"Roadkill Zombie hund"jag justerat min hund sele för att passa hennes snuggly och sedan tagit bort den för att börja skapa revbenen och organ. Jag täckte sele med en plåt av vit filt som trimmats bort efter organ fästes. Revbenen var tillverkade av klädhängare tråd, täckt med gips gjutning remsor, låt torka och sedan fäster på toppen av sele med tråd och Varmlimma.
Jag varma formade organ (lungor, mage och lever) från lätta skumplastskydd, sedan limmade på plats och belagt en gång med flytande latex. Färg kan läggas när våt, genom att måla på karamellfärg eller när det är torrt med modell bil färg. Var noga med att göra organ för båda sidor av dräkten.
Jag hade 2 rudolph näsor som har ett batteri drivs ljus inuti, att jag ville ha installerat i ett hjärta, så jag använde ett ägg formad bit frigolit, skurna i halv, sedan belagd toppen av båda med flytande latex. Jag målade dem med röd mat färg innan det torkat. Den plana bottnen är inte belagd. En gång torr, klockringning latex off och Varmlimma på de blinkande näsor. Sedan Varmlimma fast kanterna på varje hjärta på plats under revbenen på båda sidor av dräkten, lämnar en öppning till där du kan nå nedanför om du vill aktivera dem.
Jag la knölar (gjord av frigolit och gips remsor), ovanpå för att ge effekten av en ryggrad och fäst en liten kråka som vetter mot baksidan av selen. Tarmen har skapats genom att skära ett 1" bred zig-zag mönster på små bubblewrap, förvandla det till en lång längd. Sedan rulla och knyta det varje tum med tråd tills du har sedan längd du vill. Jag sedan avbröts det från två punkter med fiskelina och lägga ett skikt med flytande latex över den. Låt torka över natten. Bifoga det slumpmässigt på varje sida på revbenen, försöker göra det ser ut som om det är spiller ut tillbaka områdena. Please på plats med varmt lim som du går. Du behöver nog att skapa en hög som gam kommer att stå på och en längd mellan sin näbb och kråkorna, så att de har en-o-dragkamp med tarmarna som zombie vandrar hund söker herrelösa katter! Lägga till en annan remsa på andra sidan av vulures näbben som spår ner till högen han står på.
Gam huvud och kropp är gjorda med äggformade frigolit i olika storlekar, och huvudet var ristade. Benen är galgar formas till tårna och en rak bit vridna 45 grader och infogas i den styrfoam kroppen. Bygga upp ben och hals med tidningen och sedan täcka huvud, hals och ben med gips avgjutning remsor. Lägg till böjd klädhängare sladdar in i kroppen för vingar, täck med lätta kartong, sedan hot lim långa svarta fjädrar längs botten, och kortare fjädrar på båda sidor ända upp vingarna och sedan kroppen av fågeln upp till undersidan av halsen. Måla med akrylfärg efter gips har torkat. Bifoga gam att stapla av tarmen med varmt lim. Lägg till vita fjädrar runt halsen där de svarta fjädrarna slutade. Skär en platta för den på undersidan med en tunn böjlig plast cookie ark/cutting ombord material, och limma fast den på. Detta kommer att göra det enkelt att dra över gräs eller trottoaren.
Därefter Bestäm avståndet du vill ha din gam och lägger en remsa av tarmar från kråkor näbben till gamar näbben. Jag limmade en liten bit tråd i båda ändar av tarmen och intserted och limmade det permanent i kråkor näbben, jag böjd i andra änden och anslöt den till gamar, men höll det Olimmad, så jag kan ta bort den och bär den självständigt när det behövs. Du kommer att behöva permanent fästa lina till varje sida av hundar sele under, vilket gör dem tillräckligt länge för att nå gam fötter på vardera sidan, men att ha en krok, så det är även flyttbara. Detta kommer stadigt gam så att det inte faller framåt när formen dras.
Nästa, stötta sele portion av kostym och ansluta gam. Sträcka ut helt och Lägg till droppande varmt lim för att simulera droppande blod över alla områden och päls med röd modell billack när torr. Måla alla andra organ och områden som behövs. Jag la små portioner av kanin päls till den främre övre delen av selen att simulera hennes kött skalade tillbaka och lagt till röd färg.
Avslutningsvis ett papper mönster var gjorda för att passa min hund skalle och sedan det var klippt från tunn kartong och ökat till hennes huvud. Sedan tillämpades gips remsor för att täcka det fullt ut. Tänder var från strofoam och också täckt med gips avgjutning remsor. Efter torrt tillämpades några flytande latex på där jag ville ha köttet vara och målade. Två elastiska remsor limmades med gorilla lim på insidan, att skapa remmar att hålla masken på plats. Jag fodrade maskera med filt att göra det bekvämt för henne.
Jag hoppas att detta kommer att inspirera andra, att bara ha kul!
Relaterade Ämnen

Roadkill tvättbjörn hund kudde

En mycket udda diskussion om vad olika sällskapsdjur vilja sitta på så småningom ledde till skapandet av detta: roadkill hund kudden. Eftersom vilken valp gillar inte leker med döda djur?Denna tvättbjörn är gjord med fleece så det är super mjuk och p...

Bra hund gått Zombie

detta är inte din cookie cutter kostym. Det kommer att ta många pauser och dina husdjur kanske inte är din bästa vän om du har en bra mängd bacon och stek fester å. Chico får klädd upp mycket men detta var den absolut min favorit och hans minst! Jag...

