ROCKOS moderna liv prydnad (SPUNKY)Crafting dag är en mycket farlig dag :)

Rockos moderna liv var en barndom favorit för mig, så i år bestämde jag mig att införliva det minnet i vår julgran med en Spunky tema prydnad. I denna tutorial kommer jag att visa dig alla steg jag tog för att skapa den slutliga produkten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hölster för en NERF Hammershot

detta är en lösning att bära din hammershot stilistiskt lämpliga för moderna live action rollspel eller under nerf krig.Material & verktyg lista-allmänna taktiska hölster-elastiska remmar (som dessa eller kanske bredare)-tråd & nål-kniv eller saxH...

(Mis) Fortune ägg

Dessa choklad "fortune cookie" ägg är både en upplevelse och ett trick. Jag fick idén när brainstorming rolig snacks jag kunde ha på min vuxna påsk brunch. De är så lätt att göra att du fortfarande kan pop några tid att överraska din påsk gäster...

XYZen Garden

I vår hektiska moderna liv finns det ingen flykt från ständiga strävan efter anslutning och mål. X-Y-Zen-trädgården kräver koncentration, vilket ger dig inget annat val än att fokusera på här och nu.Den består av en träbotten, en egen trä trissa syst...

Att förhindra gränsen effekt

Anmärkning för mobila användare: bilden ovan är en videodemonstration. Du kan se det här.Har du någonsin undrat varför du verkar glömma något mycket viktigt när du anger ett nytt rum? Inte det någonsin få irriterande när your'e söker efter något som...

Små objekt - piller flaskor - vägg

i våra moderna liv, vi till slut att äga en massa småsaker (usb-donglar, kort/minnen, adaptrar) alltid ansamlas runt vår arbetsplats.Förutom den mild irritationen av spridda naturen av saker och hamnar vi också tränger undan många av dem, eller bland...

Magnetisk USB-kortläsare

USB-minneskortläsare alltid tycks försvinna. I vårt moderna liv, när du kopiera bilder till datorn, där kortläsaren går? I en låda? Bakom datorn i röran av kablar? Tillbaka i en påse med kameran?Limma en magnet till kortläsaren och bifoga det till di...

Korrugerad plast konstverk Carrier

Jag älskar plast. Det är underbara grejer –lätta men tåliga och lätta att arbeta med. Ännu bättre, är den tillverkad av petroleum. Jag älskar petroleum också! Petroleum driver min bil, värmer mitt hem och möjliggjort alla produkter för att göra detta...

Mod xbox live-gamertag modern warfare 2 med usb

jag mod min gamertag på xbox och ive fått en hel del begäran på hur man gör det så här det är. Detta är mycket enkelt och tar bara några minuter. några frågor bara skicka mig ett meddelande, prolly tar mig ett tag att svara, eftersom im inte på här m...

Christmas Pickle prydnad

Christmas ättikslag är en charmig julgran inredning tradition semester. Den julen Pickle, eller Die Weihnachtsgurke, är något av de märkligaste moderna av omtvistat ursprung. Det var tänkt att vara från Tyskland, sedan granen har sitt ursprung där. S...

Hemgjord moderna DIY konkreta valnöt Nattduksbord

denna Nattduksbord består av en yttre konkreta skal bildade med Legos och en trä låda som står inför en bit av live edge valnöt. Jag är mest stolt över detta projekt för dess estetik. Jag använder inte lövträd ofta i mina projekt eftersom det är dyrt...

Göra en Live USB att starta från en USB-enhet

En Live USB-låter dig köra ett operativsystem från en USB-enhet, så du kan prova ett operativsystem utan en partition, eller bära en favorit med dig eller har en nödsituation backup ifall datorn kraschar.I detta Instructable, kommer jag att visa dig...

Döda datorn reinkarneras som konst, möbler eller inkubator för nytt liv

En gång, min dator dog. Jag tryckte på strömknappen, jag hörde ett sprakande ljud snarare än lugnande Mac sosumi ackordet och i sekunder innan min reflexer sparkade i och mitt hjärta började slå igen, en dammig brännande lukt fyllde rummet. Jag drog...

Andra liv för en gammal PC fall del jag

varning: detta är min första instructable och jag har inte skriva på engelska för en mycket lång tid, så jag ber om ursäkt för sintax fel och felaktig användning av uttryck. Jag förväntar mig att förbättra min engelska kommer det mycket nyttigt speci...

Att göra en Winter Wonderland prydnad

Detta prydnad var inspirerad av snö. När jag tänker på semesterperioden går min första tanke till den vackra snön som täcker marken. Jag vet många människor där jag bor har en love hatar relation med grejer, men verkar för mig att julen aldrig är kom...

Hemgjord moderna DIY Xmas Tree

Mina vänner på The Home Depot bad mig att designa ett holiday tree projekt av plywood som en del av deras DIY workshop program. Jag ville designa ett träd som kan fungera såväl utanför som gården prydnad eller insidan som en återanvändbar Xmas träd....

Lätt, Elegant luften växt prydnad

Dessa ornament är så löjligt lätt att göra när du vill ladda upp på växter och göra dussintals av dem! Var och en kommer att vara unik, baserat på din anläggning och färg val. De gör genomtänkta, men billig, gåvor för grannar, chefer, din frisör, etc...

Leva ett grönare mer energi effektivt liv

spara energi är ett bra sätt att spara pengar samtidigt som miljön. Detta Instructable beskriver några av de saker som min familj har gjort för att minska vår energianvändning och totala negativa effekterna på miljön. Jag kommer också att diskutera v...

FROSTY'S TOP HAT prydnad från en återvunnen tvätt cap

Jag älskar tanken på att återanvända en artikel som normalt skulle kastas bort. Här är en enkel prydnad som omfattar det själva konceptet, att göra Frosty snögubbens hatt från en tvätt rengöringsmedel cap. Delar av detta projekt har till vara gjort a...

Fyra bor i en Modern sidobord

när thrifting på Goodwill eller andra secondhandbutiker, det tar ett skarpt öga att välja möbler klokt.Se hur detta laminat toppad moderna sidobord var tillräckligt stark för att leva fyra liv. Varje blick förde tabellen närmare till sin slutliga for...