Riv vitlök med en gaffeldetta är ett snabbt enkelt sätt att riv vitlök utan en Vitlökspress.

För detta instructable behöver du:
• En vitlöksklyfta
• Och en rostfritt stål gaffel

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en Pom-Pom med en gaffel

Länk till videoAtt göra en pom-pom är enkelt och tillfredsställande. Allt du behöver är garn, en gaffel och sax. Låt oss komma igång!Steg 1: Material & verktyg Garn- jag använde kamgarn vikt Noro rainbow-gradient ullgarn.Gaffel- du vill ha en som har...

Hur till göra en Hexafish gummi bandet armband (med en gaffel)

Steg 1: material You need :-gummiband-S eller C clip-gaffel-pencil (valfritt)Jag använder lila och gröntSteg 2: Första steget Ta din gaffel och din första gummiband (min är lila) Skjut den genom första borst, pull och twist,sedan lägga över andra bor...

Förförisk selleri vitlökssoppa med tofu krutonger!

Recept: För 7.5 koppar = 1875 ml soppaIngredienser:1 vit lök, skalade & finskuren4 fat vitlöksklyftor, skalade & finskuren5 koppar färska rensade, skära upp grön selleri (blad & grön stam) (selleri bitar verkligen skubbet in i koppar) (485 gr)...

Hur man gör Fake vitlök med plastpåsar

Hej alla,Vill du ha vitlök tillbehör utan någon lukt i ditt kök eller balkong? Här är sätt att göra detta. Jag förberett steg för steg instruktioner att förbereda falska garlics med plast vit soppåsar :) Se bilderHär är listan del & verktyg du behöve...

Deep Dish Pizza Pie

jag har sett, gjort och ätit denna typ av pizza gjort innan och absolut älskar det. Bara problem med det är när du beställer det på en restaurang tar lång tid att göra det och kan bli mycket dyrt. Jag har kommit med min egen typ av recept på Karott p...

Spagetti paj med vitlök bröd skorpa

spagetti, köttbullar, vitlöksbröd. Aldrig mer behöver du separat bites att njuta av alla komponenter i en klassisk maträtt. En Pi inspirerat bonus, den innehåller cirklar (pie), sfärer (köttbullar) och cylindrar (spaghetti), alla använder Pi i deras...

Vegan Pasta med vitlök och basilika

använder grundläggande degen receptet kan smaka av det och göra smakar bra även utan en sås.Här är något jag försökte igår kväll och det visade sig vara en utmärkt vegan pasta recept:Produkter (för 2):400 g vit mjöl6 vitlöksklyftor (skalade och klämd...

Fyra korn sallad med vitlök, citron & örter - AllGoneVegetarian

med en hel del extra kärnor, texturer och smaker i den, detta är så mycket mer än bara ännu en tråkig gammal ris sallad. Denna rätt kan enkelt förberedas före tid och sedan toppat bara med den varma havre i sista minuten.Ingredienser för sommar fyra-...

Karamelliserad vitlök grön bönsallad med Pomelo

min mamma gav mig en pomelo och jag ville räkna ut vad till gör med den. Jag ville en maträtt, så jag hittade ett recept på gröna bönor med pomelo. Twist som verkligen gjort detta var när jag karamelliserad vitlök innan rör stekning den grön bönan.ÅH...

Olivolja infunderas med vitlök i sekunder

Varför bry sig?De flesta ingjuta olivolja med vitlök med en lång, långtråkig process som, eftersom de inte vill göra det ofta resulterar i stora partier som inte håller bra. I själva verket finns det en allvarlig risk för botulism från att hålla vitl...

Vitlöksbröd med Laser skär mjöl Stencil öl

öl bröd har varit en favorit för mig sedan jag var i grundskolan. Det går bra med pasta, soppor, såser, gör bra toast, yummy vitlöksbröd och kan vändas till välsmakande fyllning om du inte klarar att äta den innan den blir inaktiv. Detta bröd är ett...

Hemgjord vitlökspulver och vitlök Salt med Video

Har du någonsin försöker göra vitlökspulver och vitlök salt hemma? De är super lätt och billig att göra.Steg 1: Steg för steg i att göra vitlökspulver Skala färska vitlöksklyftor och skär i tunna skivor.Placera skivor i ugn på 230 ° F (110 ° C) i ca...

Drunken Linguine med Parmasan och olivolja

här är att det gamla uttrycket, jag alltid laga mat med vin och ibland jag lägga den i maten! Ja idag jag kommer inte vara enda berusad i köket * skojar bara:).Denna enkla maträtt är bra för en pasta förrätt eller en viktigaste förrätt. Jag har försö...

Hemgjord Marinara sås med köttbullar och Braciole

att göra ett gammalt familjerecept är alltid roligt och spännande. Jag försöker att lära sig alla recept som min mormor vet innan det är för sent, och alla blir förlorade. Jag har redan blivit skickliga med bruschetta. Men de tre viktigaste recept, d...

Schwarzwald Pizza med vit choklad sönder toppade

jag älskar grillning pizzor, jag typicaly knäppa en cookie blad upp sidan ner på rosten, vrid grillen upp till full blast och placera min pizza pan på toppen efter grill temp har maxade ut. Min favorit är en getost med sauterad lök och rostad vitlök....

Hur man gör en Caesar sallad med räkor

Ingredienser (2-3 portioner)2 vitlöksklyftor1 citron2 platt filé ansjovisGrey Poupon senapLea & Perrins Worcestershiresås1 äggOlivoljaRiven Locatelli ost2 huvuden romansalladKryddor (svartpeppar, Salt)Räkor£ 1 av räkor rengöras och deveinedOlivoljaRi...

Vitlök potatismos

vitlök potatismos är nu traditionella, åtminstone på vårt hus, och av goda skäl.Steg 1: Hacka potatis Hacka potatis * och Lägg till kall, Tom pott. Ju mindre de bitar desto snabbare de ska laga mat. Jag har här använt ~ 2lbs av yukon guld i en 2,5 qt...

Hela vete Pizza Crust med färska slipat mjöl

göra fem 12 tums pizza skorpor med hela färska slipat vetemjöl. Jag använder en Nutrimill miller för att slipa upp vete i hela vetemjöl. Jag lämnar i vetegroddar för extra hälsofördelar. Dessa pizzor smakar otroligt och hela min familj älskar dem. Du...

VÅRRULLE hud lasagne--Vegan & GF bonus händer gratis vitlök peeling video

jag är allt om titta på ingredienser och tänka hur de kan användas på ett sätt inte ursprungligen avsett. För att hedra Vegan nationaldag detta lasagne recept är inte bara vegan och glutenfri, men också kräver inte kokande nudlar. Jag hatar att göra...