Zombie Apocalypse Quarantine Compound

Vi har haft några bra Halloween temafester genom åren, och vi beslutade att 2015 var året av Zombie apokalyps. Vi har satt ihop en enda Instructable visar den hela "forskning anläggning och karantän sammansatta":), som innehåller sex animerade d...

Zombie trädgård Gnome Mod

jag minns inte hur jag kom till sjukhuset. När jag vaknade var det mörkt. Tyst. Fortfarande. Jag snubblade ur min sjukhussäng och hittade till slut min lager. Ingen var runt. Jag var dränkt i urin. Korridorer var oroväckande tyst. Armaturer surrade o...

Hoe moet je een zombie hamster doden / hur att döda en zombie hamster

Steg 1: Je komt een hamster tegen / du stöter på en hamster Een hamster herken je aan zijn kleine gestalte sv pluizige vacht.Vele verwarren hem tio onrechte träffade een muis för een råtta.Kijk vanachter bij het beestje av het een lange staart heeft....

I princip allt i en z.s.g (zombie survival guide) svart ops edition

Okej så efter bieng i HORABLE zombie spel i Black ops, bestämde jag mig att hjälpa vissa newbs. Jag känner mig inte som att lägga till bilder för tillfället, förutom de flesta av dessa är verbala tips och tricks.Steg 1: grunderna Först och främst, le...

DIY själv vattning hund maträtt

Här är ett enkelt sätt att hålla din hund maträtt eller skål full av vatten så han eller hon inte ska gå törstig! Nyligen jag var på järnaffären och hade en 4" PVC koppel i handen och hade en ah-ha nu! Jag insåg direkt hur jag kunde göra en själv vat...

Pall trä hund fruktskål stå

En vän till mig ville ha en monter för hennes hund mat och vatten skålar (hon äger en särskilt stökigt hund) så jag bestämde mig att göra henne till en av regenererade pall trä. Dess ett relativt enkla projekt att bygga och visade sig ganska bra (för...

Hälsosam spannmål gratis hund trakteringen

Detta är min första Instructable och jag är verkligen glada att visa dig hur man gör friska säd gratis godsaker för din hund. Min Yorkshire Terrier, Toby, har korn och ägg allergier. Han älskar dessa behandlar! Så, om du har en hund med allergier, el...

DIY hund bädd

Jag gjorde denna hund bädd för den nyaste medlemmen i vår familj Chase, det var en mycket snabb bygga med pine styrelser utvinns från en skip, styrelserna används vanligen för förpackningsmaterial på pallar som du måste sluta flytta runt som batterie...

Bedårande Zombie Cupcakes!

Jag vet Halloween traditionen tenderar att luta mot den läskiga och skrämmande, men jag kan inte hjälpa uppskattar den bedårande också! Detta instructable visar dig hur du gör din egen chibi zombie scen med cupcakes! Inte vara rädd för att fortsätta...

Schwarzwald Zombie hjärna Cupcakes

inget säger meningslöst/läckra gore som chomping in i en svart skogen zombie hjärna cupcake! När du tar den första tuggan, fyller cherry "blod" inuti munnen! Jag älskar hur mörk choklad par med sötma från körsbär.Jag vet att det finns en 5 del,...

Hjärna och Zombie Cupcakes

Zombie och hjärnans cupcakes.Ögonglober är gjorda av fondant recept här:http://thefrostedcakencookie.blogspot.ca/2009/03/Sculpting-marshmallow-fondant-recipe.htmlButtercream isbildning recept:http://www.thekitchenmagpie.com/Buttercream-icingFällt bäs...

Katt och hund Cupcakes

mitt 1-åriga dotter älskar katter och hundar (i själva verket kan hon säga både "cat" och "hund" mycket väl men fortfarande inte sagt "mama") så jag bestämde mig att göra katt och hund cupcakes till hennes första födelsedag p...

BRRRRAAAAIIINSSSSSS!!! Gör dig själv till en zombie med hjälp av photoshop CS5

detta instructable gjordes för halloween-tävling för fotoredigering. Detta är mitt första försök till en instructable så jag hoppas jag gjorde det lätt att följa. Efter massor av försök och misstag kunde jag slutligen producera en zombiefied bild av...

Filtade håret av hund Coat

varje vinter vi har ett dilemma med vår inomhus Cocker Spaniel: om vi lämnar honom håriga, han är för varmt för inomhus liv och går runt trosorna och dricksvatten oavbrutet. Om vi rakar honom, är han för kallt när han går utanför.Denna vinter jag lös...

2 hanteras paracord hund koppel

Grymt lätt att göra paracord hund koppel, inte 1 men 2 handtag. Hur bra är det?!? Detta är min första instructable, så håll med mig medan jag försöka den här!Detta är bäst om du redan vet hur man gör en Cobra Stitch, dess mycket enkel och basen av en...

Göra en stark hund koppel

jag älskar hundar. Eftersom hundar är AWESOME! Stora hundar är SUPER awesome, men de kan gå igenom normala koppel som godis. Tack och lov, Tandys läder gör en stor läder kit som håller upp allvarliga övergrepp. De varierar normalt från $8.00-25,00 be...

Växter VS. Zombies

växter Vs. Zombies hemgjorda dräkter. Halloween 2012. Hoppas ni alla gillar dem....