Robotic talar tornhär ska jag visa dig en översikt om hur man gör en robotic talande torn, löst baserad på torn från det populära spelet, Portal. Detta instructable bör hjälpa alla som vill göra en animatörerna projekt.

För mer detaljerade bilder, gå till:
http://razorconcepts.net/Turret.html

Detta projekt kräver viss erfarenhet med verktyg, elektroniska kretsar och kanske lite programmering.

Här är ett urval video av tornet:
http://Vimeo.com/3914462
Här är det färdiga tornet:
http://Vimeo.com/4070435

Låt oss komma igång!

Obs: Detta torn var inte avsedd att vara mycket bra på att spåra och skytte - det är mer för show än funktionalitet. Om du är en av dem som inte har något bättre att göra än kritisera andras Instructables, bara stänga skärmen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Högtalare skåp och konst hylla från gamla bil högtalare

uppdatering: bättre sista bilderEfter att ha gjort en komplett ljudanläggning översyn på min väns Subaru Imprezza fann jag mig mycket imponerad med byggkvalitet av fabriken högtalarna. Separata diskanter, vävda kon, anständig storlek magnet, fast kor...

Talar Animatronic Robot huvud

(Robot tävlingen post kategori = 18 +)Detta instructable handlar om talande animatronic robot huvud jag byggde, som jag kallar Robot huvudet 2. För att få en uppfattning om Robot huvud 2 funktioner, klicka på korta videon nedan eller du kan kopiera o...

Promenader, talar, Smarphone kontrollerade Instructables Robot

Jag har alltid velat bidra till instructable roboten att göra gemenskapen, så här är en som någon åldersgrupp kan göra. Detta är ett samarbete mellan många instructables online, vilket jag har lärt mig mycket. kombineras till ett enda inlägg, tack al...

Hur man gör en robot som talar tillbaka med planlös i c#

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en planlös AI från grunden med hjälp av planlös bibliotek. AI kan svara till mest fråga bad från standardmallen planlös ge. I denna tutorial kommer jag visa dig hur man ställer in planlös med s...

Livet stora Portal torn

detta instructable är en genomgång av hur jag gjorde min naturlig storlek torn från TV-spelet Portal. Det förvandlas till ett långt mer engagerade projekt än jag väntat, så varnas: detta projekt är inte för svag i hjärtat.När jag gjorde detta mitt fö...

Bygga en rörlig och spårning Portal torn

Det är gulligt, det är artigt och det är verkligen dödliga. Det är ett torn från portalen. Det rör sig, har ljus, har ljud, och något att min tidigare Portal projektet inte hade: kameraspårningsinformation.Tornet är kontrollerat med en Arduino och en...

Barns Robot kostym med ljudeffekter, godis detektor och mer

jag gjorde min dotter denna robot kostym till halloween. Jag blev inspirerad av denna Kid Robot kostym. Jag tog mig i lite av en annan riktning och till några mer nyheter såsom lampor i antenner och öron, en big button-kontrollen med en ljudeffekt fö...

Arduino Airsoft torn

National Robotics vecka Robot tävling: åldersgruppen 13-18Om du kämpar i en airsoft strid eller försvarar ditt skrivbord på jobbet, en airsoft torn är ett måste ha. I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör en relativt billig och enkel tor...

Bygga din Internet kontrollerad Video-Streaming Robot med Arduino och Raspberry Pi

< the Instructable och koden är redo. Njut! Lämna en kommentar med du feedback! >Jag är (aka LiquidCrystalDisplay / Itay), en 14 år gammal student från Israel lärande i Max Shein Junior High School för avancerad vetenskap och matematik. Jag gör dett...

API för en webbplats kontrolleras Robot

"Dessa material och den information som finns i detta instructable är från studenter på programvara för platser (www.softwareofplaces.com) klass vid PUC-Rio universitet. Innehållet representerade här är studentens sista projekt för klass utvärdering...

Android G1 följetong till Arduino Robot

lära sig hur din Android mobiltelefon kan styra en robot med en Arduino ombord. Telefonen tar kommandon via telnet från en annan telefon eller en PC, så kan du fjärrstyra roboten. Detta projekt kommer annars inte ändra G1 så du kan fortsätta använda...

Baldroid v3 balansera Robot med Actobotics delar och IOIO-OTG

Hej, när du har skapat ett par prototyper med en Android-telefon + IOIO + OTG modul beslöt jag att bygga en färdig produkt med hjälp av delar och komponenter från Actobotics / Servocity.com... Förutom kvaliteten på produkterna som Actobotics gjorde d...

Bita hinder autonom Robot «Sanglier» (vildsvin)

helhetskonceptVår första idé var att skapa en spårad robot möjlighet att klättra trappor och många andra hinder, att nå en bra fart (runt 10 eller 15 km/h) samtidigt som filmar och överföra data. Det kommer att själv besluta om den kan gå igenom ett...

Enkla RC kil Robot

Jag har älskat avlägsen kontrollerade robotar i år och mina barn växte upp att utsättas för dem. Min son är slutligen gammal nog där han kan ha sin egen robot att börja få kläm på körning med en joystick. Jag gick med en riktigt enkel wedge design oc...

Sängkamrat Robot Bed

Sängkamrat är en autonom robot säng som söker upp nya uppdrag. Jag har med andra ord, robotiserad min personliga säng för att umgås och dela sig med andra.Kanske lite mer av en förklaring är i ordning. En sängkamrat kan definieras som en "person som...

Trappa-klättring robot

Detta projekt använder delar från Actobotics bygga system för att göra en robot som klättrar trappor. De viktigaste komponenterna i roboten är dess främre benet, bakre benet och hjälpmedlet för skifta vikt mellan två ben. Actobotics kanal reglagen ka...

Hur man rengör en dator torn

Nyligen fick jag mina föräldrars gamla trasiga HP Pavilion 6355 som de hade köpt 1998. I grund och botten sa de att jag kunde hålla det om jag kunde fixa det. Jag öppnade sak för att se om det fanns några trasiga ledningar, anslutningar, osv inuti to...

Vintage Radio dator torn.

Detta var ett roligt projekt att det var ganska enkelt, när fallet var gjort allt du hade att göra var lägga till doo pappor och du får en rolig letar bostäder för ditt torn.Arbetet tog ca 40 timmar ca 6 var bortkastade på några grejer jag beslutade...

LEGO chassi för Raspberry Pi Robot

Jag är ganska ny på Raspberry Pi och ett av de projekt jag viljat till försök var att bygga en robot. Så köpte jag "CamJam Edukit 3: Robotics". Jag tror det är en bra robot kit till att börja med eftersom det ger lätt för att följa kalkylblad fö...