Riktiga gröna ägg (och skinka)gröna ägg och skinka; Du kanske kan ha dem i en låda och med en räv, men kan du göra dem hemma? Ja, du kan!

Med lite smart kök kemi kan du enkelt göra din egen gröna ägg, utan någon karamellfärg! Den hemliga ligger i ett speciellt pigment finns i vanliga rödkål, när kål saft introduceras för alkaliska äggvitorna förändringen i pH orsakar lila juice att vända en grön-blå färg, det är helt ofarligt och ger en snygg effekt.

Så för alla er Dr.Seuss fans där ute, gör dig redo att ha din favorit barndom berättelse för frukost.

Nog prata, låt oss göra några gröna ägg (och skinka), Sam jag är!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Low Carb riktiga gröna ägg och skinka

vad du behöver:Ingredienser-Tre ägg-1/3 vispgrädde-En handfull spenat-Fyra till fem bitar av Bacon-En tomat (tärnad)-En handfull italiensk ost blandning-Italienska örter-Kokosolja-Rosa Himalaya SaltVerktyg-Stekpanna-Spatel-Mixer-Spis-Ugn* Matar två.S...

Hur till göra delade ärter och skinka soppa, hur min mamma lärde mig

det finns flera recept på Ärtsoppa på instructables men ingen av dem är för soppan min mamma gjort. Så detta instructable handlar om "Hur man gör Split Ärtsoppa på sätt som min mamma lärde mig att göra det". Varför? Eftersom det är den bästa sop...

Gröna ägg och skinka paj och Tartlet

Paj (/ ˈkiːʃ/Joakim) är en välsmakande, Hjortronmousse paj med välsmakande fyllning av vaniljkräm av ost, kött, skaldjur eller grönsaker.Detta gör Dr Seuss stolthet recept använder sockerärtor, söt lök och skinka. Det är gott. Min familj kan inte få...

Ärter och skinka soppa

denna traditionella soppa är en av min barndom favoriter, där som det kan vara bättre lämpade för vintern, jag kunde äta det året runt så jag väljer att dela den med dig. Denna rejäla soppa är otroligt enkel som de flesta soppor, kräver det ingen pre...

Gröna ägg och skinka

det var inte förrän efter faktumet, att jag fick reda på skinkan var också tänkt för att vara grön! Haha :D Nåja, detta är hur jag rullar! Det är super lätt, färga bara dina ägg nyans av grönt som du önskar och koka dem hur du vill, och servera med s...

Kyckling och skinka paj

detta är en enkel och lätt paj... inte från de vanliga äppelpajen... är vilket jag säker en favorit med alla :-DDetta är mer i linje med kyndel... och äger rum i en näringsrik och god måltid. Den dekorera själv vill barnen att gräva i.. även om vuxna...

2 minut brödrost ugn grillad skinka och ostsmörgås

jag ville ha något snabbt och varm att äta så jag beslutat att göra toast. Sedan tänkte jag, "kanske jag ska lägga lite ost på toast att lägga till protein." Jag hittade skinka med ost och beslutat att lägga det också. Resultatet blev så gott ja...

Skinka och Ärtsoppa för 67p! Och serverar 2!

I Asda i Storbritannien just nu, kan du få burkar av mosig ärter för 6p ett tin! Tesco också göra dem för samma pris, men det finns ingen var i närheten så mycket protein i Tesco som av någon anledning.10 skivor Tesco värde skinka är också £1,09. Jag...

Bakade hemmagjord gnocchi med skinka, purjolök, svamp & ost

detta recept är en riktig komfort mat maträtt - full av härliga hemlagade kroppkakor med en sås som är avsedda för att fungera med det - skinka, purjolök, svamp och ost.. .Hur kan du gå fel?! Detta skulle vara bra också med några vissna spenat, karam...

Rustik woodware utan kostnad, och enklare än du trott!

Obehandlat trä (dvs. som det kommer från trädet) ger en fin, rustika aspekt till föremål gjorda med den. Det är billigt, lätt att hitta och lätt att använda.I detta instructable jag ska visa dig hur man gör trä saker genom att använda trä samlas in d...

Hydrokultur och inomhus trädgårdsskötsel i vintern

detta är min Hobby växthus gjord främst av 110 år gammal bly glasfönster. Det tog mig över 1 1/2 år att bygga på min lediga tid. Det byggdes som ett minnesmärke till min mor och 16 yr.old dotter. Denna bild är tagen på en varm dag i augusti 2013. Jag...

Hur att bekämpa skräppost med spamassassin, dnsbl och procmail

jag kör min egen mailserver, och jag kolla mina mail för det mesta med tall. Genom åren hade jag satt upp spamfilter i furu att sålla ut skräppost. Men jag har också varit känt att använda min blackberry för att kontrollera e-post med squirrelmail. V...

BrickPi Bookreader: Digitalisera böcker med Mindstorms och Raspberry Pi

För några månader sedan, gjorde vi en bok läsaren drivs av den BrickPi som hade förmågan att läsa sidor från din Kindle. Det fanns en stor respons till projektet. Men vad alla egentligen ville ha var en bookreader som kunde läsa en riktigt papper bok...

Longboard Skateboard - med lastbilar på toppen! Och! Bottom

Hej alla - var ett tag sedan jag skrivit något.Detta är inte så mycket en instructable som ett begrepp som tillåter mig att rida grov och slät mark där jag bor, med landpaddle teknik och longboard pumpa.Där jag bor stigar och vägar är vackra eller gr...

Tomt kylskåp skinka soppa

Efter jul hade vi fortfarande en hälsosam hank skinka kvar att njuta av. Vi använde en del i smörgåsar, och några i överbliven skinka Hash med ananas. Vad göra med den sista biten? Och vissa holiday måltider småsaker som med överblivna succotash, bla...

Hur man skinka kompisarnas lägenhet

1 april har just passerat, och det innebär som jag än en gång har lagt köttet på ställen det inte tillhör (förra året var det varmkorv).Grundtanken är1. få en förkokt kött, helst en som är bara fuktig nog att det är obehagligt att röra.2. Placera köt...

Awesome Armborst och bärväska

Cross bow hantverkDetta har visat sig bättre än jag trodde, har tagit mig en bra några timmar för att göra, men var kul och även om jag tog massor av bilder kommer längs stegen var ganska enkelt, du kunde göra detta i ett par timmar räknar jag även o...

Hur man bygger en riktig fungerande "Hjärnan Ray" (transkraniell magnetisk stimulering Demo)

transkraniell magnetisk stimulering är en metod för att stimulera hjärnvävnad, och under de senaste åren har det varit mycket forskning på denna metod som en ersättning för elektrokonvulsiv (chock) terapi mot psykiska sjukdomar som depression. Trans-...

Micro-Bus våningssäng och lekstuga.

Min bror nyligen har ett nytt hus byggt för att bättre passa hans familj. Jag trodde ett lämpligt hus presenten skulle vara en våningssäng för hans 3 åriga son. Eftersom min bror är en enorm Volkswagen fläkt, vad bättre än en VW tema säng. Efter tvät...