, bestämde jag mig att omvandla en gammal ATX powe...

Super clean 5V strömförsörjning

detta är en 5V strömförsörjning med LM7805 ger en säker trogen och ren 5V leverans. Den kan konvertera 9v, 12v, 15v till 5v strömförsörjning. Jag har bygga denna krets och det fungerar bra. Denna krets är helt utformad och bygga själv så om jag har g...

XBOX 360 strömförsörjning till 12V tillbehör Adapter

detta Instructable är en handledning om hur du gör din egen hög ström 12V källa för att driva din biltillbehör, Carputer eller något 12V som kräver en massa juice. Kortet använder sig av vanliga Xbox 360 makt tegel och det är 16A nuvarande hantering...

Dator strömförsörjning till bänk leverans nätadapter

Det finns många sätt att du kan re-syfte och återanvända gamla elektronik. Till exempel, en dator strömförsörjning kan göra en stor bänk nätaggregat för din verkstad.Det finns redan en hel del tutorials online som visar hur konvertera en gammal dator...

Hur man spara/ladda java-klasser till en ström (eller fil) i XML-format

Det finns många enkla sätt att spara eller ladda en java-klass till en ström eller en fil i XML-format. Till exempel:-Du kan använda java.beans.XMLEncoder och java.beans.XMLDecoder om din klass är en JavaBean-Du kan använda metoderna storeToXML och l...

ATX nätaggregat till bänkmonterade strömförsörjning

jag skulle vilja börja med att säga detta är min allra första instructable.Detta projekt startades av mig letar efter något att göra med en gammal dator jag har som är daterad och virtuella värdelös. Jag såg några PSU (strömförsörjning) till bänken ö...

Bling ut din skärbräda (hur du lägger till LED strömindikatorn Solarbotics transparent bakbord)

dessa genomskinliga brödunderläggen är ungefär som alla andra elektronik bakbord, men de är klart! Så, vad kan man göra med en tydlig skärbräda? Jag tror det självklara svaret är att lägga en power lysdioder!Steg 1: Här är delarna Här är de delar som...

Förvandla en 110 volt AC tillbaka upp strömförsörjningen till en sol debiteras strömförsörjning

jag hade en god vän att skicka mig en kommersiell akut tillbaka strömförsörjning och surge protector med ett nytt batteri 12 v 9amp.Manualen står det att det skulle driva en desktop och LCD-skärm för ca 1 timme.Den har 4 våg och buller skyddade försä...

Konvertera en ATX Power Supply till en vanlig DC strömförsörjning!

A DC strömförsörjning kan vara svårt att hitta och dyrt. Med funktioner som är mer eller mindre hit eller miss för vad du behöver.I detta Instructable kommer jag visa dig hur du omvandlar en dator strömförsörjning till en vanlig DC strömförsörjning m...

Konvertera en batteridriven LED lampa till USB-ström.

Hälsningar,Mitt skrivbord på jobbet har en kaninbur på den med en motsatt fönster, och efter en telefon system förändring vi förlorade bakgrundsbelyst LCD-paneler på våra telefoner. Eftersom min telefon är placerad under min kaninbur och jag brydde m...

Konvertera 12v/24v strömförsörjning till remote (G-kod) växla

Hej alla!Detta Instructable visar hur distans slå din 12v eller 24v strömförsörjning, med hjälp av G-kod eller genom att lägga till knappar i Pronterface. Processen håligheter garanti på strömförsörjningen, men de är bara omkring $25 så inte slutet p...

Hur Guide till skapa strö naglar

några enkla steg för att skapa strö naglarSteg 1: Verktyg... -Målare band eller maskeringstejp-Craft sax med en vågig kant-Tandpetare eller pricka verktyg-PolskaSteg 2: Måla nageln A Solid färg Måla naglarna en solid färg och låt dem torka.Steg 3: Kl...

Använda en xbox 360-strömförsörjning till ett slutsteg

jag letade en nätadapter att använda för min bil förstärkare för att använda i mitt hus, men alla de andra 12 volt strömförsörjning antingen inte har anough watt, eller sa att de var 12v när multimeter sa 14v, eller båda. så jag skruvade med xbox kra...

10Amp linjär strömförsörjning

Varför göra det för 3 när vi designar för 10?! På college vi fick i uppdrag att utforma en 3 Amp strömförsörjning, men jag sökte för en utmaning, inte ett betyg!Overcomplicating denna typ av "enkla" projekt kan göra ditt liv lite svårare men sät...

2a variabel DC strömförsörjning för $7

Jag har sett andra bygga elektronisk variabel makten tillförsel från början med massor av delar. Det slutar oftast att vara över $20. Detta kan byggas i halva tiden och halva priset.4 - 40 VDC Input1,25-37 VDC utgångDC - DC avgå -$4,9112V strömförsör...

300 + Watt linjär strömförsörjning

i tema av webbplatsens motto, "dela vad du gör" Jag skulle vilja presentera detta nätaggregat som jag gjort. Jag skulle vilja peka ut först om att detta inte är min ursprungliga design. Jag hittade den här schematiska tillsammans med många andra...

4AA Battery Powered 12V LED Spotlight - 12V strömförsörjning

de flesta av de elektroniska projekt och elektroniska apparater är krävs 12 v-strömkälla; vanligtvis drivs en 12V förseglat bly-syra batteri eller AC strömförsörjning. Dessa är vanligtvis stora, tunga, svåra att hantera och dyrt; portabilitet är mind...